2016 Şubat Anneleri

Benim tetenozun ikincisinin günü gelmiş :( ben malum 18-19 haftalıkken vurulmustum. Ve bu hafta sonu filan ev tasiyacagiz. Ben pek bir şey yapmasam da kıyısından köşesinden yardım ederim. Şimdi geçen pek agrim olmadi. Olduğunda da kolonyali mendil le sildim geçti. Acaba bunda agrim olur mu ki :( ikinci de genelde olmuyor vs diye okumuştum.

Iyi geceler kızlar. Bu saat oldu yatamıyorum. Sağa dönsem sağdaki sola dönsem soldaki rahatsız olup direniyor Karnım taş gibi oluyor. Nedense 2 gündür Karın ağrım arttı rahim büyüyor diyorlar ama hiç rahatım kalmadı. Daha kilo da almadım. Şimdiden böyle zorsa ileriyi hiç düşünemiyorum. Ben oğlum da hiç böyle değildim. Ne yapıcam bilmiyorum.

Kalp çarpıntısıyla bu hamileliğimde tanıştım ve bir ara çok zorlandım. Şimdi daha iyiyim. Ilac kullaniminiz arttiysa o bile yapabiliyor. Kolestrol çıkarsa da olabiliyor.

Süt sağma makinası avent aldim oğlum da elektrikli çok memnun kaldım. Tavsiye ederim almayi düşünenler için.

HoppaHoppa

Iyi geceler kızlar. Bu saat oldu yatamıyorum. Sağa dönsem sağdaki sola dönsem soldaki rahatsız olup direniyor Karnım taş gibi oluyor. Nedense 2 gündür Karın ağrım arttı rahim büyüyor diyorlar ama hiç rahatım kalmadı. Daha kilo da almadım. Şimdiden böyle zorsa ileriyi hiç düşünemiyorum. Ben oğlum da hiç böyle değildim. Ne yapıcam bilmiyorum.

Kalp çarpıntısıyla bu hamileliğimde tanıştım ve bir ara çok zorlandım. Şimdi daha iyiyim. Ilac kullaniminiz arttiysa o bile yapabiliyor. Kolestrol çıkarsa da olabiliyor.

Süt sağma makinası avent aldim oğlum da elektrikli çok memnun kaldım. Tavsiye ederim almayi düşünenler için.

HoppaHoppa
Canim ben birtaneaiyle ayni sorunu yasiyorum senin ikitanesiyle cok zor olmali gercekten allah yardimcin olsun onlar uyumadan sana uyku yok galiba simdiden basladilar desene :) :)

Kizlar ayrica dualariniza ihtiyacimiz var ailemizde bir müsübettir dolanıyo mesajimi okuyan tüm arkadaşlar dualarinizi esirgemiyin inşallah hersey en kısa zamnda yoluna biliyorsunuz allah hamilelerin duasini daha çabuk kabul eder sizlerden ricam dualarinizda eksik etmeyin biran once bu sıkıntılardan daha fazla hasar almadan kurtulalım inşallah

Umarim benimki de normaldir canım, hamilelikte nabiz yuksek oluyor sanirim.. Kalbime baskı yapmasa iyi bazen nefes alamıyor gibi oluyorum :) neyse saglikli olsunlar da biz idare ederiz artik :)

Canım ara ara bende de oluyor 2 hafta önce çok oluyordu ama o zamandan beri çok yok şükür. Yorulunca flan oluyor galiba kalbim sanki ağzımdan fırlayacak gibi oluyor. Hepimizde ortak olduğuna göre bebişler yapıyor belli ki :)

Selam herkese, ayrıntılıya girenler bebeklerini görenler, sağlıklı olduklarını duyup gelenler, bebeklere yeni yeni eşyalar alanlar hepiniz için hayırlı olsun :nazar::KK68:

bir çok kişi erken olduğunu düşünüyor ama ben alışverişe başladım. haftasonları e bebek chicco, c&a, mothercare gezer olduk. her gördüğüm yerden bir iki zıbın aldım. zıbın işlemini kapattım gibi. zaten ara sezona denk gelecekleri için daha çok kısa kollu zıbın alıyorum, hem boyunu ayarlıyamıyorsam yazın giyer diye, hem de kolluları giydirmesi zor diye...

