2016 Şubat Anneleri

5.100 gr 59 cm. Doğum kilomuz 3.700 gr canim75 gunluguz bugün dün tartildik
E gayet normal yaaa. Ayyy veya bizimki de mi tuhaf :p
12şbuat 47cm 3010 doğumluyuz.
58cm 5lkilo geçen haftaki kilosu.
He senin tek sıkıntı daha ağır doğması.
Ya biz senle bunu konuştuk sanki yaaa :D diyorum nerden tanıdık geliyor bu rakamlar :D

Tamam ben yatıyorım kafa error veriyor :p

Canım benim izin 10 mayısta bitiyo, 11inde devlet hastanesinden heyet raporu almayı denicem, olmazsa 6 ay ücretsiz izin alıcam

Sağdığın sütü annen biberonla mı kaşıkla mı veriyo cnm?

Maşallah enerjine, pozitifliğine, rahatlığına, hayatı herşeyiyle kabullenip tadını çıkara çıkara yaşamana hayranım, instagram fotolarına da...:p

Aynen canım tek canları sağolsun

Evet ya misafir olayı gerim gerim geriyo beni, daha sırada eşimin iş arkadaşları var, yaklaşık 20 kişi gelcek, benim iş arkadaşlarım da 25 kişi gelcek, bi de tuttum apartman gününe katıldım hamileyken, ne cesaretse... Velet göbüşte durduğu gibi değil, mayısta gün bende, şimdiden yiyeceğim ayvaları sayıyorum :)
Ha bu arada kolikliğimiz her gün var da Çarşamba pik yapıyo, zirveye çıkıyoruz morarak ağlamada... 72 günlük oldul, daha ne zaman bitecek yareppimmmm..
Sana da Allah kolaylık versin canım

Amin canım inşallah hepimize Rabbim yardım etsin

Aynen canım hep sakin olamamaktan işte... Teşekkürler

Amin canım inşallah teşekkür ederim

Sağol canım teşekkür ederim
Ha sahi kalabalık misafire ne hazırladın canım, menünden yararlanmak isterim zira bu aralar pratik şeylere çok ihtiyacım var gurbetteyim kimsem de yok ki el atsın
Biberonla veriyor canim bebegim emmiyor maalesef erken dogum oldugundan biberonla vermek zorunda kaldik hastanede daha sonrasi azcik emdi o kadar yine sutum yetemediginden mama verdik ve sonuc meme emdiyi zaman cok sinirleniyor ve cok agliyor bende sagip veriyorum bogleside cok zor ama

E gayet normal yaaa. Ayyy veya bizimki de mi tuhaf :p
12şbuat 47cm 3010 doğumluyuz.
58cm 5lkilo geçen haftaki kilosu.
He senin tek sıkıntı daha ağır doğması.
Ya biz senle bunu konuştuk sanki yaaa :KK70: diyorum nerden tanıdık geliyor bu rakamlar :KK70:

Tamam ben yatıyorım kafa error veriyor :p

Konuştuk tabii siii :)) hadi uyuuu bol bol sutun olsun
Ben islerimiz de Allaha emanet olsunlar

Saç diplerini hergün şampuanlarsak kendi cildi yağlanmadığı için kuruluk yapıyormuş oda konak oluyormuş. Haftada bir şampuan sür dedi. Birde şampuan sürecegim zaman banyo öncesi zeytinyagı sürüyorum. 5 dk sonra bebe fırçasıyla fırçalıyorum kalkıyorlar. Sonra yıkıyorum.
Canım konak sarı oluyormu beyaz diye biliyorum ama emindeğilim benim kızımın önünde ve alnında sarı gibi kabarcıklar var konanmı acaba onlarda ne Sağlık ocağında nede doktorumuz birşey demedi bende sormamıştım gerçi

Allahim ben bu kizlarla nasil basedecegim bilmiyorum :( Iyi birsey yapmiyo diyorduk buyuk kizim iyice zivanadan cikti.Cocugu tokat manyagi yapti,kafasina top atiyor,isiriyor,saap diye yapistiriyor tokati zavallim neye ugradigini sasiriyo bi iki saniye sessiz kaliyo noldugunu anlayinca dudak buzuluyo basliyo aglamaya :( Buyuk laftan anlamiyor hic guzelcd anlatiyorum yok,kiziyorum yok kardes deyip yapistiriyo :(

Allahim ben bu kizlarla nasil basedecegim bilmiyorum :KK43: Iyi birsey yapmiyo diyorduk buyuk kizim iyice zivanadan cikti.Cocugu tokat manyagi yapti,kafasina top atiyor,isiriyor,saap diye yapistiriyor tokati zavallim neye ugradigini sasiriyo bi iki saniye sessiz kaliyo noldugunu anlayinca dudak buzuluyo basliyo aglamaya :KK43: Buyuk laftan anlamiyor hic guzelcd anlatiyorum yok,kiziyorum yok kardes deyip yapistiriyo :KK43:
Ben ikinciyi arayı çok açmadan yapackatım ama kızlar sizin anlattıklarınızdan gözüm korktu yaa :/

