2016 Şubat Anneleri

Başka doktora gosterdimn mi ? Gosterswn . yemeyen çocuk çok zor canım. Bazı bebekler yemiyor. Var bizim ailede bir çocuk hep öyleydi... Denek ki yetiyor diyoruz artık :KK43:
Hafta da en az 2 gün hastanelerdeyiz canimm devlete sonra özel hastaneye en sonda prof.a gittik... Yok yani.. Enfeksiyon diyor başka birşey yok. Ya vla iştah açıcı verecem de işte çok küçük. Salı günü de nefroloha gidicez hafta sonuna kendi Dr.una. zayıf olsun sağlıklı olsun. Ama yemiyor ortada çocuk. Boyu uzuyor . dun dışarı çıktık ayyy ne kadakucuk bebek diyor kadınlar. Tebessüm ediyorum bende. Geciyirum

Ay lutfeeenn ben regl olmaya hazir degilim :(
Ama hafiften adette yasadigim o mide bulantisini beyaz akintiyi yasiyorum

Eli kulaginda 1- 2 haftaya gelecek gibi :/

İnşallah canım ya.. Vallahi üzülüyorum. Rabbim buna sukur diyorum beterin beteri var.. Dun çok yoruldum . akşam 1o bucukda kalktı 12 buçuk oldu uyumuyo.bende yorgun midem bulanıyor dizlerim titriyor kucak istiyor alamadım alsam dusucem dermanjm yok. Esimi cagirdim nasıl yatağa attım kendimi bilmiyorum. Sabah.dinç.uyandım ilk defa.
Zor oluyor huysuz bebekler.. İnşallah ilerde duzelirler canım ya. @firkan i bekliyorum ne diyecek bana
Huysuz bebek gerçekten çok zor.. Eşimle hergün kavga ediyoruz bir türlü bebeğe aglatmadan bakamiyor.. Iki dk bak yemek yiyeyim diyorum oğlan avaz avaz ben cinnet.. Neden susturmuyorsun dolasinca susuyor diyorum bakalim ne kadar ağlayacak diyor :KK57: Yani esime 2 dk birakamiyorum.. Allah a bin şükür gündüz annem benimle.. Yoksa timarhanelik olurdum heralde.. Allah hepimize kolaylık versin, sağlık sorunları olanları biran once iyilestirsin.. Carsamba prof a gidecegiz sağ gözündeki katarakt için insallah goruyordur gözü yavrumun.. :KK43:

Hafta da en az 2 gün hastanelerdeyiz canimm devlete sonra özel hastaneye en sonda prof.a gittik... Yok yani.. Enfeksiyon diyor başka birşey yok. Ya vla iştah açıcı verecem de işte çok küçük. Salı günü de nefroloha gidicez hafta sonuna kendi Dr.una. zayıf olsun sağlıklı olsun. Ama yemiyor ortada çocuk. Boyu uzuyor . dun dışarı çıktık ayyy ne kadakucuk bebek diyor kadınlar. Tebessüm ediyorum bende. Geciyirum

:(( inşallah yer canım benim. Gecer gider. Enfeksiyon da tarih olur. Erkek di değil mi? Karıştırıyor muyum? Sünnet ettirseniz

:KK52:
Hayır canım arada böyle yeşil kaka yapacak zaten :KK66: arka arkaya sıkça her kakayı yeşil yaparsa götürürsün. Yediklerin etkileyeniliyor birde bebek üşürsede yeşil yapabiliyor.
Ya bu üşüme olayını bilmiyordum canım. Ondan önce ki gğn gezmeye çıkmıştı serindi biraz ondan oldu demek ki. Saolasın:KK58:

Canım gaz ilacı kullanıyormusn? Aguline diye bir damla var tamamen bitkisel gaz sorununuz varsa ve doktoruna danısarak , iştahı epey acıyormuş benim arkadasım kullanıyordu gaz için bebegı cok ıstahsızdı iştahını da actı bu damla? 3 kere verdim kriz anlarına cok iyi geliyormus rahat uyutuyormuş bizde yaramadı daha fazla vermedim.

