- 22 Eylül 2009
- 1.216
- 1.234
- 333
Amin canım benimCanım benim çok geçmiş olsun. İnş dahada düzelir gözü..
Allah çaresi olmayan dert vermesin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benimCanım benim çok geçmiş olsun. İnş dahada düzelir gözü..
Allah çaresi olmayan dert vermesin.
Canm yanlız olduğum için özellikle çok etkileniyorum tutamıyorum kendimi.. Zaten içimde hep bi acaba bebeğime yetemiyo muyum var kocakarılarda üstüne tuz biber oluyoAfra48 canm millete ne bakiyosn bakma bosver yok sunun cocugu su kadar alms bu kadar alms her cocugun bunyesi farkli benmmki o kadar cok emiyo ki anlatamam ama oyle tombul bi bebek degl
Cann maşallah daha ne alsn :)) Valla ben moral bozukluğundan gitmiyorum doktora :))Senin bebeginin gelisimide onde sanirim bu yuzden herseyi daha erken ilerliyor olabilir..
Sen ne bakiyorsun ona ya, herkes kendi isine baksin.. bizim pitircik emiyor ama ufak tefek birsey, oyle cok kilo almiyor aylik 700gr civari metabolizmasi canavar gibi calisiyor MASALLAH![]()
![]()
![]()
Orta kulaktan Şüphelendiğin bir şey mi var?Kizlar 6 aydan kucuk bebeklerde orta kulak iltihabi olma ihtimali yuksek mi acaba?
Kizim ust solunum yolu enfeksiyonu gecirdi. İlac kullanmadan atlattik sayilir ama son gunlerde cok huzursuz ve sebepsiz yere aglamalari var. Geceleri de daha sık uyaniyor. Orta kulak iltihabi olmus olabilir mi acaba ?
şşşşşşş bakın hele
bebeklerin kulaklarını nasıl temizliyorsunuz
ben iç kısımdaki kıvrımları nemli bezle üsten siliyorum ama
iç kısmı bakınca kirlive orayı silmeye cesaretim yok görüntüde nahoş nasıl temizlemeliyim acebe
Fotoşoplar bitti herhalde halay çekmeye vakit bulduğuna göreeveeetttt hadi halay çekelim teyy teyyy teeeeyyy hahh hahh![]()
tövbe, bugün kandil en güzeli dualaşalımmm![]()
Kızlar onu bunu bırakın da ig de filan bakıyorum. Kimse bebişini sallamiyor gibi. Sallamadan uyumuyor bizimki. Çoook uykusu varsa iki tık tık sallamayla uyuyor. İnat ederse salla babam salla. Yonca bambam aldık fena mi ettik ne. Yakında sigmayacak ama çok feci alıştı. Park yatak denedik sevmedi mesela... Sizinkiler nasıl uyuyor Allah aşkına?![]()
Benmkide cok hareketli seninki kac kilo dogmstu canm bnmki belki dogum kilosundan dolayi yuksektrSeninki yine iyi ya bizimki 5900 kuzucuk :/ ama doktor ablamiz gelisimini begendi bilemiyorum.. cok hareketli fazla almamasi normal dedi bizim icin bakalim ilerde ne olucak
Hic takma canm bnm kvdede her agladgnda ac bu cock doymuyo mu ki diyosu bi kere deneyim doymuyo mu dedm verdm memeyi surekli sagdigim sut vardi 100 mlden fazla onuda verdm snrs bi kustu yavrum bi bardak dolusu resmenCanm yanlız olduğum için özellikle çok etkileniyorum tutamıyorum kendimi.. Zaten içimde hep bi acaba bebeğime yetemiyo muyum var kocakarılarda üstüne tuz biber oluyo
Cann maşallah daha ne alsn :)) Valla ben moral bozukluğundan gitmiyorum doktora :))
3450Benmkide cok hareketli seninki kac kilo dogmstu canm bnmki belki dogum kilosundan dolayi yuksektr