Allah yardımcınız olsun ne diyim :/

Ben ikinciyi arayı çok açmadan yapackatım ama kızlar sizin anlattıklarınızdan gözüm korktu yaa :/

Allah yardımcınız olsun ne diyim :/
Amin canim.Sevmesine cok seviyo bi kardess deyisi var opuyo opuyo doyamiyo ama niye yapiyo bilmiyorum cunku kiskanclik oldugunu dusunmuyorum,kendisi de kucuk yeni 2 ye girdi
Ona zarar verince bizim yerimizden sicramamiz yada ani tepkilerimiz ona oyun gibi geliyo bence.Bu konuda cok bilincli davranmak ve cok iyi kollamak gerekiyo kaldi ki benim kizim uslu sayilabilecek zararsiz bi cocuktu bide tam.yaramaz olsa dusunemiyorum :(
Sen yinede korkutma.gozunu ikisine.baktikca insanin ici mutluluk doluyo ama iste biraz daha dikkat ve tedbir gerekiyo

Ah nasil bisey bu :D

gece 2 saate bir uyaniyor oğlum
saat 22.30 da emzirdim daha sonra 12 ye kadar oynadik birdaha emzirdim sündüre sündüre baktim cok cekistiriyor gidip mama yaptim 90 cc üzerine uyuttum
saat 5.30 da kalktim hala uyuyor kundağını gevsettim uyandi bana bakti güldü 5 dk böyle, tam kucağıma alacaktım tekrar derin uyudu simdide tepesinde bekliyorum kaldirsam kiyamadim kaldirmasam kiyamadim :D

Ya bugun asi olduk ve bebegim emmiyor dogru duzgun. Aslinda istahlidir ama diliyle ittirip cigligi basiyor memeyi verince. Acikmadi mi ki acaba ya da acidan emmek istemiyor mu
Canım agrısı var diye emmiyor olabilir. Aşıdan dolayı korkuları bir iki gün devam edebiliyor.Sen sık sık kucakla 1.2 güne düzeliyor.
Canım konak sarı oluyormu beyaz diye biliyorum ama emindeğilim benim kızımın önünde ve alnında sarı gibi kabarcıklar var konanmı acaba onlarda ne Sağlık ocağında nede doktorumuz birşey demedi bende sormamıştım gerçi
Rengi sarımtırakta beyazda oluyor. Konak çok çok önemli birşey degil bebeklerin çoğunda olabiliyor. Yaşları büyüyünce bile olabiliyor. Bizdeki kepek gibi düşün. :KK66: saç problemi haline gelmesin diye ve belki kaşıntı yapıyordur diye ben haftada 2 kere yağ sürüyorum. Bebeyagı yada zeytinyagı.. ama zeytinyagı saçlarınada faydalı.. bir zaman sonra kendiliğinde geçebiliyormuş.
Ah nasil bisey bu :KK70:

gece 2 saate bir uyaniyor oğlum
saat 22.30 da emzirdim daha sonra 12 ye kadar oynadik birdaha emzirdim sündüre sündüre baktim cok cekistiriyor gidip mama yaptim 90 cc üzerine uyuttum
saat 5.30 da kalktim hala uyuyor kundağını gevsettim uyandi bana bakti güldü 5 dk böyle, tam kucağıma alacaktım tekrar derin uyudu simdide tepesinde bekliyorum kaldirsam kiyamadim kaldirmasam kiyamadim :KK70:
Ayy şu çocuğu bir rahat bırak :KK70:
Uyusa bir dert uyumasa dert evet ama artık büyüyor acıksa uyumaz :KK66: acıkmamıştır daha.. benimki sadece annesütü ile bazen 5.6 saat acıkmıyor sen mamada vermişsin. O dahada tok tutar. Bırak uyansın aglasın acıksın :KK66: yada al kucagına emzir sonra uyumaya devam eder.
Ben 5.6 saatten sonra kucagıma alıyorum yanakları ile oynuyorum ağzını açıp memeyi alıyor süt gelincede emiyor. 5 dk bile emse bazen uykuya devam ediyor

Ya ama biri yazmıştı :)
Kafasına yumruk atmış uyanmış sonra bir de annesi yapmış gibi şaşkın şaşkın bakmış :KK70: aklıma geldikçe gülüyorum :p
Bizimki de çok savuruyor yumruğunu
Az önce emzirirken ağzımın ortasına yedim yumruğu :)
Bu gidişle ya ona ya bana deli önlüğünü giydircem:KK53:

Canim benim bebe o :D kafaya kut diye gecirdi yumrugu, birde bana bakiyor. Koptum tabi ben:KK53:

Gunaydinnnnn :) çok uyandı bugün yavrucum dün sutum azalmıştı sanki :(

Ay sizin de artık alt alırken işiniz zorlaştı mi? Kıpır kıpır... Bir de bunlar tam alt alırken kalkıp kaçacak değil mi :) ayyy b.klu şeyler :)

Back
X