2016 Şubat Anneleri

Benim de ilk bebeğim canım. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bir de istediğin zaman dışarı çıkamadığın güneydoğunun bir yerinde yaşıyorum. Her gün şehit cenazesi uğurlanılan bir yerde. Ailem daha ön günlükken gitti o günden beri yalnız bakıyorum bebeğime. Demek istediğim biz çocuklarımızı stres içinde yaşamak için doğurmadık değil mi? Gerek yok o zaman kasmaya.Ne güzel bak evladın mis gibi büyüyor. Kakasını her gün aynı sayıda yapacak diye sözleşme mı imzaladınız? Gaz yüzünden muhtemelen bu kadar yapıyor hala.Yarın belki hiç yapmayacak.Bebek bunlar.Ön güne kadar normal sadece anne sütü veriyorsan bunu bil gerisini sallama bitti gitti

İşte çok gazlı bir bebek değildi canim :( tabii ki sözleşme vs değil ama bu kadar cokkk kaka çok normal gelmiyor. Dün hemşire bile şaşırdı o kadar yapmasına. Tabii belki vücudu böyledir. Ama işte normalde de feci pinpirikli biriyim. Bebek de böyle olmam sanırım normal :( umarım alisirim. Bu arada stres sukur yok bebek de yani en azından mutlu gorunuyor :) tekrar diyorum on bes gundur böyle olmasa ki önceden de yapıyordu ben onemsemiyordum baktim bitmiyor içime kuşku düşürüyor :( he doktora göre normal :)

Umarım ben abartiyorim :)

Dün aşının acısı bugün mü cikar :( dün gram farklı bir durum yoktu bizimkinde bugün mizirdaniyor :( uyurken vs ağlayarak uyanıyor :( calpol verdim :(

Oyy oyy... Okuyunca anladım ki kendine gram vakit ayıramayan. Tek ben değilmişim :( resmen banyo yapamadım kokuyorum ya eşimden çekiniyorum sarılır da kokumu alır die.. Kafam zaten sürekli akşamdan kalma gibi... Ne zaman biter ki bu süreç insana dönerim..? Yada biter mi?

Oyy oyy... Okuyunca anladım ki kendine gram vakit ayıramayan. Tek ben değilmişim :KK43: resmen banyo yapamadım kokuyorum ya eşimden çekiniyorum sarılır da kokumu alır die.. Kafam zaten sürekli akşamdan kalma gibi... Ne zaman biter ki bu süreç insana dönerim..? Yada biter mi?
Tam insana donersin hoooop 2. Cocuk :KK46::KK46:

TSK cvp yazdığın için:)
Bende çok telaş yapıyordum..
Peki sen krem filan da sürdünmü
Bugun baktım kızarması az geçmiş ama hala sert yeri..
Niye öyle oldu ki
Hiçbir şey sürmedi m dağılmamış o yüzden. Sıklmışlar demekki cnm bnde çok korkmuştum hemşire yi aradım korkma bir kaç gün içinde geçer dedi canım evet bugün daha da azalmış

Arpa Şehriye Salatası Tarifi'nin Malzemeleri
  • 2 su bardağı arpa şehriye
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ (şehriyeleri pişirmek için)
  • 3 su bardağı su ve tuz
  • 4-5 dal taze soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • Bir tutam dereotu
  • 2-3 adet közlenmiş kırmızı biber
  • 1 kutu mısır konservesi
  • 4-5 adet kornişon turşu
  • Tuz, limon suyu, zeytinyağı
Arpa Şehriye Salatası Tarifi'nin Yapılışı
2 yemek kaşığı sıvı yağda arpa şehriyeleri hafif kavurun. Sıcak su ve az tuz ekleyerek pilav pişirir gibi pişirin. Pişen pilavı soğumaya bırakın. Tüm yeşillikleri ince ince kıyın. Kırmızı biberi ve turşuları da ufak ufak doğrayın. Soğuyan pilavı tüm malzemelerle birlikte harmanlayın. Afiyet olsun.

Canim nefis yemekler den aldım bunu.ben turşu biber vs katmiyorum. Bir de bir bardak şehriyeli önce kavuruyorum sonra diğerini ekliyorum birazda onu kavuruyorum. böylelikle iki renk oluyor. İ gün müsait değildim. Belki Google bakmamissindir diye ekledim canim.
1x1.trans.gif
Sağol canım

ısırcam şimdi bu cocuğu haaaaaa :mad:
sabah 6dan beri 10 dk fazla uyumadı bi halt yapamadım :KK57:

Ya eskiden d vitamini mi vardi eski insanlar ne kadar uzunmus o ilaclar cikti cikali boyle seyler oldu zaten
Ay aman evet.. hadi yurt disinda gunes fazla yok, Turkiye'de niye veriyorlar bilmiyorum.. ezber bilgi bence! Benim balkonum gun dogusundan batimina kadar gunes goruyor yani zaten d vitamini aliyor zaten bebegim.