İşte canm herkes okadar çok biliyoki sen büyük yerine koyup dinliyosun ama hiiiçç.. Ama çok şükürki göğüslerim iyileşti ve annem gelecek inşallah . Emzirme kampı yapmayı planlıyorum 3 4 gün inşallah faydasını görürümHic takma canm bnm kvdede her agladgnda ac bu cock doymuyo mu ki diyosu bi kere deneyim doymuyo mu dedm verdm memeyi surekli sagdigim sut vardi 100 mlden fazla onuda verdm snrs bi kustu yavrum bi bardak dolusu resmen
Bnmkide 3740 zaten aralarnda o kadar fark var nerdeyse kilo alimlari ayni yani canm :) zayf diyenede yapstryrm cevabi annesi babasi zayf ne bekliyosnz ki diye
Gorursun canm insallah evde tekkende yapablrsn gecen ben azaldi gbi hisseytm biraz 3 4 gun surekli emzrdm cogaldi bu seferde mastit oldum yineİşte canm herkes okadar çok biliyoki sen büyük yerine koyup dinliyosun ama hiiiçç.. Ama çok şükürki göğüslerim iyileşti ve annem gelecek inşallah . Emzirme kampı yapmayı planlıyorum 3 4 gün inşallah faydasını görürüm
heee demi :)) .. bizim babamiz biraz dombilik ama kucukken hatta 8 sene oncesine kadar zayifmis .. bende oyle hep bir zayiflik problemim vardi, bana cekmesinde yemek yemekten nefret ederdimBnmkide 3740 zaten aralarnda o kadar fark var nerdeyse kilo alimlari ayni yani canm :) zayf diyenede yapstryrm cevabi annesi babasi zayf ne bekliyosnz ki diye![]()
Canm eşim çok pimpirik ağlayınca bebek tartışıyoruz ağlatma çocuğu diye.. E anne sütü alsın diyorum benm göğüs ucum parçalandı daha niye kendini yıpratıyosun bende mama içmişim ne var bunda diyor bu seferGorursun canm insallah evde tekkende yapablrsn gecen ben azaldi gbi hisseytm biraz 3 4 gun surekli emzrdm cogaldi bu seferde mastit oldum yine
Ben şu bebekler için olanı kullanıyorum ama içine sokmuyorum. Kepçesini dediğin gibi nemli bezle siliyorum
Ve her gün siliyorum
Hatta soracaktım bu çocuğun kulağı akıyor olabilir mi diye de pimpiriklenme oya otur aşa dedim
Hazır konusu gelmişken ;
Her gün kulağı kirli olan (akan ) var mı yaaa?
Fotoşoplar bitti herhalde halay çekmeye vakit bulduğuna göre
Ben çok ön yargılıydım bu kınuda. Bir günfirkan her türlü uyutuyorum takılmıyorum falan dedi. Bende öyle yapmaya başladım. O an yanımda misafir varsa kucağımda sallayarak,
Meme de uyutarak
Emziği dayayıp toto pışpışlayarak,
Yanında şu kolik bebe seslerini açıp ,
Beşikte sallayarak,
Yüz üstü yatırıp toto pışpışlama.
Dizime yatırıp sallama,
Kendi kendine sızma (ay o ne büyük mutluluktu)
Uyusunda nasıl olursa olsun
Bir tek ayakta sallamadım, anacım yerde totom uyuşur benim, sllayamam ben öyle diye düşünüyorum
Haa ekleme yapıyorum. Geçen ön sütte uyku verici birşeyler var diye okudum. O yüzden emerken uyurmuş falan filan...
Aklıma heemn ön sütleri sağıp saklayıp uyku ilacı niyetine vermek geldi
Allahım boş kalknca ne kadar da saçma şeyler buluyorum![]()
Hazır yemek yemeyi sevmem. Aparatif bile olsa kendim pişirmeyi isterim(kendim derken evde pişmiş olsun yani)
Hamileyken hazıra konamadım,
Doğurayım hep ısmarlıcam eve gelcek diyordum
Eee sonuç alerjiden sebep ç birşey yiyemiyorum. Dışardan söylemeyi geçtim, bi kap hazır yemeğe hasret kaldım
Kendimi geçtim bri de kocaya yemek pişir
Tadına bakmayınca olmuyor ki anacım
Ya tuzlu ya acı ya tuzsuz birşeyler çıkıyor ortaya.
