2016 Şubat Anneleri

Kızlar birşey soracağım bebişlerin çamaşırlarını nerde kurutuyorsunuz ben hep evde kuruttum balkona asmadım çamaşırları toz olur diye korktum ama artık havalar çok güzel dışarıda daha çabuk kurur dışarı assammı acaba
Canim ben ters asmamaya calisiyorum cocugun tenine temas eden yerler icinde kalacak sekilde asiyorum bi de cirpip da aliyorum gerci 4.kattayim ve cok islek bi cadde degil bizimkisi.

Tum kahrini ben cekiyorum bebegin buna ragmen ikinci cocuk istiyorum ama esim istemiyor, yani tum sorumluluk onda olsa evdenmi kacardi merak etmiyor degilim :KK57:
Benimki de hemen istiyo.. Dile getirmiyorum ama tek mi olsa diye düşünmüyor değilim.. Dile getirmiyorum getirsem kıyamet kopar :) neyse belki benim fikrim değişir kısmet... :)

bskn bskn arkadaslar söylenebilecek herşeyi söylemişler zaten canım ve cok haklılar... Eşime bahsettim fotoğrafı gösterdim hekim olmasına ragmen etkilendi Allâh kolaylık versin diyor... Tekrar diyorum kul A kaldıramayacağı yuk verilmezmiş... Ve toprak şanslı bir bebek

• bskn bskn çok çok geçmiş olsun.. İnşallah bir an önce geçer.. Sen kimseye kulak asma sen annesin ve kendi evladin icin neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi bilirsin.

2 haftalık zorlu üzüntülü Marmaris seyehatimizden geldik evdeyiz..dedemin yoğun bakımda olması sonra vefatından sonra bizim oğlan kucakci oldu..büyük konusmamak lazimmis.. Kizimda kucağı seviyordu hep diyordum gün gelir 2. Çocuğum olursa fazla kucağa almicam diye ama tabii işler öyle istediğin gibi olmuyor.. Olsun varsın ne yapalım.. :)
Eve bir gel her yer her yerde zaten apar topar çıkmıştık..3 makina çalıştırdim onları astım gece 1 tand daha koydum onu sabaha artık..mutfağı topladım yemekler bozulmuş onları attım..etrafi topladim..çocukları yikadim kocayi mutlu ettim yatmmam 1 oldu.. Şimdi oğlan uyandı emzirdim ama uyumuyor yandım Allah yandım..

Benimki de hemen istiyo.. Dile getirmiyorum ama tek mi olsa diye düşünmüyor değilim.. Dile getirmiyorum getirsem kıyamet kopar :) neyse belki benim fikrim değişir kısmet... :)
Kizim 2 yasina dogru her zaman arkadas aramaya sayiklamaya baasladi cocugu olan ark.larla haftada 1-2defa gidip geliyorduk ama hepsi calisiyor calisinca da her gun cocuklari bir araya getiremiyorduk ben o yuzden kizima bi kardes istedim ama iki tane geldi o yuzden iyi dusunun 2 3 hatta 4 kardes gelme ihtimali var :KK48: gercekten ben su an resmen depresyondayim cok zor evde 1den fazla cocuk olmasi. Tek tek cocuklari kolluyorsun dusecek kesici bi sey alacak prizlere utuye falan dokunacak diye bi de cocuklari birbirinden koruman lazim benim buyuk kiz bazen bilmeden anlamadan bazen bilerek zarar veriyor kardeslerine gozlerine parmak sokuyor ustlerinj bogacak sekilde yorgsn kapatiyor saclarini tek tek yoluyor.... Evde surekli tetikteyiz :KK43:

• bskn bskn çok çok geçmiş olsun.. İnşallah bir an önce geçer.. Sen kimseye kulak asma sen annesin ve kendi evladin icin neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi bilirsin.
2 haftalık zorlu üzüntülü Marmaris seyehatimizden geldik evdeyiz..dedemin yoğun bakımda olması sonra vefatından sonra bizim oğlan kucakci oldu..büyük konusmamak lazimmis.. Kizimda kucağı seviyordu hep diyordum gün gelir 2. Çocuğum olursa fazla kucağa almicam diye ama tabii işler öyle istediğin gibi olmuyor.. Olsun varsın ne yapalım.. :)
Eve bir gel her yer her yerde zaten apar topar çıkmıştık..3 makina çalıştırdim onları astım gece 1 tand daha koydum onu sabaha artık..mutfağı topladım yemekler bozulmuş onları attım..etrafi topladim..çocukları yikadim kocayi mutlu ettim yatmmam 1 oldu.. Şimdi oğlan uyandı emzirdim ama uyumuyor yandım Allah yandım..
Allah rahmet eylesin canim basiniz sagolsun kadin olmak gercekten cok zor turkiyede kadinlarin inanilmaz yuku var dinimiz acisindan hic bir sorumlulugumuz yokken ataerkil yeristirilme tarzi yuzunden butun is kadinlarda maalesef

bskn bskn iste herseye rağmen bu kadar güçlü olabildigin icin Allah onu kimseyw degil sana emanet etti. Fotoyu gorunce mahvolddum... duamdasinz cancazm. InsaAllah kisa zamnda sifanizi bulursunz ve bi daha yasamazsnz

Oooooo inanamıyorum ne kadar sayfa birikmiş maalesef okuyacak zamanım yok

Eskisi kadar yazamamak üzüyor beni, bebişim biraz fırsat verse keşke...

