2016 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarrr, yine yeni bir günde daha beraberizz, bu ayıda çalışarak geçirip istirahata geçmeyi düşünüyorum :) Ayakta durdukça idrar torbama baskı beni deli ediyor ama yapacak birşey yok dayanıcığımmmm :p
Haftan da baya ilerdeymis nasil dayaniyorsun masallah ben pzt gunu ayrildim izne dayanamadim

Merhaba bayanlar Cok yazamiyorum Ana nerdeyse hergun takip ediyorum sizleri. Bende de buyuk heyecan var herkes gibi.iki oglustan sonra kizim olucsk kismetse Ama isim bulamadim. Bir tanesi neda ikinci bi isim bulamadim iki isim koymsk istiyorum. Fikirlerinizi payladirsanuz mutlu olurum. Bide benim plessnta asagida daha cikti mi ogrenemed 2 aydir.bi arkadasimda vardi ayni durumu. Sonuc ne oldu acaba.
İnci Neda kulağa fena gelmiyor gibi ;)

Gunaydiiiinnn annişler :KK66:

Benim gibi tuhaf dönen var mi yatakta :KK70: sagdan sola donemiyorum kasıklarımda basınç ve ağrı çok ağır oluyor, dönmem 10 dk mi alıyor bende en guzeli yataktan çıkıyorum ayaga kalkip saga yada sola dönüp yatağa öyle girip uyumaya çalışıyorum :KK70:
Bende de çok ağrı oluyor ama bel ağrısı kuyruk sokumumda. sanki bacaklarım yukarı bölgemden ayrılcakmış gibi o yüzden dönerken yuvarlanarak dönmeye çalışıyorum :) onun dışındada aşırı sık idrara çıkıyorum otur kalk bel ağrısıyla dayanılmaz oluyo. Banyo yapmakta zor artık yerden birşey almakta karnımda ki ağırlık dengemi bozuyor taşıyamıyorum bazen :) sağlıcakla gelselerdi dünyaya bir şimdiye kadar zorluğunu hissettirmemişti

Uzuuun araştırmalar sonucu, park yatakmı sepet besık mı anne yanımı düşün düşün en sonunda gittim bu park yatagı aldım baktıklarımın içinde en begendıgım bana park yatagı sevdiren yatak :) cok büyük degıl ölçüleri 65.95 ve kumaşları tamamen coton naylonlu hiç bir yeri yok bu benım ıcın cok önemlıydı araştıranlara bilgi olsun joie sadece E Bebek'te olan bir marka. Bu arada ev aldı basını gidiyor heryer ufacık bir bebegin eşyalarıyla doldu kendi ufak ama külfeti çok:)) eşim bebegın arabasını ana kucağını kurdu bas ucuna dizdi kaldırmıyor onlara bakıp Mutlu oluyormus park yatagı kuyusuna geri koydu neyseki :D karnım zil çalıyor hazırlayacak derman yok kötü rüyalar görüp daha uyuyamıyorum bebegımı doğuruyorum emzırıyorum kordonu dolanmış onu çözüp geri koycam bebegı dıyor doktor daha cok ufakmış ama ayrılamıyorum ay ne saçmaydı :)))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 161
  • image.webp
    image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 151
Uzuuun araştırmalar sonucu, park yatakmı sepet besık mı anne yanımı düşün düşün en sonunda gittim bu park yatagı aldım baktıklarımın içinde en begendıgım bana park yatagı sevdiren yatak :) cok büyük degıl ölçüleri 65.95 ve kumaşları tamamen coton naylonlu hiç bir yeri yok bu benım ıcın cok önemlıydı araştıranlara bilgi olsun joie sadece E Bebek'te olan bir marka. Bu arada ev aldı basını gidiyor heryer ufacık bir bebegin eşyalarıyla doldu kendi ufak ama külfeti çok:)) eşim bebegın arabasını ana kucağını kurdu bas ucuna dizdi kaldırmıyor onlara bakıp Mutlu oluyormus park yatagı kuyusuna geri koydu neyseki :KK70: karnım zil çalıyor hazırlayacak derman yok kötü rüyalar görüp daha uyuyamıyorum bebegımı doğuruyorum emzırıyorum kordonu dolanmış onu çözüp geri koycam bebegı dıyor doktor daha cok ufakmış ama ayrılamıyorum ay ne saçmaydı :)))
Park yatak bende sevmem normalde ama bunu bende çok begendim rengide çok hoş güle güle kullanın canım hayırlı olsun :) bazı arkadaşlarda çok rüya görmeye başlamış rüyaların görülme sebebi bir hamilelik programında şu şekilde yazıyordu;
bu haftalar içerisinde hemen uykuya dalsanız bile rüya görmeniz zor olmayacaktır. Kısa süreli uykularınızdan uyandığınızda bile rüyalarınızı herkese anlatmak için can atacaksınız. Belki rüyalarınızıensıkbuhaftaiçerisindegöreceksiniz. Bunun en bilindik nedeni gebeliğinizin beyin biyokimyanız üzerine yaptığı değişikliktir. Rüyalarınızı kalktığınızda tam anlamıyla hatırlayamıyor olabilirsiniz. Bu durum rüya görmediğiniz anlamına gelmez. Yapılan araştırmalar bu dönemin sık rüyalar görüldüğü taraftarıdır. Ben görmüyorum ya da görsemde hatırlamayanlardanım :))

Merhaba,
Doğum sonrası bebek görmelerde vereceğiniz ikramlık ve hediyelikleri düşündünüz mü? Ben bir türlü karar veremiyorum. Seçenek çok fazla ve herbişey birbirinden güzel.

