2016 Şubat Anneleri

Hihi bende çok kızardım ama heeep başıma geldi. Çocuk ayagımda köfte yapmışlığımda var :kahve:
bu hızla yakında açma yufkayla börekde yaparım valla :KK52:
Şu emziğe ne çare bulacaksın kız bulda bizde kullanalım :super:
Ya dedemden gelme bu üretkenlik :D
Teyzem üstünü açarmış, dedem battaniyenin uçlarına taş bağlamış yere koymuş :D
Haa teyzem gene çıkmış battaniyesiz yatmış o ayrı :işsiz:

Emzik işini tasarım aşamasında :p
Söyliyeceiiiimmmmm merak etmeyin :p

Erkek olmak varmış.dizisi var beyefendinin.akşam zarzor 10dk baktı.süpürge açtım biraz.çocuk hasta olcak tozdan diye titizleniyorum.dizi sesini duyamıyo hareketler yapıyo bana.çocuk da zır zır tabii ağlıyor.tahammülü yok ya...uyuz!
Diİ deme bana canım :KK62:
Zaten internetten izlenen diziyi kaçırmama çabasını anlamıyorum :ukala:
Ben bir sezon bitiremezken erkeklerin bu bencilliği :KK62:

80 nine az kaldı babaannemin... 4 yaşayan evladı, 2 de kaybettiği evladı var. . bugün telefonda konuşurken dedi ki biz sefillik içinde büyüttükleri hiçbir şey anlamadık... Sen rahat keyif içinde büyüt inşallah.

Üzüldüm... Yıllar geçmiş ama içindekiler geçmemiş... Koyde yaşamışlardır. Tarla işinden, yoksulluktan çoğu şeyi yasayamamislar... Hep diyorum buradaki annelerin çocuklarının hepsi şanslı... Çünkü hepimiz onlara öyle böyle hayatımızı adadık...

Umarım 80 imize geldiğimizde içimizde eksik bir şeyler kalmaz...

Üzüldüm ve sizinle paylaşmak istedim...

Kizlar yataga koyuo bule uykuya dalan veya yatakta uyumaya baslayan bebeği olan var mi.kac gecedir deniyorum ama aglamaktan apartman inliyor hemen kucağıma alıyorum mecbur.sizler ne alemdesiniz uyku eğitimi konusunda. ilerde bensiz uyumamasindan korkuyorum

Haha az önce önce sallarken:anne: bunu düşündüm :)) sonra dedim yok be öyle bebek mi olur varsa da benim olmaz ki olur mu ki:dua:

Canm güya banada kıyamıyo bebeğede ama anlamıyo işte beni.. Annem gelsin dinlemiycem hep meme :))

Maşallah canm seninkine de Allah hepimizin yavrusuna uzun hayırlı ömürler versin..
TIRMIK TIRMIK Canm annemle konuştum şimdi benm göz damarlarım tıkalıymış ve bebeğiniz kör olur yada çok az görür oda yetersiz kalır demişler hiiç üzülmee :)))
Ben goguslerm yarayken sagip veriyodmda benmki biberona alsck emmick ne kiymetli canin var diyodu gelen giden biberona alsir derse olacagi o hicte alismadi hatta smdi biberonu almiyo :D

Ya sorma o ağrılardan bendede var, kolay değil bayağı yıprandık.. Ben yürürken birde ayaklarımın altı ağrıyor, el bileklerimi saymıyorum bile.. Ama hissetmiyor gibi devam ediyorum işte.. Yavaş yavaş geçicektir ağrılar bence :KK66: yani dilerim :))
Hic gececek gibi degil yarinda disciye gidiyorum cok sukur dislerimin agrisi zaten mahvetti beni

80 nine az kaldı babaannemin... 4 yaşayan evladı, 2 de kaybettiği evladı var. . bugün telefonda konuşurken dedi ki biz sefillik içinde büyüttükleri hiçbir şey anlamadık... Sen rahat keyif içinde büyüt inşallah.

Üzüldüm... Yıllar geçmiş ama içindekiler geçmemiş... Koyde yaşamışlardır. Tarla işinden, yoksulluktan çoğu şeyi yasayamamislar... Hep diyorum buradaki annelerin çocuklarının hepsi şanslı... Çünkü hepimiz onlara öyle böyle hayatımızı adadık...

Umarım 80 imize geldiğimizde içimizde eksik bir şeyler kalmaz...

Üzüldüm ve sizinle paylaşmak istedim...
Ah canımmm yaa. Sorma onlar anlatınca ne kadar üzülüyorum :( hep içkerinde uhte kalmış, hiç geçmemiş o günler.
Biz organik irün alırken onlar birilernin pazen pijamasını kesip zıbın dikmişler :/

Çok şanslıyız çookkk ...

Kizlar yarin disciye gitcem bi arkadasim sutun kesilir yaptrma dedi dogru mu yaa her gum heer gunde basima vuruyo agrisi

Gorursun canm insallah evde tekkende yapablrsn gecen ben azaldi gbi hisseytm biraz 3 4 gun surekli emzrdm cogaldi bu seferde mastit oldum yine

Benimki de emmeyi azalttı 3 gundur. Sol göğsümde bir sızı, bir halsizlik hali.baktım ki beze oluşmuş. Ah Be oğlum ahhh cektirme artık annene.

Kızlar benim bebiş 8 şubat doğumlu uç aylık olduk neredeyse ama ellerini hiç kullanmıyor hep aşağıda elleri.hiçbirşey tutmuyor. Ellerini keşfeder diyorlar hiç bizimkinin keşfetmeye niyeti yok eline oyuncak veriyorum tutmuyor bırakıyor hemen. Daha erken mi ben mi çok şey bekliyorum acaba ama taktım bit kez kafaya.