Huysuz bebek gerçekten çok zor.. Eşimle hergün kavga ediyoruz bir türlü bebeğe aglatmadan bakamiyor.. Iki dk bak yemek yiyeyim diyorum oğlan avaz avaz ben cinnet.. Neden susturmuyorsun dolasinca susuyor diyorum bakalim ne kadar ağlayacak diyor :KK57: Yani esime 2 dk birakamiyorum.. Allah a bin şükür gündüz annem benimle.. Yoksa timarhanelik olurdum heralde.. Allah hepimize kolaylık versin, sağlık sorunları olanları biran once iyilestirsin.. Carsamba prof a gidecegiz sağ gözündeki katarakt için insallah goruyordur gözü yavrumun.. :KK43:

Allah tan annen yanında canım. Ben 2gun var ise annem 3 gün yok
Ya işte olsa da olmasa da geçiyor günler ama nasıl geçiyor. Esin de bir alem :) aglatmasin bebeyi uaaaa
Ayyy inşallah görüyordur bence bir sorun çıkmayacak allahin izniyle bak sana diyim. İçini ferah tut gzuel haberlerini ver bize

Canım gaz ilacı kullanıyormusn? Aguline diye bir damla var tamamen bitkisel gaz sorununuz varsa ve doktoruna danısarak , iştahı epey acıyormuş benim arkadasım kullanıyordu gaz için bebegı cok ıstahsızdı iştahını da actı bu damla? 3 kere verdim kriz anlarına cok iyi geliyormus rahat uyutuyormuş bizde yaramadı daha fazla vermedim.

Kullanıyorum canım . yurt dışından getirttik birde ilacı
Gerçekten mi açıyor mu iştah. Ben bir araştırayim bu damlayi . himm bu kullandığımız ilaçtan sonra alttan üstten atıyoruz.. Ben Dr umuza sorayim bu ilacı kendimde araştırayim. Keşke size de iyi gelseydi

Canim ya takılma küçük diyenlere . yemek yemiyorsa o ayrı bi konu. ama boyu uzuyor diyorsun demek ki yemek yiyor ve yetiyor boy öyle kolay uzamazki. benim bebise de minyon diyorlar ama boyu uzun ve kg gayet normal. benim gibi yüzü minyon sadece ama herkes aa ne küçük diyor. açıkçası bana küçük gelmiyor beslenmesi boya gidiyor uzuyor çocuk. Illaki tombul olması gerekmiyor hem sağlık her şeyden önemli.

Canim ayakta emzirmeyi denesene benim bebis çok huysuz olup almadığında ancak öyle susturup yedirebiliyorum

Allah tan annen yanında canım. Ben 2gun var ise annem 3 gün yok
Ya işte olsa da olmasa da geçiyor günler ama nasıl geçiyor. Esin de bir alem :) aglatmasin bebeyi uaaaa
Ayyy inşallah görüyordur bence bir sorun çıkmayacak allahin izniyle bak sana diyim. İçini ferah tut gzuel haberlerini ver bize
Insallah canım, çarşamba izmir yollarında olacağız bakalım nasıl geçecek o yol bizim mızmızla:) iyi haberler veririm insallah..

Senjn isin daha zor canim 3 cocukla valla bana da koltuklari sil falan dediler ama hic yapamam hem cocuklara yazik hem temiz olmayacak iyice ugrastigimla kalicam.Sende cagir birini yaptir canimiz cikiyo zaten yeterince
Ev de buyuk iki kadinla normal temizligi ancak bitirirler dolaplarin icini onceden halletmemiz gerekiyor benim duzenlemem gerekiyor onlari. Onlar da sirasini bekliyor arada bir cagiriyorum birilerini hatta ayda bir hep cagiriyordum da simdi gelen giden oldukca yapmak zorunda kaldik erteleye erteleye bahar temizligine baslayamadik hala bebek gormeye gelen var ilk ay gecmis olsunla bebek gormeye gelen cok oldu sonrasinda da ilk defa gelenler 2.defa gelenler derken silip supurme isini hallediyorduk ev temiz diye cagiramadim birini

Back
X