2016 Şubat Anneleri

Catlak kremini dun doktoruma sordum sadece badem yagi onerdi kokusunu sevmediyim icin kullanamiyorum maalesef ne yapicagimi bilmiyorum gerci su an catlagim yok ama olusucagindan korktugum icun onlem almak istiyorum
Badem yağı tüy yapıyormuş hakiki zeytinyağı kullan daha iyi bence

Catlak kremini dun doktoruma sordum sadece badem yagi onerdi kokusunu sevmediyim icin kullanamiyorum maalesef ne yapicagimi bilmiyorum gerci su an catlagim yok ama olusucagindan korktugum icun onlem almak istiyorum

ben duştan sonra ıslak iken bebek yağı kullanıyorum, aradan 10 gecip yağ kendini emince de vazelin kullanıyorum şimdilik kaşıntı çatlama yok

ve karnım 7 - 8 aylık gebeler gibi

ben duştan sonra ıslak iken bebek yağı kullanıyorum, aradan 10 gecip yağ kendini emince de vazelin kullanıyorum şimdilik kaşıntı çatlama yok

ve karnım 7 - 8 aylık gebeler gibi
Ben bebek kremini sordum zaten onu kullanmayi dusunuyordum ama doktorum onermedi :/
Uzulme ya hepimizde bi ayri yasaniyor bu hamilelik olayo bende de aksine karnim kucucuk goren 5ayi bitirdigime inanmiyor

Ben doktora sormayi dusunuyordum artik neden bi sey hiss etmiyorum diye ama kizim anne dur bi dermis gibi tekme tokat giristi olaya

hahahaha anacım bizimkiler yumurta kapıya dayanmayana kadar kıllarını kıpırdatmıyorlar

Ben bebek kremini sordum zaten onu kullanmayi dusunuyordum ama doktorum onermedi :/
Uzulme ya hepimizde bi ayri yasaniyor bu hamilelik olayo bende de aksine karnim kucucuk goren 5ayi bitirdigime inanmiyor

niye önermedi acaaba sağlıksiz diye mi hımmmm sormak araştırmak lazım :)

Çok sevindim canım gözünaydın darısı bana olsun inşallah. Ben de kendiminkinin öyle olacağını tahmin ediyorum ama asıl korkum alet takılı diye stres yapıp yine tansiyonumu yükseltirsem diye.
Rahatsız bişise de 1 gün sabredeceğiz artık
Sağol canım çok mutlu oldum gerçekten.. Benim in de dua edin :)

Evet dogal yag kullanman daha saglikli dedi ben de fazla uzatmadan tamam doktor hanim dedim
Bebe yağlarinda da katlı maddesi ve kimyasal koruyucu çok ondan önermemiştir bebe deyince biz sağlıklı sanıyoruz ama maalesef işte firmalar bunu önemsemiyo

kızlaaaaar
21 haftalık bebegım uzun zamandır hareketsizliğinden şikayetciydim, ama ultrasona girdikten sonra aşırı hareketlendi normal mi

Bana da aynısı oluyor ultrasona girdiğim ilk 2 gün uykumdan uyandırıyor yerinde durmuyor çocuk. Bence ultrason rahatsız ediyor bebişleri :/

Bebe yağlarinda da katlı maddesi ve kimyasal koruyucu çok ondan önermemiştir bebe deyince biz sağlıklı sanıyoruz ama maalesef işte firmalar bunu önemsemiyo
Evet aynen tuylense bile badem yagi kullanmak daha iyi olur

Bana da aynısı oluyor ultrasona girdiğim ilk 2 gün uykumdan uyandırıyor yerinde durmuyor çocuk. Bence ultrason rahatsız ediyor bebişleri :/

benim de merak ettiğim nokta o :)
belki de ultrason bebekleri gıdıklıyordur haha

Kızlar nasılsınız? Ben bugün hamladığımı anladım.çocuklar da çok yorucu gerçekten.öğle yemeğinde de çok birşey yiyemedim okulda.sanırım onun da etkisi ile halsizim.nefesim tükendi,Boğazım gerildi.yorulunca karnım da taş kesiliyor.bu çocuklarla bu dönem nasıl geçecek bilmiyorum.gerilmemek için ukalalıklarına da sakin cevaplar veriyorum fakat geriliyorum yani.
Bu hafta size nasıl geçiyor örtmenlerim:) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…