Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neden tedirgin oluyorsun benim kızım da uykusu çok gelince özellikle elleri hep yüzünde, elini emer. Anne karnında bile ellerini parmağını emiyor diye biliyorum ben. Güdüsel bir şeydir diye dikkate almamıştımKızlar oğlumu emzirip koyuyorum bu sefer de elini emmeye çalışıyor, sizinkiler ne durumda, nette araştırdım normal diyorlar ama elini emmesi tedirgin ediyor beni
Biraz uyudu gece uyandı gene emmekte direndi. Kavga dövüş biraz daha emmdi bi sıkıntısı var ama çözemedim şimdi de aşı olduk inşallah sorun çıkartmaz bugünCanim uyusun da ac uyusun. Biz de arada ac uyuyoruz hic bi sey olmaz merak etme ama uykusuz kalmasin aglamaktan yorgun dusmustur uyuyunca sancisini da hissetmez biraz dinlenince acsa uyanir zaten
Bir süre takip edeyim bakalım. Dünden beri kakada mukus var birde beyazlıklar ama. Emmeyide reddediyor özellikle sol göğsümü almıyor. Konak da çıktı kafasında belirtilerin çoğu var nerdeyse. İnşallah değildir.Sonradan çıkmıyor aslında. Mesela bünye az miktarda alerjen girişini tolere edebiliyor. Ama gün içinde yedikleriöiz fazla alerjen ise o zaman tepkisini veriyor.
Meme reddi
Yay gibi gerinmek
Gürültülü kaka bunlar gaz ile ortak sorunlar. Karıştırılabiliyor. En iyisi çocuğu gözlemel ve ciltte de tepki veriyor mu bakmak gerek.
Ah bende 4-5gündir beni emmesinde değişiklik olduğu için emzik vermiyorum ve elini emiyor. Öyle de güzel cork cork yapıyor ki
Ay canım duşta sıcak su tutup ov. Sonra emzir onu.
Hatta istersen önce sağ bir miktar çocuk doymasın ki çok çeksin o kitleyi açabilsin. Daha kötü olmadan dağıtabilirşn
Gögüs uçlarımda sızlıyor zaten kıpkırmızı oldu. Günde bir kere bebeğin ağzını siliyom ertesi gün gene çıkıyor. Suda veriyom emzirdikten sonra ama genede geçmedi. Damlayıda deniyelim bakalımCanım ben damlada kullandım geçti gibi oldu yine çıktı her emzirme öncesi karbonatlı suyla sil göğüs ucunu bebeğinin de günde iki kez temizle geçer
Hahha ayniii bizzzz :)) altını açınca etrafa güller saciyo cocukBenimkinin de sabaha karşı kaka krizi oluyor.yapana kadar benim sinir sistemim bozuluyor :)) Altını açıp temizleyince gülüp duruyor.çok da ilgilenip uykusu dağılsın da istemiyorum sma insan dayanamıyor :))
Zaten babalardaki rahatlık bizde olsa belki daha kolay olur hayatsabah 1,5 saat uğraştım uyuması için yok arkadaş inledi ıkındı sıktı kendini durdu
kundaktan çıkmak için epey çabaladı, emziğinide tutmadı ben verdikce attı ben verdikce attı
en son eşim beni zorla yatağa soktu bırak naz yapıyor ağlasın dokunma dedi
mırın kırın ıııı sesleri çıkardı durdu içim el vermeyince
her kalkmaya yeltendiğimde kolumdan tuttu olmaz kendi kendine uyusun dedi
25 dk sonra kendisi uyudu
inada inad istiyor veled
Zaten babalardaki rahatlık bizde olsa belki daha kolay olur hayat![]()
Yaa bizim ki gecede yapiyor bazen, beni sinir ediyor, uykusu acilicak diye odum kopuyor vallaHahha ayniii bizzzz :)) altını açınca etrafa güller saciyo cocuk
Bizim ufaklikta aksam eve gelince emziriyorum cirpinmaya basliyor, uyumamak icin direniyor, sonra yenik dusuyor.. uyumak istemedigi icin yapiyolar sanirim, cok uykusu olmasina ragmen uyumak istemiyor :/sabah 1,5 saat uğraştım uyuması için yok arkadaş inledi ıkındı sıktı kendini durdu
kundaktan çıkmak için epey çabaladı, emziğinide tutmadı ben verdikce attı ben verdikce attı
en son eşim beni zorla yatağa soktu bırak naz yapıyor ağlasın dokunma dedi
mırın kırın ıııı sesleri çıkardı durdu içim el vermeyince
her kalkmaya yeltendiğimde kolumdan tuttu olmaz kendi kendine uyusun dedi
25 dk sonra kendisi uyudu
inada inad istiyor veled
Bizim ufaklikta aksam eve gelince emziriyorum cirpinmaya basliyor, uyumamak icin direniyor, sonra yenik dusuyor.. uyumak istemedigi icin yapiyolar sanirim, cok uykusu olmasina ragmen uyumak istemiyor :/
Evet canım ben aksam 11 gibi uyutuyorum 5 gibi uyanıyor yada 9 gibi uyuttugum zamandada 2 gibi uyanio gece duzene soktum sabit saatlerimiz hep ayni..gunduzde parça parça uyuyo arada 3 saat uyuo keyfi yerindeyse tabi :)Kızlar sizin yavrulariniz 4- 5 saat beslenmeden duruyor mu?
aksama kadar 8 9 defa kaka yapti artik kanli gelince dru aradik dr sakin olmamizi normal oldugunu soyledi. annemde emen cocuk ishal olmaz diyip duruyir. burada okuyorum ishal oldu ilac verdi dr diyorlar kafam allak bullak. canim akinti hafif saritirak az az vardi ya hatta once ben pisik kremi kalintisi sandim sinra hafif bi kizariklik oldu vajinasinda dr a gidince gosterdim daha dogrusu dr kendi bakti akintida vardi hemn mantar kremi verdipapyonkilikli
Gecen gun bizimkinde de öyle bi hal vardi huzursuz uykusuz karni kurultulu ve saat basi alt degistirdik kimi zman elbiselerimize kadar cikti kiminde yeni bezi baglar baaglamaz tekrar yapti ama ertesi gun normale döndü sadece emziriyorsan patates ya da muz ye demislerdi. Bu arada mantar olayi nasil bisey? Bizimkiler de kiziyo bana cok sicak tutuyosun diye ama az inceltsem üstünü hirlamaya basliyo sanki
Ya aynen sorma, bazen baba gogusune aliyor o oyle orda sessiz sedasiz uyuyor.. ama ac ve uykusu varsa o zaman iste diretiyor :)))Ayneeenn oyle canim ya
Dün hic uyumadi 20 dakika en uzun uykusuydu uyaniklik suresi 3 saat oluyordu
Deli gibi uykusu var ve uyumuyor
Anne babadan kopamiyorlar![]()