Belki cinsiyetini tam emin olamamak kafanı karıştırıyor olabilir, ama cinsiyet ile alakalı olmayan eşyalardan başlayabilirsin. veya en azından piyasa araştırması yapabilirsin.
termometre, sterilatör(alacaksan), çalışacaksan süt sağma makinası, kendi ihtiyaçlarından göğüs kalkanı, göğüs pedi emzirme sütyeni gibi eşyaları tedarik etmeye başlayabilirsin.

sayfanın en başına çeşitli internet üzerinden araştırma yapılabilecek siteler yazılı. oradan kontrol edebilirsin.

Şekeri 64 olan arkadaş, gayet güzel. düşük şekerde ani şekerli yiyecekler yemek sıkıntı oluyor diye biliyorum. :KK51:
doktorun ne dedi bu konuda?
Tesekkur ederim :)

Canım ara ara bende de oluyor 2 hafta önce çok oluyordu ama o zamandan beri çok yok şükür. Yorulunca flan oluyor galiba kalbim sanki ağzımdan fırlayacak gibi oluyor. Hepimizde ortak olduğuna göre bebişler yapıyor belli ki :)
Evet canim muhtemelen bebisler yapiyor iyi olsunlarda katlaniriz :KK37:

Merhaba bayanlar. Bu hafta bebek arabamizi alacagiz insallah. Sizden ricam aldiginiz veya almayi dusundugunuz marka ve modelleri mesajimdan alinti yaparak yazabilir misiniz?

Şimdi doktordan geldim,bebeğim sağlıklıymış maşallah 680 gram olmuş ama tansiyonum 18-8 çıktı ve her doktor kontrolümde bu civarlarda çıkıyor garip olansa evde hergün ölçüyorum sabah-akşam doktor tavsiyesiyle 12yi hiç geçmiyor büyük,tansiyonumun birden yükselmesi de etkilermiş bebeği ve hareketlerini ilerisi için çok daha tehlikeliymiş yüksek tansiyon,iyiki gelmişsin dedi doktorum holter takıldı 24 saat kalacakmış üstümde,yarın tekrar gidicem doktora

Canım birebir aynı durumu yaşıyoruz. Demek ki yalnız değilmişim. Evde tansiyonum 12-8 in üzerine çıkmıyor. Hastanede en son 16-10 çıktı. Doktor Nefrolojiye yönlendirdi 15 Ekim'de bana da holter takılacak sanırım.
Hastanede tansiyonum öyle çıktıkça iyice stres oluyorum ben de daha da yükseliyor hastanenin Kapısı'ndan çıktığım anda düzeliyor çok ilginç valla. Umarım tansiyonumuz yoktur heyecandandır.
Haberlerini merakla bekliyorum canım.

Kızlar bir de 15 ekimde benim bebişim kalp EKO'su çekilecek doktor ta 1 ay önceden randevu aldırmıştı. Detaylı ultrasonda kalbin her detayına bakılamıyor diye şart dedi ama çevremde hiç duymadım. Var mı aranızda çektirecek olan?

Bir de bakıyorum da herkes detaylı ultrasonu yeni yaptırıyor ben 19+4 te yaptırmıştım 20 haftada çok mu erken olmuş bilemedim şimdi?

Merhaba bayanlar. Bu hafta bebek arabamizi alacagiz insallah. Sizden ricam aldiginiz veya almayi dusundugunuz marka ve modelleri mesajimdan alinti yaparak yazabilir misiniz?
Önceki sayfalarda yazmıştım cnm biz eşimle uzun araştırmalar sonucunda casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık rengi kırmızı siyah ortak renk olsun diye:) fiyatı 999 tl biz n11 indirimi ile 760a aldık tavsiye ederim çok güzel herşey tek tıkla oluyor google'a adını yaz videosunu izle:)

Eklentiler

• images-2.webp
    images-2.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 84
Kizlaaarr.benden cüz alanlar.... bitirenler bana hemen alıntı yapabilir mi.ayrica ne okuduğunu da bildiriversin.

