Sağol canım.Hemde çok zormuş canım bn bir de takıntılı biriyim. Her şeye takarım.geçmiş olsun canım nw kadar zor değil mi anne olmak hiç kıyamıyoruz kuzulara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım.Hemde çok zormuş canım bn bir de takıntılı biriyim. Her şeye takarım.geçmiş olsun canım nw kadar zor değil mi anne olmak hiç kıyamıyoruz kuzulara
Canım ben de ortamıza cesaret edemem ama kendi tarafıma koyuyorum. Alıştırmamak lazım aslında ileride daha zor olurBen esim ise gidince yanima aliyorm sadece cesaret edemyrm yaa
Ay bnm de oğlum bizimle yatmak istiyor yatağına gidince ağlıyor. Biz ortamıza alıyoruzCanım ben de ortamıza cesaret edemem ama kendi tarafıma koyuyorum. Alıştırmamak lazım aslında ileride daha zor olur
Dediğin gibi çok guzel bi duygu ama sabırla yatağında uyutmak lazım. Büyük kızım bi gece kabus görüp yanimda yatmak isteyince hem kızıma üzüldüm hem de çok sevindim yanimda yatıp elimi tutarak uyuması çok guzel bi duygu.Offf kızlar ben bebişimle yatmaya fena alıştım. Üstelik beşik yanıbaşımda olmasına rağmen bebeği yanıma alıyorum çünkü onunla uyumak çok hoşuma gidiyor. Ortamıza almıyoruz biz ben sağıma alıyorum çünkü düşecek yer yok. Ama eşim iyice kıyıda kalıyor. Bir gün o düştü düşecek. Artık beşiğine koymam lazım ama yapamıyorum. Bu konuda Bizde sorun Bebek değil annesi![]()
Canım bence de o tür platformlardan uzak durun. Oralarda insanın psikolojisi bozulur hastalık hastası olur cikarsin. Çocuğumuz varsa her zaman sakin olmamız lazım cok fazla pimpirik iyi olmaz@deniz-58 gectigmz haftalarda benim kizimda gunde 10 kere kaka yapiyotdu..kotü kokulu mukuslu civik gibi..bende alerji diye diyet yaptim 10 gun..sonra baska bi dr yok biseyi iyi dedi bagirsak duzenleyici verdi..1 hafta kullandim...suan biogai ve nurse harveys kullaniyrm..duzeldi sarimsi puturlu gunde 4 kete..ama bazen yedigim bisey dokunuyo sanirim nadiren yesil sumuklu yapiyo .yavuk ve bulgurdan supheleniyorum..hem gaz yapiyor hem yesil kaka..alerji platformundan cuktim oraya baka baka psikolojim bozulmustu
Ay öyle yaparım bende :/Bende sutume karistirip oyle veriyorum acd yi
Ay ne biliyim cermediğim için pratiğimde ypk açıkcası.Peki dolaptan çıkarıp kaşığa koyup biraz bekleyince ilimazi ilaç zaten minicik sey
Sorma görüyorum snapchattebu sefer bilerek kaşındığım doğrudur
oyun halısı aldığımızdan beri deli gibi tekmeler atıyor her tekmede bir pırtt
sanırım buna güvenerekten yemeğe karar verdim
Offf kızlar ben bebişimle yatmaya fena alıştım. Üstelik beşik yanıbaşımda olmasına rağmen bebeği yanıma alıyorum çünkü onunla uyumak çok hoşuma gidiyor. Ortamıza almıyoruz biz ben sağıma alıyorum çünkü düşecek yer yok. Ama eşim iyice kıyıda kalıyor. Bir gün o düştü düşecek. Artık beşiğine koymam lazım ama yapamıyorum. Bu konuda Bizde sorun Bebek değil annesi![]()
Ay biz üstüni okuduk 1ml yazıyordu öyle verdik :/canım acd 0.5 ml ama antibiyotik 1.25 ml günde iki defa birde
Açıldıktan sonra iki ay ömrü var acdnin.. Buz dolabı dışında zaten çoktan bozulmuştur sakın veriyim deme canımAy öyle yaparım bende :/
Zaten vermiyordum da işte bugün ölçtüm sanki uzamamış geldi bana ben panik
Pki dolapta mı?
Bn koymamıştım öylece odada suruyor :/ bozuldu mu acaba?
Ay ne biliyim cermediğim için pratiğimde ypk açıkcası.
Sorma görüyorum snapchatte
Biİmki de beni piyano olarak kullanıyor. Yanıma yatırımca bni Tekmeliyor bakınca duruyor
Ay biz üstüni okuduk 1ml yazıyordu öyle verdik :/
Çok huzursuz oldu o gün. Huzursuzluk ne kelime ciyak ciyak.
