2016 Şubat Anneleri

benımde aynene oyle oluyor canım dıyorum benım karnım yamukmu duruyor agrısı cok kotu ama aglatacak dereceye getırmişti benı sag bacagım bile uyuşmuştu nerdeyse.bişey daha sorcam doktorun kım istanbulda mısın
Bende oturup aglamistm en son belki bebegime bisey mi oldu die acile gittim hamd olsun bir skbti yokmus. Yok canim ben zonguldaktayim

Cnm bn hem devlete hemde özele gidiyorum her ikisi de ayda bir kez çağırıyor iki doktora gittiğim için ayda iki kez gitmiş oluyorum.
anladim cnm... senin dedigin o asansorlu besik nasil oluyor... hangi markada var...

Benimde sağ kasığım agrıyor yaaa ani sancı gibi
Biraz korkuyorum açıkcası
Cok siddetlenirse doktorum gel dedi ama uzulme korkma canm rahim yukari dogru genisledigi icin agrilarimiz var dayanicaz artk evlatlarimizi hayirlisiyla kucagimiza alalimda.

hastane cikislarinda dun 40 tl dusmustu 10 lu paketler... bebitof... sizce nasil... yada onereceginiz bi marka var mi...

anladim cnm... senin dedigin o asansorlu besik nasil oluyor... hangi markada var...
Bütün markalarda var cnm. Küçükken üstte duruyor bebeğin. Beşikten alırken zorlanmıyorsun 6 aylık olunca aşağı indiriyorsun bebek düşmesin diye

evet cnm ikiz... o sallanan karyolayi 5 yasa kadar sabitler kullanirsin dedi satan personel ama bence degil 5 yas 2-3 yas anca kullaniriz gibi... ikiz olunca ikili gogus pompasi oneriyorlar ama iki gogsu birden sagmak da cok kolay olmuyormus... o yuzden lansinoh tekli yada avent alayim dedim... ozetle alisveris icin gittik kafa karisikligi ile donduk :))
Ewet bnde alışverişe çıktığımda hep kafam karışıyor giysisinde bile öyle yok olurmu olmaz mı sıcak tutar mı vs. Anne olmak zormuş

Bütün markalarda var cnm. Küçükken üstte duruyor bebeğin. Beşikten alırken zorlanmıyorsun 6 aylık olunca aşağı indiriyorsun bebek düşmesin diye
cnm peki sallanabiliyor mu... dun e bebekte satis personeli avrupa cikis urunlerde sallanma olmuyor yasak dedi...

Merhaba kizlar sonunda cinsiyeti ogrendik. Iki oglumdan sonra kismetse prensesim geliyor. Ama birazda uzgunum iki dogumumda problemsizdi Ama bu kez bebegin esigi asagidaymis yukari cikmasini bekliyicez dr buyuk ihtimal cikar dedi cikmassa sezaryan olucam. Korkuyorum bu sefer. Insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz hepimiz.
canım benim de aşağıda, haftalardır yukarı çıkmasını bekliyorum. Son kontrolümde yukarı çekilmeye başlamış rahim ağzını kapatmıyor şuan. İlerleyen zamanlarda inş. çıkar. Burda aynı sıkıntıyı yaşayan birkaç arkadaş daha var büyük ihtimalle çıkıyormuş çok dert etme kendine inş. güzel olur

canım benim de aşağıda, haftalardır yukarı çıkmasını bekliyorum. Son kontrolümde yukarı çekilmeye başlamış rahim ağzını kapatmıyor şuan. İlerleyen zamanlarda inş. çıkar. Burda aynı sıkıntıyı yaşayan birkaç arkadaş daha var büyük ihtimalle çıkıyormuş çok dert etme kendine inş. güzel olur
Kızlar bnm anneminde öyleymiş di sezaryan olmuş ağır birşey kaldırma yın kendinizi yormayın

selam kızlar.siz de bebeği hep tek tarafta mı hissediyorsunuz?? benim hep sağa vuruyor endişeleniyorum öbür tarafa geçemiyor mu diye..hamilelğin başında dr. rahmin perdeli gibi görünüyor demişti de.. erken doğum riskiymiş buda

selam kızlar.siz de bebeği hep tek tarafta mı hissediyorsunuz?? benim hep sağa vuruyor endişeleniyorum öbür tarafa geçemiyor mu diye..hamilelğin başında dr. rahmin perdeli gibi görünüyor demişti de.. erken doğum riskiymiş buda
Cnm bnde sağ tarafa vuruyor çünkü ayakları orda sol yukarıda başı var BM doktora sordum sürekli sağ tarafta hissediyorum dedim o da normal ayakları orda dedi

yani ses dalgasi zarari yok dediler ama yinede vardir... bu sefer girmezsem stres yapcam onun daha cok zarari olcak :)) o yuzden doktoru dinliyorum 15- 20 gunde bir gidiyorum cunku iyiler mi diye merak ediyorum... senin doktorun nasil planladi randevulerini... ayda 2 kez olarak mi ¿
umarımm yoktur zararı çünkü ik 5. ve 6. haftalarda uzuun uzun haftada kaç sefer girmek zorunda kamıştım ultrasona..uzun olması bebeğin kalbnde beyninde ısı artışına neden olacağı için iy olmazmış hep kafama takılır.. mecburdum ama ozaman düşük riskim vardı hergün bakılıyordu hemde alttan :KK17:

Günaydın anneler, ayy çok kötüyüm yaa
sabah eşime kahvaltı hazırlarken (söylemesi ayıp ) patates kizartiyordum tam isim Bitti derken tencere devrildi üzerime ani bi hareketle geriye sıçradım bana bir sey olmadı çok şükür ama hafif kramp girdi kasıklarıma simdi toparladım. Ayy hala nasıl oldu anlamadim

Back
X