kilo alan arkadaşlar kiloları en çok nerenize alıyorsunuz ben 3 kilo aldm ama gören zayıflamışsn diyor yüzüm çökmüş ama geçen bi arkadaşım araba ile yanımdan geçmiş hemen msj attı hamile misin diye sanırım sadece göbeğe gidiyor yediklerim kalça ve basenler aynı
bünye ile ilgili gayet normal zaten bebekler bu haftalarda yarım kilo anca oluyorlar. Hiç almayanları duydum ben. Çok şanslısın bence Ben de resmen nefsimi zorluyorum çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo aldım.
kilo alan arkadaşlar kiloları en çok nerenize alıyorsunuz ben 3 kilo aldm ama gören zayıflamışsn diyor yüzüm çökmüş ama geçen bi arkadaşım araba ile yanımdan geçmiş hemen msj attı hamile misin diye sanırım sadece göbeğe gidiyor yediklerim kalça ve basenler aynı
9 ay mıı, gec olmazmı agırlasmazmısın
Ben de henuz bısey almadım bu ılk aldıklarım, arabayı ne alacagımı belırledım, bbek odasını da gelecek ay bakıcam
Ben 3 ayina kadar hatta kilo kayb ettim karnim cok az buyuodu ama kilom iniyidu 3-4 kilo kayb etmisdim su an ben de eski kiloma dondum ve 3 kilo da aldim bi tek karnim buyuyor ama baska bi yerimde bi sey yok hatta benim de yuzum baya dustu
Ne guzel :) daha ne istiyorsun.
Bebegin gelistikten sonra senin almaman en iyisi. Soyle dusun bebegin zaten daha en fazla 500gr. Senin 5kilo almanin ona bir faydasi yok :)
tabi o zaman haklısın banada önce ekşi yiyorum dediğimde kızın olacak neyse olsun diyorlardı şimdi erkek diyince de neyse olsun diyorlar bnde buna bozuluyorum :) çok takmamak gerek
Ne guzel :) daha ne istiyorsun.
Bebegin gelistikten sonra senin almaman en iyisi. Soyle dusun bebegin zaten daha en fazla 500gr. Senin 5kilo almanin ona bir faydasi yok :)
tabi o zaman haklısın banada önce ekşi yiyorum dediğimde kızın olacak neyse olsun diyorlardı şimdi erkek diyince de neyse olsun diyorlar bnde buna bozuluyorum :) çok takmamak gerek
Selam canım bende kilo almadım ama bebeğimin kilosu boyu sağlığı iyi bence bu bizim için avantaj yediklerimiz bebeğe yarıyor dr çok iyi gidiuorsun dedi bana :)
Doktorun atladigi bebegin eside ayni oranda arti su, arti goyuslerde buyudu.. toplarsak en asagi 2,5 kilo eder.. ayrica karin bolgesinde yaglanma oluyor cocugu korumak icin.. ekle uc tamamdir senin hesap
ozgulbasak
ve maiii
çok teşekkür ederim kızlar ben de bugün gönül rahatlığıyla banyo yapabilirim o zaman @Katibbee tatlım sana özelden yazıyorum kapı süsü için
Selam canım bende kilo almadım ama bebeğimin kilosu boyu sağlığı iyi bence bu bizim için avantaj yediklerimiz bebeğe yarıyor dr çok iyi gidiuorsun dedi bana :)