2016 Şubat Anneleri

Kizlar aytintilidan geliyorum cok sukur bebegimin herseyi iyiymis :nazar:Normalde 15 subat dogum tarihi ama 1 ile 8 i arasinda dogurursun dedi tek tek bakti tum organlara falan birde bize gulucuk atti minigimiz Allah hepimizinkine saglik sihhat versin :anneadayı:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hangi hast. yaptırdın? benimki de 2 hafta sonra

Kizlar b12 vitaminim eksik cikti ,aranizda bu sorunu yasayan var mi neler kullaniyorsunuz

Selamlar herkese yaklaşık 2 haftadır bebeğimi hissediyorum,kasık bölgemden pıt pıt vuruyor ve bu vurmalar günde 4-5 kere oluyor ama dünden beri kızımın hiçbir hareketini hissetmiyorum,uyuyordur diyorum hareket ediyordur hissedemiyorum diyorum ama bugünde devam edince endişelenmeye başladım,doktorumdan randevu aldım 14:30a perşembe günü randevum ama öne çektim inşallah kötü bişey yoktur tembellik yapıyordur

Ben Radistanbul goruntuleme merkezinde yaptirdim umraniyede.2 Kerede birer ay arayla ucretsiz kontrol yapacak.Sen nerde yaptiracaksin canim ?

ücretsiz diye Zeynep Kamil den randevu almaya çalışıyorum. olmazsa özel de Umut veya Yüzyıl hastanesinde yaptıracağım.

Selamlar herkese yaklaşık 2 haftadır bebeğimi hissediyorum,kasık bölgemden pıt pıt vuruyor ve bu vurmalar günde 4-5 kere oluyor ama dünden beri kızımın hiçbir hareketini hissetmiyorum,uyuyordur diyorum hareket ediyordur hissedemiyorum diyorum ama bugünde devam edince endişelenmeye başladım,doktorumdan randevu aldım 14:30a perşembe günü randevum ama öne çektim inşallah kötü bişey yoktur tembellik yapıyordur

Canim endilenme bir problem yoktur bende çok net hissediyorum pes pese tekmeleri savuruyor ama bazen oluyor 2 gün hiç kimildamiyor. Düzenli hareket için bence dahà çok erken bebeğin iyidir merak etme :)

Güzel anneler günaydın :)

Ya arkadaşlar ben bebeğin hareketlerine taktım kafayı :/ kasık tarafımda sürekli bi hareket var ama Bağırsak hareketine benziyor ayırt edemiyorum. Bir de kasıklarımın iç tarafına doğru hissettiğim kelebek çırpınması gibi ama güçlü hissettiğim hareketler var. Kelebek çırpınması gibi olan hareketi hissettiğimde bebeğim olduğuna emin oluyorum ama o da ne alaka anlamıyorum ultrasona girdiğim ilk 2 gün çok yoğun hissediyorum sonra tık yok. Bebek ultrasondan rahatsız mı oluyor acaba diye düşünüyorum ama hareketinden emin olduğum için mutlu oluyorum.
Bağırsak hareketleri sandıklarım bebek mi acaba ya valla yicem kafayı :) üzülüyorum bebeğim hiç hareket etmiyor mu bir sorun mu var diye :KK43:
22 haftalık olduk artık hissetmem gerekmez mi net olarak? :/
Sen daha hafif hissediyorsun bu kilonlada alakali olabilir.. bir terslik yok bence :) Bosuna stres olma

Canim endilenme bir problem yoktur bende çok net hissediyorum pes pese tekmeleri savuruyor ama bazen oluyor 2 gün hiç kimildamiyor. Düzenli hareket için bence dahà çok erken bebeğin iyidir merak etme :)
Banada öyle geliyor canım ama eşimde korkuttu biraz ,bişey mi oldu acaba diye diye zaten perşembe randevu günümdü 3 gün öne almış oldum inşallah dediğin gibidir ense yapıyordur bizim kız

selamlar :) bizi de ekler misiniz topiğe :) 21 HAFTALIĞIZ

Simdiden triplerdeler :) benimki annesine küs ondan böyle çok ağladım detayliya gitmeden önce ki gün canım sıkkın dı stresli dedi doktor zaten ne yaşarsak hissediyorlar demekki
Aynen öyle canım stres sırasında da mutluluktada annenin vücudunda salgılanan hormon direkt bebeği etkiliyormuş takmamak lazım ama herzaman olmuyor işte çoktan barışmıştır kuzun annesiyle

günaydın bayanlar :anneadayı:

sanırım hamileliğimin 5 aylık döneminde ki en zor günün dün yaşadım, aşırı yoğun bi çekim trafiğinde
sık sık idrar sıkışması ve çekimleri ortada kesmemek için kendimi sıkmam işkence gibiydi,
çiftlerden izin alıp gitmekte istemedim ayıp olmasın diye ama bizim oğlan iyi bastırdı :KK57:

Selam kızlar bizde detaylı ultrasonu bugün atlattık çok şükür sağlıklıymış minik kızım :nazar::KK46: yalnız 3 kilo almışım son kontrolümden bu yana doktor bu aya kadar hiç almaman gayet güzeldi ama birden 3 kilo fazla dedi iştahımın çok arttığını söyledim özellikle akşam 10 buçuk sonrası midem zil çalıyor son haftalarda dedim ılık süt ve bi meyveyle son ara öğünü yap kesinlikle ekmek yok dedi sizde kilo durumları nasıl ?

Merhabalar...bebislerin hareketlerinden endiselenen arkadaslar 30lu haftalarda napcaksiniz;) ozaman hareket hissetmesseniz iki 3 gun doktora ugrayin deniyor..ama suan cok minikler guclu kaslari yok bazen hissedip bazen hissetmememiz normal..benim minnosta cok hareketli ve yorucu gunlerde hic hissetirmiyor kendini

Selam kızlar bizde detaylı ultrasonu bugün atlattık çok şükür sağlıklıymış minik kızım :nazar::KK46: yalnız 3 kilo almışım son kontrolümden bu yana doktor bu aya kadar hiç almaman gayet güzeldi ama birden 3 kilo fazla dedi iştahımın çok arttığını söyledim özellikle akşam 10 buçuk sonrası midem zil çalıyor son haftalarda dedim ılık süt ve bi meyveyle son ara öğünü yap kesinlikle ekmek yok dedi sizde kilo durumları nasıl ?
Gozunuz aydin.bizde bu haftasonu ultrasona giricez insallah iyidir..ay ben 5 kilo aldim bile ki az aldim saniyordum sizi duyunca nerelere gideyim;))

Back
X