2016 Şubat Anneleri

Canim surekli agliyordu.huzursuzdu.gazi bitmiyordu.kakasi gürultulu ve mukuslu ve 6 7 kez yapiyordu.meme emerkn gerinip dövüsüp duruyordu.
Bu süt alerjisi sonradan mı çıkıyor? Benimkide bugün hiç emmek istemedi devamlı ağladı. Dediğin gibi gürültülü kaka yaptı ve mukusluydu. Sağıp biberondan vereyim dedim almadı. Zorla uyuttum şimdi akşamdan beri ağlıyor öğlene kadar bişeyi yoktu. Karnımı ağrıdı noldu bilmiyorum yemek bile yiyemedim. Aç aç uyudu:KK43:

Aynen canım bende korkudan susuyorum artık. Geçen gün birine bahsettim bebeğim pişik olmuyor dedim hooop akşam bezi bi açtım çocuk pişik olmuş. Yine uyku konusunda aman çocuk bu aralar uyku düzeni iyi maşallah dedim tekrar uyku haram oldu bize 17 saat uyumadı
Kendi kendimize yapıyoruz valla dikkat etmek lazım. Bir daha bahsetmem kimsenin yanında zaten:KK20:

Bu süt alerjisi sonradan mı çıkıyor? Benimkide bugün hiç emmek istemedi devamlı ağladı. Dediğin gibi gürültülü kaka yaptı ve mukusluydu. Sağıp biberondan vereyim dedim almadı. Zorla uyuttum şimdi akşamdan beri ağlıyor öğlene kadar bişeyi yoktu. Karnımı ağrıdı noldu bilmiyorum yemek bile yiyemedim. Aç aç uyudu:KK43:

Belki uyumak istedi ya da keyfi yoktu. Toktu üzülme. Benimki uykusu çok gelince memeyi bile gormuyor ;) uyumak için ağlıyor :) uyku işi tamam olunca uyanio memeye saldırıyor :) sizin de öyle inslah :)

1saatlik ağlama krizimiz sona erdi ve 1 saattir de uyuyor.duşa girdim çıktım.Allahım ne büyük nimet:D

cnm oncelıkle sen kaygılanma sakın ol bebegıne omurgasını kavrayarak sarıl ve şşşşşş sesi çıkar bebeği cok sakınlestırıyormus ben denedım oldu ınsallah ıse yarar
Canım sağol ama kendi sesini duyuyor ve odak Noktası Bambaşka.1 saat sürdü.çok yoruldum ama duş iyi geldi . O uykuya daldı.yoruldu tabii...uyanır birazdan ama ben daha dünlenemedim.

Canım sen rota yı yaptırdınmı? Eczaneden alsak saglık ocagı yaparmıki?

Ya bende de 1 gün leke leke geşdi sonra gelmedi. Adet saymadım o yüzdem :/

Canım bebege neler giydiriyorsun yaxarmısın? Bende çokmu giydiriyorum acaba diyorum...

Canım yeşil soğan fena gaz yapıyor bana.. bakalum sanada yapacakmı?
canim icine citcitli bodylerden altina patikli altlardan uzerine ya pijama ya tulum ama uyurken falan uzerini cok ortuyorum. ayagindada hep kalin corap var. uzerindeki kalinligi degistirmedim sadece artik yatarken okadar sarmalamiyorum. bugun onceki gunler kadar da terlmmedi. terleyince kilo alim hizi da dusuyor.

Belki uyumak istedi ya da keyfi yoktu. Toktu üzülme. Benimki uykusu çok gelince memeyi bile gormuyor :KK66: uyumak için ağlıyor :) uyku işi tamam olunca uyanio memeye saldırıyor :) sizin de öyle inslah :)
Bazen öyle de olabiliyor ama bu sefer farklıydı. En son öğlen az emdi o kadar. Bu saate kadar aç durdu. Normalde böyle yaptığında biberondan alırdı onu da almadı. Ayy ne zor dillerinden anlamamak :KK43: şimdi uyudu ama tam dalamıyor yavrum.

Emzikli uyudu canım evet.sırtına da sıcak su torbası koydum biraz.ayaklarına karnına falan.iyi geldi canım.

Benimki de bugün uykusu olduğu halde ağlamaya başladı elini ağzına vs goturuyor dedim emzik vereyim ki çok vermek istemiyorum. :) emziği yikadim geldim uzattim bir güldü :) emzik ariyormus :) tabii sonra attı :) o gulus tesadustü ama çok iyiydi :)

Bazen öyle de olabiliyor ama bu sefer farklıydı. En son öğlen az emdi o kadar. Bu saate kadar aç durdu. Normalde böyle yaptığında biberondan alırdı onu da almadı. Ayy ne zor dillerinden anlamamak :KK43: şimdi uyudu ama tam dalamıyor yavrum.

Canım ağzına baksana pamukçuk vs olmasın? :( öyle dertlerini bilmiyoruz :( derman olalım diye cirpiniyoruz

Kızlar oğlumu emzirip koyuyorum bu sefer de elini emmeye çalışıyor, sizinkiler ne durumda, nette araştırdım normal diyorlar ama elini emmesi tedirgin ediyor beni

Canım ağzına baksana pamukçuk vs olmasın? :KK43: öyle dertlerini bilmiyoruz :KK43: derman olalım diye cirpiniyoruz
Evet var ağzında pamukçuk karbonatla siliyorum ama gene çıkıyor. 1 haftadır geçmedi ondan olsa şimdiye kadar emmezdi diyorum. Birde emziği alıyor memeyi istemiyor. Yarın damla alayım bari geçmiçek bu pamukçuk

Evet var ağzında pamukçuk karbonatla siliyorum ama gene çıkıyor. 1 haftadır geçmedi ondan olsa şimdiye kadar emmezdi diyorum. Birde emziği alıyor memeyi istemiyor. Yarın damla alayım bari geçmiçek bu pamukçuk

:(( biberonu da almamış kaşıkla mi versen uyanınca yine almazsa canım.

:KK43:( biberonu da almamış kaşıkla mi versen uyanınca yine almazsa canım.
Biraz verdim kaşıkla ama çok içmedi. Şimdi daldı gibi uyanınca tekrar denicem inşallah emer. Yarın sabah da aşımız var ne yapcam bilmiyorum hasta diye geçen hafta yaptırmadık bu hafta da yaptırmazsak baya zaman geçcek

Biraz verdim kaşıkla ama çok içmedi. Şimdi daldı gibi uyanınca tekrar denicem inşallah emer. Yarın sabah da aşımız var ne yapcam bilmiyorum hasta diye geçen hafta yaptırmadık bu hafta da yaptırmazsak baya zaman geçcek

İnşallah uyanınca emer canım
Sen de sakın ol. Aşıyı da sorarsin ebeye.

Oyun halısı kullanıp memnun olanlar bana marka ve fiyatlarını yazar mısınız?
Bondigo orman oyun halisi ebebekten 120 tl ye aldik gunluk 10-15 dk kadar takiliyo bizim kiz canim. 55 gunluguz iki aybdolunca daha cok vakit geciririzndiye umit ediyorum.

Ay bu sol göğsümün başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir :) geçen hafta yaraydı mağlum fena halde ve ben de 2 gün emzirmeyip sağmıştım şimdi de süt bezesi oldu alt tarafı. Nasıl geçer ki çok acıtıyo taş gibi göğsümün alt kısmı :(

Back
X