Ben hacı şeriften çikolata yaptırcam bi de bebek şekeri vericem

Kızlar bu lansinoh göğüs ucu kremini ne Zaman kullanmaya başlamak gerek sizce?

Doğuma 1 ay kala cnm

Uzuuun araştırmalar sonucu, park yatakmı sepet besık mı anne yanımı düşün düşün en sonunda gittim bu park yatagı aldım baktıklarımın içinde en begendıgım bana park yatagı sevdiren yatak :) cok büyük degıl ölçüleri 65.95 ve kumaşları tamamen coton naylonlu hiç bir yeri yok bu benım ıcın cok önemlıydı araştıranlara bilgi olsun joie sadece E Bebek'te olan bir marka. Bu arada ev aldı basını gidiyor heryer ufacık bir bebegin eşyalarıyla doldu kendi ufak ama külfeti çok:)) eşim bebegın arabasını ana kucağını kurdu bas ucuna dizdi kaldırmıyor onlara bakıp Mutlu oluyormus park yatagı kuyusuna geri koydu neyseki :KK70: karnım zil çalıyor hazırlayacak derman yok kötü rüyalar görüp daha uyuyamıyorum bebegımı doğuruyorum emzırıyorum kordonu dolanmış onu çözüp geri koycam bebegı dıyor doktor daha cok ufakmış ama ayrılamıyorum ay ne saçmaydı :)))

Hayırlı olsun canım iyiki de sepet beşik almadın çünkü 3 ay sonra hiçbişeye yaramıyomuş biz kızımıza bebek odası aldık ama ilk 6 ay yanımda yatırcağım için yatak odamıza kraft roma park yatak aldık ilerde de oyun oynar hem valiz gibi her odaya çekebilirim şehir dışına da çıkarabiliriz

Annişler doğum sonrası karnınızı saracak mısınız? Korse mi alacaksınız? Eğer korse gerekiyorsa nasıl olmalı, aramızda tecrübeli annişler var, yardımcı olabilirler mi?

Annişler doğum sonrası karnınızı saracak mısınız? Korse mi alacaksınız? Eğer korse gerekiyorsa nasıl olmalı, aramızda tecrübeli annişler var, yardımcı olabilirler mi?
Valla ben bebekten sonra bir eziyete daha hazir degilim, spor yaparak cektirmeyi dusunuyorum.. diger seyler fasa fiso :KK53:

Canim cok beyendim ben daha karar vermis degilim dusunuyorum hani su buguduyunde de uyumasi icin acilip yatak olanlardan istiyorum daha kullanisli doge dusunuyorum ama park yatak da iyi tabii kararsizim yanio_O

Mide bulantım var 2 gündür.ilginç bir şekilde.bebeğin yüzü sırtıma dönük ve hareketli oluşu mu buna sebep bilemedim.midem çalkalanıyor o hareket ettikçe.sizde de var mı bu his?

hakkaten ya bu korse olayı nasıl oluyo?r sezaryende de takılıyor mu? işe yarıyor mu? nasıl takılıyor? sezaryen düşünen biri olarak göbek kafamda deli sorular:) bide düşünüyorum karın bölümünde içteki yara iyileşmeden sıkıştırılırsa iç kısımda yapısıklık yapar m? çünkü girdiğim 2. 3. sezaryenlerde bazı kadınlardın cok yapışıklıkları oluyor acaba ondan mı ?dr a bi sorayım ben bu konuyu önemli çünkü:)

hakkaten ya bu korse olayı nasıl oluyo?r sezaryende de takılıyor mu? işe yarıyor mu? nasıl takılıyor? sezaryen düşünen biri olarak göbek kafamda deli sorular:) bide düşünüyorum karın bölümünde içteki yara iyileşmeden sıkıştırılırsa iç kısımda yapısıklık yapar m? çünkü girdiğim 2. 3. sezaryenlerde bazı kadınlardın cok yapışıklıkları oluyor acaba ondan mı ?dr a bi sorayım ben bu konuyu önemli çünkü:)
Sezeryanda takilmiyor sanirim canim siktigi icin

Mide bulantım var 2 gündür.ilginç bir şekilde.bebeğin yüzü sırtıma dönük ve hareketli oluşu mu buna sebep bilemedim.midem çalkalanıyor o hareket ettikçe.sizde de var mı bu his?
Canım o bahsettiğin mide bulantısı bende 1 haftadır var. Fün dr a sordum hamileliğimin işk aylarında gibiyim sabah ve gün içinde bulantım var dedim son aylarda normal bebeğin midene bası yapıyor dedi

Back
X