Kızlar gögüs ucumda küçük parmağımın kalınlığında yarık var. Daha önce ucu pek olmayan gögüsümdü bu. Emdiği zaman hep açılıyor. sanırım diş eti arasında kalıyor geçmek bilmedi geçmeyecekmiş gibide 2 ayımız bitti neredeyse çok fena acısı. Yer edinir diyorlar hiç öyle durmuyor hala taze kırmızı et içi..Nasıl geçer, tecrübeli olan var mı acaba ?

Ay aman evet.. hadi yurt disinda gunes fazla yok, Turkiye'de niye veriyorlar bilmiyorum.. ezber bilgi bence! Benim balkonum gun dogusundan batimina kadar gunes goruyor yani zaten d vitamini aliyor zaten bebegim.
Bende öyle düşünüylrdum canım ama biraz araştırma yaptım da D vit için uv-b gerekliymiş.
O da sadece güneşin dik geldiğinde türkiyeye ulaşırmış.
Yıllardır cilt kanseri oluruz diye 12de dışarı çokmayan toplumuz sonuçta.
Haa bir de güneş kremi olmamalıymış tenimizde.
Veee en önemlisi benim çok yaptığım bir hata camdan uv-b geçmezmiş :eek:
Hala şu cam meselesine inanmayıp ya tutarsa diyip otursak da d vit almak önemli.
Haa bu bilgileri geçen ilaç kullanmaya karşı olan herşeyi doğal almak gerektiğine inanan canan karatay bile söyledi. O vit alın demedi sanırım aama d vit önemini ve türkiyenin vit yoksunu oldunu anlattı.

ısırcam şimdi bu cocuğu haaaaaa :mad:
sabah 6dan beri 10 dk fazla uyumadı bi halt yapamadım :KK57:
Benımkının masallahı var bı kac gundur gunduz ve gece ıyı uyuyo ama uykuya dalması ıcın 3,4 kez yatır kaldır pıspısle yapmak gerekıyor. Pazartesı ıkıncı ay asımız var ve en buyuk korkum cocugumun uykusunun bozulması, umarım cabuk atlatur yawrum asıları

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende kan sulandırıcı iğne vuruyordum, doğuma once bir gun dedi sonra iki gün kala kestirdi,sıkıntı yapma ben de korkmuştum ama Dr lar biliyor güven canım, hatta benim dr.um doğumdan sonra da kullandirdi, belden uyuşturuldum buarada
oylemi ya çok sağol inan bu mesajın çok çok ii geldi. insan korkuyor risk lerden bahsedilince. bende bugün son iğne vurucam pazartesi sabah 10 da sezeryan muhtemelen belden uyusucak. cesaret verdin teşekkür ederim

Benımkının masallahı var bı kac gundur gunduz ve gece ıyı uyuyo ama uykuya dalması ıcın 3,4 kez yatır kaldır pıspısle yapmak gerekıyor. Pazartesı ıkıncı ay asımız var ve en buyuk korkum cocugumun uykusunun bozulması, umarım cabuk atlatur yawrum asıları

dün ne hikmetse ilk defa cok uyudu, bugünde tersi hiç uyumuyor
kendine bi karakter belirliyor karar mı veremedi ne :D

Minnosumun totosu kipkirmizi puturputur yaa

Sut urununu kestim 1 hafta oldu..dun sabah yumurta aksam kuzueti tuketmistim..bu arada babamiz islak mendilimizi degisik almis..bezimizide premium care deneyelim dediydik..yani anlicaniz bu pisige sebep bezmi etmi mendilmi oldu yada hepsi bir mi !

Omu dokundu bu mu dokundu arastirmasi cok yorucu ustelik istedigini yiyememekte

Sezryanla dogum yapalar kirkiniz ciktiginda kontrolde alttan mj baktilar

Bana alt muayene yaptı canım.

Minnosumun totosu kipkirmizi puturputur yaa

Sut urununu kestim 1 hafta oldu..dun sabah yumurta aksam kuzueti tuketmistim..bu arada babamiz islak mendilimizi degisik almis..bezimizide premium care deneyelim dediydik..yani anlicaniz bu pisige sebep bezmi etmi mendilmi oldu yada hepsi bir mi !

Omu dokundu bu mu dokundu arastirmasi cok yorucu ustelik istedigini yiyememekte

Hepsi olabilir :( yumurtayı bırak bakalım.

Hiçbir şey sürmedi m dağılmamış o yüzden. Sıklmışlar demekki cnm bnde çok korkmuştum hemşire yi aradım korkma bir kaç gün içinde geçer dedi canım evet bugün daha da azalmış
Saol içimi rahatlatin
Bidaki sefere biraz elimizle dağıtalım bari
:( ağlayınca hiç elemedim bende
Yazık ya çok küçükler daha
Bidaki ay yine var aşısı

Back
X