Benimki de öyle cnm. Uzanmalar tutmalar yok daha

Çok sagolun kızlar insallah bende inanıyorum Okyanus un gözü daha da görecek şimdiden kapama çalıştırmalarina başladık:) kataraktli gözümüzü calistiriyoruz

Kuzum benim. Maşallah ona.inşallah daha iyi olacak annesi. :KK51:

Kizlar yarin disciye gitcem bi arkadasim sutun kesilir yaptrma dedi dogru mu yaa her gum heer gunde basima vuruyo agrisi
Ne alakası varmış sütle, bir komşumda sakın güle güle deme süte güle güle dersin demişti :))) bak onu getirdin aklıma şimdi :D

Diİ deme bana canım :KK62:
Zaten internetten izlenen diziyi kaçırmama çabasını anlamıyorum :ukala:
Ben bir sezon bitiremezken erkeklerin bu bencilliği :KK62:
Ya öyle vallahi! Onu 1gün bebekle bırakmak var daaa işte bebeğe kıyamıyorum ağlamaktan harap olur.şey misali:adam ile kadın sırayla bebeğe bakmaya karar vermişler.kadın bakmış sonra ertesi gece de sıra adama gelmiş.çocuk ağlıyormuş çıldırırcasına.kadın demiş e hani senin sıran,baksana bebeğe...adam da tamam işte benim sıram ben böyle bakıyorum,işine gelirse demiş dönmüş kıçını yatmış.bizimki de o misal.şa eve geldin 15 dk bak dedim.nasıl sayıyor sövüyor.ya pes dedim ben tüm gün bu çocuklayım.sen 15 dk dayanamadın.elimde de süpürge var.hani boş olsam eyvallah...
Şimdi daha iyi anlıyorum kızlar benim bir dayım var...pırlanta gibi.acımasız yengem tüm gün çocuklara bakıyordu ve gece sırayı dayıma bırakıp asla kalkmıyordu.bebekler baba diye ağlardı geceleri.benimkine telde diyor ki gazını da sen çıkartmalısın,biz çok bişey yapamıyoruz erkekler olarak diyor ...benimkine:) bir de öyle duygusal romantik...evlilik yıl dönümünde denize Gül bırakır.çocukları birine emanet eder ve yengemi alıp Yemeğe oradan da lüks bir otele götürür başbaşa kalabilmek için.ayrıca kızı ile iletişimini görmelisiniz.elini nasıl sevgiyle tuttuğunu...çocuklara ceza verileceğinde yine bilgilidir.time out (ara verme) uygular.mesela bize gelince Düşünme yeri koltuk arkasıdır.oraya gönderir.ya başkadır dayım.nasıl buldu hain yinge pırlantamızı:D
Bu arada 4 çocukları var.böyle bir terbiye ve Nizami çocuklar görmedim.bir kere mi kavga çıkmaz bir kere mi bağrılmaz.hepsi banyo sırasını bekler,kirlilerini poşetlere atarlar.birbirlerine saygı duyuyorlar en Güzeli...Ahh ah...
Onca işini gör,bizimki de gelip bana bağırır.sonra utanmadan öp de barışalım yasam tam affettim der şebek:D

Kizlar yataga koyuo bule uykuya dalan veya yatakta uyumaya baslayan bebeği olan var mi.kac gecedir deniyorum ama aglamaktan apartman inliyor hemen kucağıma alıyorum mecbur.sizler ne alemdesiniz uyku eğitimi konusunda. ilerde bensiz uyumamasindan korkuyorum
Canım tek başına müdahalesiz yatması için deli uykusu gelmesi lazım. Maalesef mememde uyuyor ve hoop yatağına gidiyor.. Şimdilik bu kadar, ama emmesi bitse bile mememi tutmak ve kokumu almak hoşuna gidiyor sanırım bende çok rahatsız etmiyorum acelemiz yok ;)

Onun dışında bakıcımızda süt verirken uyuyormuş pek yadırgamıyor yada alıştı :)

Uzanma falan bende çok kafaya takiyorum 13 ocak doğumlu Okyanus,hala tık yok. Geçen kucagimdayken kumandayi tuttum göz hizasina ayy elini uzatır gibi yaptı bende bir heyecan sanki uzaya çıktı çocuk :halay::halay:

Insallah kızlar bir mucize olacak dr kataraktin nasıl kaybolduğuna inanamayacak :dua::dua:
Canım ben inanıyorum herşeyin yoluna gireceğine.. ilerde bunumu dert ettim diyeceksin, zamanla herşeyin çözümü bulunur merak etme için rahat olsun canım benim ;)

Ne alakası varmış sütle, bir komşumda sakın güle güle deme süte güle güle dersin demişti :))) bak onu getirdin aklıma şimdi :KK70:
Tabiiiiii bilmiyon mu sen :p
Tam güü diyip kalıyordum, hay allah ne diyecem diye şaşıp kalmıştım :D
Babanem gözümün içine bakıyordu güle güle diyecem diye :p
Onun sayesinde ayağınıza sağlık, iyi ki geldin grne gel demeye başladım.

Aaa bir de gideni öpmemelisin davası da var :p

Sen emziklisin uzanma, sen şöylesin yapma böylesin süt gider:ukala:
Lütfrn bilmeden yapmayalım bunları sütler gider mazaalllahhhh :ukala:
Gittikleri yer nere acaba :cool:

Al bendende o kadar bende öyleyim canım çok yıprandım inan keşke daha rahat bir kişiliğe sahip olsaydım

Back
X