Günaydın hamişler. Bir süredir park yatak bakıyorduk. Beğendiğim model Kraft Arena idi ve e-bebek ve Kraft mağazalarında 520 TL idi. Ama e-bebek sitesinde 400 TL indirimde olunca dün hemen satın aldım. Aynı model almak isteyen varsa haber vereyim dedim. Hepimize mutlu bir gün olsun :)

Eklentiler

• 4862306.webp
    4862306.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 117
Canım birebir aynı durumu yaşıyoruz. Demek ki yalnız değilmişim. Evde tansiyonum 12-8 in üzerine çıkmıyor. Hastanede en son 16-10 çıktı. Doktor Nefrolojiye yönlendirdi 15 Ekim'de bana da holter takılacak sanırım.
Hastanede tansiyonum öyle çıktıkça iyice stres oluyorum ben de daha da yükseliyor hastanenin Kapısı'ndan çıktığım anda düzeliyor çok ilginç valla. Umarım tansiyonumuz yoktur heyecandandır.
Haberlerini merakla bekliyorum canım.

Kızlar bir de 15 ekimde benim bebişim kalp EKO'su çekilecek doktor ta 1 ay önceden randevu aldırmıştı. Detaylı ultrasonda kalbin her detayına bakılamıyor diye şart dedi ama çevremde hiç duymadım. Var mı aranızda çektirecek olan?

Evde dıjıtal bılekten tansıyon aletıyle mı olcuyorsunuz?

Kalp EKO su duymadım hıc bende

Günaydın hamişler. Bir süredir park yatak bakıyorduk. Beğendiğim model Kraft Arena idi ve e-bebek ve Kraft mağazalarında 520 TL idi. Ama e-bebek sitesinde 400 TL indirimde olunca dün hemen satın aldım. Aynı model almak isteyen varsa haber vereyim dedim. Hepimize mutlu bir gün olsun :)
Park yatagın guzelmıs gule gule kullan. Yatak odasına mı koyacaksın yoksa bebegın kendı odasınamı

Valla canlıda gördüm bayıldım harika ürün ama pahalı geldi bana ne kadar araba kullanacagiz bilemiyorum çünkü ben evdeyim ve calismiyorum kışında doğacagi icin karasizim ama bayıldım bayıldım elini o kadsr rahat kullanamazsin kullanımı harika

Merhaba

Benım de bır sorum var sızlere. Bugun 19+0 dayım yanı 20. haftamın ıcındeyım. Calısıyorum bılısım sektorunde, daha once de 1 kımyasal 1 bos gebelık gecırdım sonra 10 ay kadar ara verdım denemedık yanı. 32 yasındayım

Burda herkes bebegın yatagından arabasına kadar almıs, aslında cevremde hamıle ve yenı dogum yapmıs arkadaslarımdan dolayı ne tarz urunler almam gerektıgını bılıyorum ama sızı gorunce cokmu gec kaldım acaba dedım. Ben 2-3 haftadan once hazırlıklara baslamayı dusunuyorum, 6. ayın ıcındeyken yavas yavas bıseyler alıcam , cevremde herkes de boyle yaptı ama cokmu gec kalmıs oluyorum ben

Aslında alınacaklar bellı. Benım evım balkonsuz 2+1 ve yatak odama banyo da yaptıkları ıcın yatak odam cok kucuk. Besık sıgması ımkansız. O nedenle su an calısma ve camasır odası olan odayı bosaltıp oraya bebek odası alıcam(besık, 2 kapılı dolap ve sıfonyer). Bır de rahat yatak olan bır kanepe alıcam ve ılk 3 ay mecburen o kanepede yatıcam. 3 aydan sonra telsızle ıdare edıcez yanı yatak odaısna gecıcem, yatak odasıyla bebek odası cok yakın zaten sesını duymakta zorluk cekmem. Yanı park yatak almıycam. Onun dısında arkadaslarımdan bır ıkı marka tavsıyesı aldım bebebk arabası ıcın, pusetıyle bırlıkte satılanlrdan alıcam. Bebege zıbın sımdıden bakıyorum fakat daha almadım. 0-3 ay uzun kollu ve 3-6 ay kısa kollu almayı dusunuyorum mevsımıne gore. Bılemedım cokmu gec kalmadım hala bısey almadıgım ıcın

Back
X