2016 Şubat Anneleri

Kizlar sizin de bebekler onlar hakkinda konusunca kipirdiyor mu? Tesaduf mu ya ne anliyomus gibi sanki

Kizlar sizin de bebekler onlar hakkinda konusunca kipirdiyor mu? Tesaduf mu ya ne anliyomus gibi sanki

sağolsun 3 4 günde bi kıpırdadağı için nasıl bi ilgi alaka bekliyor bilemiyorum
tevafuk olabilir yada artık sesini iyi tanıdığı içindir

Çok sevindim canım ya önemli bi durum olmadığına çok geçmiş olsun tekrar. Ben kan ilacı alıyorum canım günde 1 defa 1 tablet şeklinde
Saol canım, inşallah tekrarlamaz, çok ilaç kullanıyorum sanki, coraspin, decavit, devit3 ve gyno ferro sanol

Benim kan degerim biraz dusuk cikinca 2defa dedi ama bazen 2 bazen 1defa aliyorum pekmez yemeye calisiyorum vitaminlerim iyi ama beslenmeme daha cok dikkat etmeye basladim ilac icmekten iyidir
Canım hangi pekmez yiyorsun

Maşallah canım ya, çok tatlı çıkmış, bizim vesikalığımız yok devlete gittiğim için

İhlamur icmemizde bir sıkıntı var mi?
Canım dün eczacı bana ıhlamur içmende sakınca yok ama çay ve kahve tüketme dedi

İsimleri burda lazer kesim yapan bi yerde hazırlattım cnm tanesini 50 kuruşa veriyolar
Canım malzemeleri nereden aldın, bi de malzeme listesini yazabilirmisin, çok beğendim bende yapmak istiyorum :)

Canım benim de sat a göre 3-4 gün geriden geliyor, ama gelişimi iyi

Arkadaslar konu disi ama birsey sormak istiyorum. Bir arkadasimin oglunun 1 yas dogum gunu var ve bir yerde organize ediyorlar.. nasil bir hediye alsam bilemedim.. kiz olsa kolayda erkek .. yardim help sos

Ben de dayanamadım ılk alısverısımı yaptım az once netten

Eklentiler

• 1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 2.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 3.webp
    4 KB · Görüntüleme: 55
  • 4.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 5.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 6.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 7.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 8.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaslar konu disi ama birsey sormak istiyorum. Bir arkadasimin oglunun 1 yas dogum gunu var ve bir yerde organize ediyorlar.. nasil bir hediye alsam bilemedim.. kiz olsa kolayda erkek .. yardim help sos
Canım, dün ebebeğe gittim. Erkek çocuklar için yeni sezon harika kıyafetler gelmiş bayıldımmmmm bi oraya bak istersen

Canım günaydın, benimkide önde gidiyor. Bizde gün farkı yaşıyoruz ama önde çıkıyor. Normalde bugün 20+5 olması gerekirken ultrasonda 21+3 yani hep 5-6 gün önde.

Ayy cok tatlilar yaa yerim ben onuuu
Ben daha hiic bi sey almiyorum annem 9ayinda aliriz rahatca diyi
9 ay mıı, gec olmazmı agırlasmazmısın
Ben de henuz bısey almadım bu ılk aldıklarım, arabayı ne alacagımı belırledım, bbek odasını da gelecek ay bakıcam

Canım çok güzeller yaaa, güle güle kullansın inşallah :) Benim de içim gidiyor ama hala almadım, beklemediğim, sanırım 7 aydan sonra alıcam
bende almıycam baska bısey, gelecek ay odasını alırız anca 1 ayda gelır zaten, arabasını belırledım ama almadım. Sımdılık baska bısey almam sanırım

Canim su degmemesi gibi bisey soylemediler hatta acisi olursa buz tut dediler. Yani dus almanda bir sikinti olacagini sanmiyorum

Ben saglik ocagindan gelir gelmez almistim hatta. Hic agrim sizimda olmadi cok sukur.
banada eve gider gitmez buz koy dedi bnde öyle yaptm ve ağrım çok az oldu

Slm kızlar nasılsınız. Bn kilo almıyorum şimdiye kadar 2 kilo aldım sizce normalmi
bünye ile ilgili gayet normal zaten bebekler bu haftalarda yarım kilo anca oluyorlar. Hiç almayanları duydum ben. Çok şanslısın bence Ben de resmen nefsimi zorluyorum çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…