Kizlar sizin de bebekler onlar hakkinda konusunca kipirdiyor mu? Tesaduf mu ya ne anliyomus gibi sanki
Saol canım, inşallah tekrarlamaz, çok ilaç kullanıyorum sanki, coraspin, decavit, devit3 ve gyno ferro sanolÇok sevindim canım ya önemli bi durum olmadığına çok geçmiş olsun tekrar. Ben kan ilacı alıyorum canım günde 1 defa 1 tablet şeklinde
Canım hangi pekmez yiyorsunBenim kan degerim biraz dusuk cikinca 2defa dedi ama bazen 2 bazen 1defa aliyorum pekmez yemeye calisiyorum vitaminlerim iyi ama beslenmeme daha cok dikkat etmeye basladim ilac icmekten iyidir
Maşallah canım ya, çok tatlı çıkmış, bizim vesikalığımız yok devlete gittiğim içinKızlar selam :) bugün detaylı ultrasona girdim herşey yolunda çok şükür. Oğlumun hareketlerini çok net hissetmeyede başladım öyleki bazı geceler uyutmuyor. Aşağıda ilk fotomuz bi maşallahınızı alırız :)
Canım dün eczacı bana ıhlamur içmende sakınca yok ama çay ve kahve tüketme dediİhlamur icmemizde bir sıkıntı var mi?
Canım malzemeleri nereden aldın, bi de malzeme listesini yazabilirmisin, çok beğendim bende yapmak istiyorum :)İsimleri burda lazer kesim yapan bi yerde hazırlattım cnm tanesini 50 kuruşa veriyolar
Canım benim de sat a göre 3-4 gün geriden geliyor, ama gelişimi iyigunaydın guzel anneler dun dr kontrolum vardı ıkılı taramada bebegim 4 gun falan kucuk cikmisti bende onu baza almistim yani 21+ 2 olmam gerekirken dun tam 22 haftalik ciktik ( adet tarihime gore olmasi gereken )aranizda benim gibi gun farki yasayan var mi ?
Oglan annesiysen normal cunki cogu sikayetci az kipirdiyo diye)sağolsun 3 4 günde bi kıpırdadağı içinnasıl bi ilgi alaka bekliyor bilemiyorum
tevafuk olabilir yada artık sesini iyi tanıdığı içindir
Canım, dün ebebeğe gittim. Erkek çocuklar için yeni sezon harika kıyafetler gelmiş bayıldımmmmm bi oraya bak istersenArkadaslar konu disi ama birsey sormak istiyorum. Bir arkadasimin oglunun 1 yas dogum gunu var ve bir yerde organize ediyorlar.. nasil bir hediye alsam bilemedim.. kiz olsa kolayda erkek.. yardim help sos
Ayy cok tatlilar yaa yerim ben onuuuBen de dayanamadım ılk alısverısımı yaptım az once netten
çok güzel şeyler almışsın renkleri harikaBen de dayanamadım ılk alısverısımı yaptım az once netten
Canım günaydın, benimkide önde gidiyor. Bizde gün farkı yaşıyoruz ama önde çıkıyor. Normalde bugün 20+5 olması gerekirken ultrasonda 21+3 yani hep 5-6 gün önde.gunaydın guzel anneler dun dr kontrolum vardı ıkılı taramada bebegim 4 gun falan kucuk cikmisti bende onu baza almistim yani 21+ 2 olmam gerekirken dun tam 22 haftalik ciktik ( adet tarihime gore olmasi gereken )aranizda benim gibi gun farki yasayan var mi ?
9 ay mıı, gec olmazmı agırlasmazmısınAyy cok tatlilar yaa yerim ben onuuu
Ben daha hiic bi sey almiyorum annem 9ayinda aliriz rahatca diyi
Canım çok güzeller yaaa, güle güle kullansın inşallah :) Benim de içim gidiyor ama hala almadım, beklemediğim, sanırım 7 aydan sonra alıcamBen de dayanamadım ılk alısverısımı yaptım az once netten
morhıpo canım, baby corner markası bak sımdı hemenç
çok güzel şeyler almışsın renkleri harika
Hangi siteden aldın acaba? bende bakıyorum çünkü
bende almıycam baska bısey, gelecek ay odasını alırız anca 1 ayda gelır zaten, arabasını belırledım ama almadım. Sımdılık baska bısey almam sanırımCanım çok güzeller yaaa, güle güle kullansın inşallah :) Benim de içim gidiyor ama hala almadım, beklemediğim, sanırım 7 aydan sonra alıcam
banada eve gider gitmez buz koy dedi bnde öyle yaptm ve ağrım çok az olduCanim su degmemesi gibi bisey soylemediler hatta acisi olursa buz tut dediler. Yani dus almanda bir sikinti olacagini sanmiyorum
Ben saglik ocagindan gelir gelmez almistim hatta. Hic agrim sizimda olmadi cok sukur.
ben de 2 kilo aldım şuana kadar gayet iyi dedi doktorumSlm kızlar nasılsınız. Bn kilo almıyorum şimdiye kadar 2 kilo aldım sizce normalmi
Her biri çok güzel özellikle koyu olanlara bayıldım. Yavaştan başlamak lazım artık. Güle güle giysin inşallah.morhıpo canım, baby corner markası bak sımdı hemen
bünye ile ilgili gayet normal zaten bebekler bu haftalarda yarım kilo anca oluyorlar. Hiç almayanları duydum ben. Çok şanslısın benceSlm kızlar nasılsınız. Bn kilo almıyorum şimdiye kadar 2 kilo aldım sizce normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?