Selam herkese, ayrıntılıya girenler bebeklerini görenler, sağlıklı olduklarını duyup gelenler, bebeklere yeni yeni eşyalar alanlar hepiniz için hayırlı olsun

bir çok kişi erken olduğunu düşünüyor ama ben alışverişe başladım. haftasonları e bebek chicco, c&a, mothercare gezer olduk. her gördüğüm yerden bir iki zıbın aldım. zıbın işlemini kapattım gibi. zaten ara sezona denk gelecekleri için daha çok kısa kollu zıbın alıyorum, hem boyunu ayarlıyamıyorsam yazın giyer diye, hem de kolluları giydirmesi zor diye...
Belki cinsiyetini tam emin olamamak kafanı karıştırıyor olabilir, ama cinsiyet ile alakalı olmayan eşyalardan başlayabilirsin. veya en azından piyasa araştırması yapabilirsin.
termometre, sterilatör(alacaksan), çalışacaksan süt sağma makinası, kendi ihtiyaçlarından göğüs kalkanı, göğüs pedi emzirme sütyeni gibi eşyaları tedarik etmeye başlayabilirsin.
sayfanın en başına çeşitli internet üzerinden araştırma yapılabilecek siteler yazılı. oradan kontrol edebilirsin.
Şekeri 64 olan arkadaş, gayet güzel. düşük şekerde ani şekerli yiyecekler yemek sıkıntı oluyor diye biliyorum.

doktorun ne dedi bu konuda?