Bogaza ne iyi gelir başka . çok feci agriyor sanki bir bıçakla kesilmiş gibi bal yok ballı süt hep iyi gelmiştir ihlamur hiç etkili olmadı. Sarımsak yuttum belki iyi gelir diye. Doktora gitsem direk ilaç verecek ;( kullanmak istemiyorum son carem ilaç olsun ;(
Zencefil tozu 1 kaşık 1 kaşık bal tozu aktardan al bütün kış kurtarici sabah akşam yap boğazi ilk yakıyor sakın üstüne su içme sonra rahatlatiyo denedim . .
Canım ben oğlum için almıştım. Şimdi İkizlere de aynı markanin ikiz arabasını düşünüyorum ama geçenlerde bir yerde fiyat sordum 3500 tl dedi. Ben oğluma da üstüne oto koltuğu uyumlu pusetiyle 1600 tl ye almıştım. Travel sistem olunca pahali oluyor ama çok çok memnunum.
Bogaza ne iyi gelir başka . çok feci agriyor sanki bir bıçakla kesilmiş gibi bal yok ballı süt hep iyi gelmiştir ihlamur hiç etkili olmadı. Sarımsak yuttum belki iyi gelir diye. Doktora gitsem direk ilaç verecek ;( kullanmak istemiyorum son carem ilaç olsun ;(
Ayni durumdayim dun gece resmen inlenisim uykuda, bir yerinni aciyor diye uyandirdi esim Ihlamur denicem ama bitkicaylari hamilelikte cok tavsiye edilmiyor.. Pfff
kizin cok da tatli olacak tatliya da cok duskun olacak ben de kizima hamileyken cok yedim sonuc; bu yaz sicaktan oglen kizimi uyutamiyordum gozunu kapattirip cikolata veriyorduk eme eme uyuyordu cok fazla vermek istemedigimizden mi bilmiyorum tatli bi seyler gorunce acayip seviniyor
ozka82
meleklerimize dicektim...yazamadım gitti ya...merak etme tatlım kimi anne Adayı geç hissediyormuş.sen de hissedersin yakında inş net bir şekilde.bir de gaz problemi olmasa...o çok şişiriyor işte beni.
sorma zaten benım gobek sıs ama yarısı gaz , bebek cıkıntısı cok yok gazdan dolayı malesef, bır de kıloluyum ben. Ara ara bıseyler hıssedıyorum gıbı ama ne oldugunu tam anlamadım
Ayni durumdayim dun gece resmen inlenisim uykuda, bir yerinni aciyor diye uyandirdi esim Ihlamur denicem ama bitkicaylari hamilelikte cok tavsiye edilmiyor.. Pfff
Aslında kusburnu, rezene,vs de zararsız ama gunde 1 bardaga ızın verılıyor. Ihlamuru 3 bardaha kadar ıcebılırız. Herseyın fazlası zarar verebılır bebege netıcede
sessizyazar
kızlar çok geçmiş olsun. ben de geçirdim epey önce boğaz grip size bir tavsiyem olacak. Yatmadan yarım saat önce 5-6 diş sarımsağı 2 ye 3 e bölün çiğneyin yutun hiç birini yapamazsanız yoğurt ile yutmaya çalışın kalın giyinip üstünüzü örtün ve yatın inanılmaz terletiyor resmen antibiyotik görevi görüyor. beni 3 günde iyileştirdi Kokusu felaket amiça şifa. Bir de hamile iken kullanılabilen boğaz pastilleri var ondan alıp gece ve sabah içiyordum ben rahatlatıyordu baya.
gunaydın guzel anneler dun dr kontrolum vardı ıkılı taramada bebegim 4 gun falan kucuk cikmisti bende onu baza almistim yani 21+ 2 olmam gerekirken dun tam 22 haftalik ciktik ( adet tarihime gore olmasi gereken )aranizda benim gibi gun farki yasayan var mi ?
gunaydın guzel anneler dun dr kontrolum vardı ıkılı taramada bebegim 4 gun falan kucuk cikmisti bende onu baza almistim yani 21+ 2 olmam gerekirken dun tam 22 haftalik ciktik ( adet tarihime gore olmasi gereken )aranizda benim gibi gun farki yasayan var mi ?