Bırak kaç yanio kadar dı![]()
Bende dusundm onu ama snra duser felan diye vazgectm besigi yataga birlestrmek isttrm aslinda yanindakini cikarpCanım ben de ortamıza cesaret edemem ama kendi tarafıma koyuyorum. Alıştırmamak lazım aslında ileride daha zor olur
Cnm aslnda cok emmesi gaz yapiyor.iki saatten önce emildgnde sindrilen ve sindrilmeyen süt karisiyor ve gaz yapiyor.iki saatten once emmese daha iyi olur hem sutte birikmis olur.emzikle filan oyalasan.gerci aglamalari tuttumu insan saati filan bekleyemiyor.hemen memeyi tikiyorz mecbur :))Kızım hala çok Gazlı ve öyle olunca da memeye yapışıyor.süt birikmiyor haliyle.bugün mesela Sancı girdikçe yani tüm gün meme istedi.yine birikmedi.boş çuval gibi.e bu sefer mama vereyim diyorum.onu da emiyor afiyetle.çok üzülüyorum.gaz yüzünden öğün kavramı oluşturamadım.
Bende sadece ben böyleyim sanıyodum öyleki işim olmadığı zaman yüz üstü göğsümde uyutuyorum.. Eşim asıl bebek sensn sanki o annen isteyip duruyosun diyorOfff kızlar ben bebişimle yatmaya fena alıştım. Üstelik beşik yanıbaşımda olmasına rağmen bebeği yanıma alıyorum çünkü onunla uyumak çok hoşuma gidiyor. Ortamıza almıyoruz biz ben sağıma alıyorum çünkü düşecek yer yok. Ama eşim iyice kıyıda kalıyor. Bir gün o düştü düşecek. Artık beşiğine koymam lazım ama yapamıyorum. Bu konuda Bizde sorun Bebek değil annesi![]()
Bende öyleyim cnm.yanimda yatiriyorum cok hosuma gidiyor.o da oyle sarilip yatiyoruz.nefesi huzur veriyor.ama tek sorun esim yatmiyor yanimzda onu oturma odasina postaladik doğduğundan beriOfff kızlar ben bebişimle yatmaya fena alıştım. Üstelik beşik yanıbaşımda olmasına rağmen bebeği yanıma alıyorum çünkü onunla uyumak çok hoşuma gidiyor. Ortamıza almıyoruz biz ben sağıma alıyorum çünkü düşecek yer yok. Ama eşim iyice kıyıda kalıyor. Bir gün o düştü düşecek. Artık beşiğine koymam lazım ama yapamıyorum. Bu konuda Bizde sorun Bebek değil annesi![]()
Ben mama vermiyorum ama istersen bir termosa koy.ılık kalir.kullanacgn zaman hemen kullnmis olursunMama veren anneler nasıl ayarlıyosunuz. Ben suyu kaynatıyım yapıyım soğusun diyene kadar yawrum mahvoluyo önceden yapıp içeceği zaman mı ısıtsam ne yapsam![]()
Amin canim.seninkide tez zamanda 9 10 saat gece uykusuna yatar ins :) ama ben dogdugunda bile sarilik olur diye bile kaldirmadim hic. Cok sukur sarilikta olmadi. Acikinca kendi kalkiyor bana derdini anlatiyor yavrum :) simdi rutini olustu saatleri belli az cok :)
Benim tanıdıklarim hazirliyo mamayi kase veya su bardagina yarim su doldurup hazirladigi biberonu onun icine koyuo hemen iliyoo zaten :)Mama veren anneler nasıl ayarlıyosunuz. Ben suyu kaynatıyım yapıyım soğusun diyene kadar yawrum mahvoluyo önceden yapıp içeceği zaman mı ısıtsam ne yapsam![]()
Yep! Aynen! Bir de benimkinin ağlama Şekli değişiyor meme isterken:) daha farklı ağlıyor.anlıyorum memeye yatır diyorCnm aslnda cok emmesi gaz yapiyor.iki saatten önce emildgnde sindrilen ve sindrilmeyen süt karisiyor ve gaz yapiyor.iki saatten once emmese daha iyi olur hem sutte birikmis olur.emzikle filan oyalasan.gerci aglamalari tuttumu insan saati filan bekleyemiyor.hemen memeyi tikiyorz mecbur :))
Evet canim aldigimiz gun dolaba koydum sagdigim sutu biraz daha isitiyorum icine de acd yi koyup veriyorumAy öyle yaparım bende :/
Zaten vermiyordum da işte bugün ölçtüm sanki uzamamış geldi bana ben panik
Pki dolapta mı?
Bn koymamıştım öylece odada suruyor :/ bozuldu mu acaba?
Ay ne biliyim cermediğim için pratiğimde ypk açıkcası.
Sorma görüyorum snapchatte
Biİmki de beni piyano olarak kullanıyor. Yanıma yatırımca bni Tekmeliyor bakınca duruyor
Ay biz üstüni okuduk 1ml yazıyordu öyle verdik :/
Çok huzursuz oldu o gün. Huzursuzluk ne kelime ciyak ciyak.
Bırak kaç yanio kadar dı![]()
Ben suyunu onceden kaynatip sogutuyorum mama hazirlayacagim zaman cezvede icebilecegi sicaklikta ilitip hazirliyorum mamayi 2 dakika bile surmuyor gece vereceksemde ilitip termosa koyuyorum suyu mamayi falanda yanima aliyorum yapiyorum hemenMama veren anneler nasıl ayarlıyosunuz. Ben suyu kaynatıyım yapıyım soğusun diyene kadar yawrum mahvoluyo önceden yapıp içeceği zaman mı ısıtsam ne yapsam![]()