Zaten her gin ne pişiricem düşüncesi
Makarnayı bile iki çeşit pişirmek
Yoruldum vallahi![]()
Bugün tam üç aylık oldu canım.Canm ya ben takıyorum yani çocuğun uykusu gelse ağlasa sütün yetmiyo bak aç çocuk diye diye bu hale getirdiler.. Bu kocakarıları toplayıp yakmak lazım
Şimdi ne kadarlık canm senin bebiş
Canm ben mama verdiğim için çok lazım oluyo içme kaynak suyu kullanıyodum ama kaynatıyodm yine de bundan sonra ılıtıyım bari çok sağol
Biraz okudum da forumu ahh ahh.. Mama veren arkadaşlar eminim ki hiçbiriniz isteyerek değil zorunluluktan veriyorsunuz o yüzden üzülmeyin lütfen.. Ben de esimde mama ile buyumusuz 34-35 yasindayiz ve şükürler olsun turp gibiyiz..
Benim sutum bu zamana kadar şükür yeterli geldi ara sıra yetmiyor mu diye çok düşündüm üzüldüm.. Ama en çok neye üzüldüm biliyor musunuz.. Oğlumun gözünde katarakt var daha 14 günlükken göz doktorlarini dolaştım.. Acaba gozu kör mü diye çok ağladım.. Geçen hafta prof bana katarakt olan gözü max %60 görecek dediğinde sevinçten ağladım kör değil diye..
Bir gözü hep bebek mavisi kalacak yani iki gözü farklı renk hemde tam göremeyecek o gözü ama bakın sevinçten ağladım..
Böyle şeylere bozmayın moralinizi insanlar neler yaşıyor Allah hepimizin bebeğine sağlık versin yeterki..
Hayırlı kandiller..
Hazır yemek yemeyi sevmem. Aparatif bile olsa kendim pişirmeyi isterim(kendim derken evde pişmiş olsun yani)
Hamileyken hazıra konamadım,
Doğurayım hep ısmarlıcam eve gelcek diyordum
Eee sonuç alerjiden sebep ç birşey yiyemiyorum. Dışardan söylemeyi geçtim, bi kap hazır yemeğe hasret kaldım
Kendimi geçtim bri de kocaya yemek pişir
Tadına bakmayınca olmuyor ki anacım
Ya tuzlu ya acı ya tuzsuz birşeyler çıkıyor ortaya.
Zaten her gin ne pişiricem düşüncesi
Makarnayı bile iki çeşit pişirmek
Yoruldum vallahi![]()
ah canım yaaa..insan nelere şükrediyor Allah daha beterinden korusun aminnn..Biraz okudum da forumu ahh ahh.. Mama veren arkadaşlar eminim ki hiçbiriniz isteyerek değil zorunluluktan veriyorsunuz o yüzden üzülmeyin lütfen.. Ben de esimde mama ile buyumusuz 34-35 yasindayiz ve şükürler olsun turp gibiyiz..
Benim sutum bu zamana kadar şükür yeterli geldi ara sıra yetmiyor mu diye çok düşündüm üzüldüm.. Ama en çok neye üzüldüm biliyor musunuz.. Oğlumun gözünde katarakt var daha 14 günlükken göz doktorlarini dolaştım.. Acaba gozu kör mü diye çok ağladım.. Geçen hafta prof bana katarakt olan gözü max %60 görecek dediğinde sevinçten ağladım kör değil diye..
Bir gözü hep bebek mavisi kalacak yani iki gözü farklı renk hemde tam göremeyecek o gözü ama bakın sevinçten ağladım..
Böyle şeylere bozmayın moralinizi insanlar neler yaşıyor Allah hepimizin bebeğine sağlık versin yeterki..
Hayırlı kandiller..
Ben bazen yatarak emzryrm kolum basinin altinda oluyo kalkarken zorlanyrmbide sanada oluyo gece birden uyaniyorm sanki emzirirken uyuya kalmsm gbi etrafa bakyrm cock nerde diye