2016 Şubat Anneleri

Eger tansiyonun normal gibiyse demirine baktirdin mi canim hic..

Kendimden biliyorum..demir dusuklugu nabizi cok yukseltiyor
Tahlil istedi dr o da demir olabilir dedi.. 3 ay önce sinirdaydi demirim belki iyice dusmustur.. Ac karna bikac tahlil yaptiracagim canim seker e de bakacak acaba yükleme yapmayı düşünmüyor mu diye düşündüm o_O

Hareketleri çok hissedemeyen arkadaşlar üzülmeyin.. Bugun benim minik ultrasonda fır dönüyordu içimde ve ben hissetmiyordum.. :) dr bu cok hareketli kime çekecek boyle dedi :) 24 cm ve 498 gr dedi normal gidiyormuş herşey şükürler olsun.. Cok hareketli olduğu icin vesikaligimizi duzgun alamadik.. Sigara icer gibi bi pozu var :KK48::KK48:

Eklentiler

• 20151005_181445.webp
    20151005_181445.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 292
Emzirme haftası sebebi ile kasıma kadar kampanya var n11de,biz geçen hafta araştırdık eşimle, lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldık, inş kullanınca memnun kalırım
ben de düşünüyorum canım fiyatı nedir? bir sürü mağaza var hangisinden aldın

Son düzenleme:
Hareketleri çok hissedemeyen arkadaşlar üzülmeyin.. Bugun benim minik ultrasonda fır dönüyordu içimde ve ben hissetmiyordum.. :) dr bu cok hareketli kime çekecek boyle dedi :) 24 cm ve 498 gr dedi normal gidiyormuş herşey şükürler olsun.. Cok hareketli olduğu icin vesikaligimizi duzgun alamadik.. Sigara icer gibi bi pozu var :KK48::KK48:
ilk bebekte gec hissedilirmis zaten. Gercektwn sigara icer gibi cikmis

Aynen ben de Zaman Zaman endişeleniyorum iyi bari

cnm guzel bir benzetme olmus ama Allah miniklerimizi tum zararlardan uzak tutsun... :)) cok tatli bebegin... bizde 19 ekimde gircez... 21+5 olcak o zaman gec mi bilemedim...

yarın ankara etlik zübeydede detaylı ultrasyon için randevum vardı, sağolsun 182 arayıp randevunuz doktorun programından dolayı iptal edildi dedi :KK43: gelde deli olma ne hevesliydim oysa ki .. hemen bi özele mi gitsem bilemedim

ben de düşünüyorum canım fiyatı nedir? bir sürü mağaza var hangisinden aldın
Cnm fiyatı normalde 219-259 vb hatta bazı yerlerde 300 ve üstü ancak biz 179a aldık, hatta 30 tl bonus vardı, 149a geldi, n11de attabebekten aldık yalnız şimdi baktım da tükenmiş ya:( tühh millet hücum mu etmiş! 219a var en ucuz

Cnm fiyatı normalde 219-259 vb hatta bazı yerlerde 300 ve üstü ancak biz 179a aldık, hatta 30 tl bonus vardı, 149a geldi, n11de attabebekten aldık yalnız şimdi baktım da tükenmiş ya:KK43: tühh millet hücum mu etmiş! 219a var en ucuz
çok iyi denk gelmiş sizin için güle güle sağlıkla kullanın inş.. :KK46: 200 tl olan siteler de var ben biraz araştırayım sağol canım

Kizlar annisler merhaba biz bgn kizima bu arabayi aldik insallah memnun kalirim sampuanini banyo kopugunu(sebamed) kuvetini kovasini falan da aldim indirim vardi cok guzel eksiklei tamamlamak :)

Eklentiler

• prego-laon-travel-sistem-bebek-arabasi-mor-17141-14-B.webp
    prego-laon-travel-sistem-bebek-arabasi-mor-17141-14-B.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 291
cnm guzel bir benzetme olmus ama Allah miniklerimizi tum zararlardan uzak tutsun... :)) cok tatli bebegin... bizde 19 ekimde gircez... 21+5 olcak o zaman gec mi bilemedim...
Canım ben daha detayliya giremedim dr um 20. Haftadan sonra en iyi zamanı dedi.. 20-24 arası iyiymiş. Perinatolog gelicek ekim ortasi onu bekliyorum :KK51: yani seninki tam zamanına denk geliyor merak etme

Emzirme haftası sebebi ile kasıma kadar kampanya var n11de,biz geçen hafta araştırdık eşimle, lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldık, inş kullanınca memnun kalırım
Ben de onu kullandim istedigin seviyeyi ayarliyorsun cok memnun kaldim ben insallah sen de memnun kalirsin

cnm kullandigin sut pompasindan memnun musun ¿ yada bi onerin var mi ikili mi tekli mi iyi bilemedim... aklimda medela avent mamajoo var... biri de lansinoh 2si 1 arada onermisti... sence...
Lansinohun 2lisini almistim bence 2li sart degil ikisini ayni anda sagmak zaten zor oluyor cok memnun kaldim

Back
X