2016 Şubat Anneleri

Saglikla dogurur guzelce emzirirsin bebegini insAllah:) ben ruyalardan kustum adeta bebegime hamile kaldigimi bilmeden once yasli bi adamin bana bi oglun olacak demesiyle gercekten kendimi oglum olacagina inandirmistim cunki ruyayi gorduyum ay hamile oldugumu oyrendim ultrasonda kiz deyimce doktor adeta sok oldum) Yine de Allahima cok sukur anne olmayi kismet edicek

Aslında biraz kendimle de ilgili bi sorun bu canım tek meraktan değil ama henüz net bişey yok ortada o yüzden takılmamaya çalışıyorum başaramasam da..
Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olur içimizi gerah tutalım hiçbirimiz aslında net olarak içimizde neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun :))

Amin canım hepimiz inşallah.. Müjdeli bir rüya görmüşsün ne güzel :)

Tesekkur ederiz teyzesi :)

Kızlar kaç tane hamiş pantolonunuz ve hamiş üstünüz var? Ben pantolon 4 tane aldım, bi arkadaşım da 1 tane verdi ama üste pek bişi almadım, halen normal giysilerimi uydurabiliyorum, sizde durumlar nasıl?

Kızlar kaç tane hamiş pantolonunuz ve hamiş üstünüz var? Ben pantolon 4 tane aldım, bi arkadaşım da 1 tane verdi ama üste pek bişi almadım, halen normal giysilerimi uydurabiliyorum, sizde durumlar nasıl?
Benim karnim hala 5ayi bitirmiw gibi durmuyo daha yeni gectim hamile kiyafetleri giymeye o yuzden fazla diyil sadece 2 tane hamile kiyafeti aldim pantolun bi de gunluk bi elbise cok rahat fazla almayi da dusunmuyorum acikcasi

Güle güle kullanın canım bakalım bizde karar vericez inşallah :)

Evet tatlim aynen ama cinsiyyeti tutduramadik
Bende ruyamda kucagima kiz bebek verirlerken gormustum, hamile oldugumu bilmiyordum ama o an hamileymisim :).. erkek oldugunu ogrenene kadar kiz sandigim icin kiz isimleri aradim hep :) .. gobek ismi Defnedir cocugumun

Bende ruyamda kucagima kiz bebek verirlerken gormustum, hamile oldugumu bilmiyordum ama o an hamileymisim :).. erkek oldugunu ogrenene kadar kiz sandigim icin kiz isimleri aradim hep :) .. gobek ismi Defnedir cocugumun
Bi de benim ruyam bi akrabamda dogru cikmisti bak o beni iyice inandirmisti erkek olduguna oyrenince duvara carpmisa donmustum resmen aynen benim de kizin gobek ismi var

Biz de bayıldık bu modele kafamıza yattı sadece yine buna yakın Graco evo diye bir araba gördük eşim ona tav oldu onu çift taraflı kullanabiliyorsun joie de sadece ana Kucağı çift taraflı ya o yüzden 2. Sıraya attı ama joie benim de favorim

Ellerimde benimde uyuşma oluyor dolaşım sıkıntısı mı yoksa geceleri ters mi kalıyor kolum anlamadim.

Canım hastaneden geldim holter sonuçlarını da aldım bir sorun çıkmadı,tansiyonum 11in üzerine çıkmamış hiç doktorda heyecana bağladı inşallah seninde öyledir. Bana takılan hem tansiyon hem kalp ekgydi kalp biraz düzensiz 135lere kadar çıkmış gün içinde onada gebelikte normal Yinede tuza ve yağa dikkat et dedi sanada takılacaksa Allah kolaylık versin çok rahatsız bişey ne düzgün oturabildim ne uyuyabildim

Benim 3 hamis pantolonm ve taytlarim var 2 tane hamile kalmadan önce ki üstlerim oluyor ama arkadaşlarım çok hediye getirdiler bana resimli tişörtüm cok

Bugün sordum uyusmayı ödemden sinirlere baskı yapıyor normal çok kötü artık duramazsan ağrıdan atel takarız dedi karpel tunnel sendromu oluyormuş ileri safhası

Ben Bella B diye bir krem kullanıyorum kimyasal yok içinde tamamen doğal .. genelde lierac önerirler ama içinde sözüm ona paraben yok ama gırla koruyucu var
Catlak kremini dun doktoruma sordum sadece badem yagi onerdi kokusunu sevmediyim icin kullanamiyorum maalesef ne yapicagimi bilmiyorum gerci su an catlagim yok ama olusucagindan korktugum icun onlem almak istiyorum

kızlaaaaar
21 haftalık bebegım uzun zamandır hareketsizliğinden şikayetciydim, ama ultrasona girdikten sonra aşırı hareketlendi normal mi

Benim de cok kasiniyor karisim yag kullaniyorum ben. Herhangi bi kuruluk da yok ama kasiniyor valla bugun milli egitim mudurunun karsisinda kasiya kasiyor yoruldum kendimi tv karsisinda gobek yapmis tembel adamlar gibi hissediyorum
Mümkün oldukça kaşımamaya çalış canım kaşıntı=çatlak demek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…