67 günlük olduk bugün
Çok gazlıyız hala...

Son 6 kg kaldı, veremiyorum

Banyo sonrası giydirirken bebeğim çığlık çığlığa ağlıyor son günlerde, neden olabilir?

Pamukçuk olduk, ananemiz karbonatla siliyor ama geçmiyor

Az biraz pişik olduk, sebamed iyi geldi

3 numara molfix kullanıyoruz

Gündüz uykumuz çooooooook azaldı, uyanık durma saatleri giderek artıyor, evdeki işlerimi yetiştiremiyorum

Bizden haberler böyle:)

Sağol canım ya oldu valla geldi böyle bişey başıma. Geçen hafta göğüs ucumu yara yapmıştı benim kuş ozaman emzirmeyip sağdım sadece 2 gün. Tam boşaltamadım heralde ki sertlik oluştu alt kısmında. Dün de bir ateş bir sıtma derken apseye dönüşmüş o sertlik :KK43: şimdi antibiyotik tedavisi verdiler eğer geçmezse minik bi operasyonla alabilirlermiş ki ben bunu hiç istemiyorum :KK43:
A yok tatlım antibiotik geçirir bence, bende geçirmişti o zaman :( tekrar geçmiş olsun canım ya

Ben bebeğim doğar doğmaz bir kız kardeş yapiyim diye içimden geçirdim, ama zorlamasakmı fazla bilemiyorum. Kardeşte çok arıyacağını sanmıyorum iki deli anne ve babası var, neyse görücez :))

bskn bskn ağrıyan gögsün ne oldu canım. Benim bugün tamamen geçmiş.
Ayy deli gibi hep o gögsü verdim. Diğeri ile biraz doyurup tekrar o gögsü verdim. Herhalde o agrı yapan damarlarıda açtı sonunda. Çok şükür geçti. Bazen bebişlerimiz de bize yardımcı oluyor ;)

Ben bebeğim doğar doğmaz bir kız kardeş yapiyim diye içimden geçirdim, ama zorlamasakmı fazla bilemiyorum. Kardeşte çok arıyacağını sanmıyorum iki deli anne ve babası var, neyse görücez :))
Canım biraz büyüyünce ve devamlı senin eteklerine yapıştığında ve artık oyun oynamaktan bunaldığında ayy ben neden kardeş yapmadım ki diyor insan.. :KK48:
Birde biraz büyüdüklerinde kardeşi çook istiyorlar. Ben 2 sene iğne ile korundum. 3. Sene neden kardeşi olmasınki dedim ve iğneyi bıraktım ama anca 3 sene sonra oldu:KK14:
Keşke daha önce olsaydı aralarında ki yaş farkı az olsaydı diyorum. Ben hatta 3. üyü bile düşünüyorum şu kilolarımdam bir kurtulayım. Herşeyi oluruna bırakacagım yaşım 33 çokda yaşlanmadan üçüncüde olsun istiyorum. :KK48: biliyorum delilik bu belki ama istiyorum :KK47:

Kızlar bizim kizin baya gazi oluyor cikarmasina rağmen aksamlari huzursuz yada ağlıyor uyutuyorum uykuya dalamiyo.doktoru aradım Aguline diye bir ilaç soyledi bir haftadır kullanıyoruz ama cocugun gaz problemi azalmadi tam tersi sürekli gaz çıkarma çabasında. Bugun vermedim napsak bilmiyorum bu ilacı bilen var mı?

Canım devam ediyormusun aguline E?

Canım biraz büyüyünce ve devamlı senin eteklerine yapıştığında ve artık oyun oynamaktan bunaldığında ayy ben neden kardeş yapmadım ki diyor insan.. :KK48:
Birde biraz büyüdüklerinde kardeşi çook istiyorlar. Ben 2 sene iğne ile korundum. 3. Sene neden kardeşi olmasınki dedim ve iğneyi bıraktım ama anca 3 sene sonra oldu:KK14:
Keşke daha önce olsaydı aralarında ki yaş farkı az olsaydı diyorum. Ben hatta 3. üyü bile düşünüyorum şu kilolarımdam bir kurtulayım. Herşeyi oluruna bırakacagım yaşım 33 çokda yaşlanmadan üçüncüde olsun istiyorum. :KK48: biliyorum delilik bu belki ama istiyorum :KK47:
Yapacak güç varsa yaparsın zaten ;) Bende ikinciyi yapabileceğimi düşünüyorum, hatta hemen bile yapabilirim, Uzay çok sorunlu bir bebek değil, ama bende ki engel ev ve araba kredisi şimdilik :KK53:

Yapacak güç varsa yaparsın zaten :KK66: Bende ikinciyi yapabileceğimi düşünüyorum, hatta hemen bile yapabilirim, Uzay çok sorunlu bir bebek değil, ama bende ki engel ev ve araba kredisi şimdilik :KK53:
Haklısın canım inş hemencecik biter kredileriniz.
Allah herkese istediği zamanda versin ne diyelim :KK19:

basın sağolsun güzelim allah rahmet eylesin. hepimiz yapmayacağımiz her şeyi yaptık:)

Back
X