2016 Şubat Anneleri

Nerden çıktı bu çatı muhabbeti yaa,daha erken değil mi bunun için zaten ? İç açıcı değil :(

bdt doktor henuz soylemedi tarih ama hesaplayicilar 18 subat diyor

selamlarrr mide yanmaları yaşıyor musunuz? dr gaviscon önerdi. elimden geldiğince almamaya çalışıyorum ama bugün çooookkk zorlandım ve aldım öğlen bir aldım bir de şimdi aldım endişe ediyorum ama eziyetçekiyorum resmen... :(

kızlar kararsız kaldım ben yaaaa

doğumumu özelde mi yaptırsam (bi kaç kişi ile aynı anda doğurmak, kalabalık odada kalmamak, doğum fotoğraflarımı çektirmek, oda süsletmek gibi cezbedici yanları var)

devlet hastahaneside mi yaptırsam (riskli durumlar ve donanım için)

Canım ben acıbademe daha once Tansu kucuge gıtmıstım ama devam etmedım cunku benım ıcın pahalıydı. Sımdı bahcelıevler medıcanada Duzgun Korkmaza gıdıyorum arkadasımın da doktoru fakat ayrıntılı ultrason yapmadıgından bana buraya da yazdıgım 5 ısmı verdı. Ben netten arastırdım ve ısyerıme de yakın dıye Cem Batukanda karar kıldım. Ozel sıgortam var fakat bellı bır mıktar kendım oduycem. Medıcanaya hıc para vermıyorum cunkı sıgortam %100 gecıyor

Tahır Ates ıyı bır doktor dıye hatırlıyorum, ultrason cıhazıda kalıtelı,emın ellerdesın bence
Evet canım ya doktorumu çok seviyorum şükür o yuzden acibademe devam ediyorum sgk da geciyor burada.. Ultrason cihazi güzel herşey gorunuyor detaylı anlatiyor bana hep ama ikinci bir gozunde gormesi iyi olur ayrintili istersen yaptir dedi.. Bakalim gelen profdan memnun kalirim insallah..

Evet canım ya doktorumu çok seviyorum şükür o yuzden acibademe devam ediyorum sgk da geciyor burada.. Ultrason cihazi güzel herşey gorunuyor detaylı anlatiyor bana hep ama ikinci bir gozunde gormesi iyi olur ayrintili istersen yaptir dedi.. Bakalim gelen profdan memnun kalirim insallah..
Ben de acibademe gidiyorum ve doktorum yeterince ayrintili bakiyor. Ben ayrintiliyi yaptirmanizi zorunlu gormuyorum ama tercih sizin dedi. Biz yaptirmama karari aldık.

Ben de acibademe gidiyorum ve doktorum yeterince ayrintili bakiyor. Ben ayrintiliyi yaptirmanizi zorunlu gormuyorum ama tercih sizin dedi. Biz yaptirmama karari aldık.
Benimde doktorum aynı şeyi söyledi. Gerek görüceğim bir durum olmadı gerek yok yine de siz bilirsiniz dedi. Bizde yaptırmıyoruz, fakat oğlumun yüzünü merak etmiyo değilim :)

Bana da karar senin dedi bende yaptirma karari aldim bakalim aklimda kalmasin o da dedim.. :oops:

Canim ikea'da koruma kalkani var nedir ismi bilemiyorum.. merdiven baslarinada monte edebiliyorsun cocuklar gecemiyor.. balkona oyle birsey neden dusunmediniz ki?
Ikea.dakiler acikcasi cok dandik daha saglamini aldik kizim ustune asila asila yerinden cikardi dustu bu yaz merdiven basina sonuna kocaman demir kapi yaptirdik simdiki cocuklar cok fena benimki duz duvara tirmandigindan esim korkudan ust katin merdiven kenarlarini neredeyse tavana kadar yukseltti demirciler de sasirdi ama tirmanmasa da ustune cikacak bi seyleri mutlaka buluyor korktuk evi hapishaneye cevirdik

Hareketsiz olmasindan iyidir Allah bilir ama benim ikizler yerinde hic durmuyor biri durunca digeri basliyor hareketlenmeye. Hem de oyle bi iki tekmeyle birakmiyorlar aksam 8bucuk gibi sagdaki basladi 10da o bitmeden sagdaki. Hala daha kuduruyor icerde :KK11:korkmaya basladim galiba dogunca hic uyumayacaklar o_O

Merhaba sevgili anneler... Bugün tetenozun ikincisini oldum. Aile hekimime gorundum. Faranjit olmusum baya kötü. İlac vermek istemiyorum ama çok kötü durumda olursan antibiyotik al doktoruna sorup deyip yazdı. Gece ve sabah çok canım yanıyor. Bütün gün ders anlatınca akşama bogazim daha da aciyor. Yarın doktora gideceğim. Oğlum nasıl çok merak ediyorum :) çok da özledim. :) ayrıca bir yandan da eşya topluyorum evi taşıyacagiz. Öyle yorgun yoğun geçen bir haftaki... :(

Umarım sizlerin her şeyi güzel geçiyordur...

Sevgiler :)

Iyi geceler cici anneler :) adetim 8 gun gecikiyo ama testler negatif bugun doktora gttim rahim duvarinda braz kalinlasma oldugunu syldi gec dollenmed supeleniyorm adetime 4 5 gun kala ovulasyob testim koyu cikti bilgisi olan var mi

Merhaba sevgili anneler... Bugün tetenozun ikincisini oldum. Aile hekimime gorundum. Faranjit olmusum baya kötü. İlac vermek istemiyorum ama çok kötü durumda olursan antibiyotik al doktoruna sorup deyip yazdı. Gece ve sabah çok canım yanıyor. Bütün gün ders anlatınca akşama bogazim daha da aciyor. Yarın doktora gideceğim. Oğlum nasıl çok merak ediyorum :) çok da özledim. :) ayrıca bir yandan da eşya topluyorum evi taşıyacagiz. Öyle yorgun yoğun geçen bir haftaki... :(

Umarım sizlerin her şeyi güzel geçiyordur...

Sevgiler :)
geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok konuşmak bileetkiliyor faranjiti her sene bende olurum geçen sene iki ayda geçmedi inşallah bu sene olmam birde boğazını sıcak tut sıcak bişiler iç sürekli

Back
X