2016 Şubat Anneleri

Canım tek başına müdahalesiz yatması için deli uykusu gelmesi lazım. Maalesef mememde uyuyor ve hoop yatağına gidiyor.. Şimdilik bu kadar, ama emmesi bitse bile mememi tutmak ve kokumu almak hoşuna gidiyor sanırım bende çok rahatsız etmiyorum acelemiz yok :KK66:

Onun dışında bakıcımızda süt verirken uyuyormuş pek yadırgamıyor yada alıştı :)
Benimki de agizda emzik illa sag omzuma kafayi koyup uyuyacak.sonra yataga geciyoru.ama korkuyorum bu hep böyle omuz isteği sürüp gider diye. onun için destrksiz uyku eğitime başladım ama yok kiyamiyorum ağlamasına :(

Benimki de emmeyi azalttı 3 gundur. Sol göğsümde bir sızı, bir halsizlik hali.baktım ki beze oluşmuş. Ah Be oğlum ahhh cektirme artık annene.

Benimki de öyle cnm. Uzanmalar tutmalar yok daha

Kuzum benim. Maşallah ona.inşallah daha iyi olacak annesi. :KK51:
Dikkat et canm sag o zaman cok kotu oluyo ates yapiyo bu seferde

Erkek olmak varmış.dizisi var beyefendinin.akşam zarzor 10dk. baktı.süpürge açtım biraz.çocuk hasta olcak tozdan diye titizleniyorum.dizi sesini duyamıyo hareketler yapıyo bana.çocuk da zır zır tabii ağlıyor.tahammülü yok ya...uyuz!
Aynen bizimki de öyle. Annem niyetliydi yemeği hazirladik yedik ben aç değilim dedi çocukları uyuttuk saat 9bucukta ben acıktım diyor çocukları yatirdim ben de yattim hic halim kalmadı. Bi gün önce söyledim aksam 8 gibi aç olmasan da az az ye sonra çok gec saate kalıyor cocuklari uyutmaya ugrasmaktan benim yemeye bile halim olmuyor diye. Ağam bi de önüne bekler hiç oralı olmadım zort pirt yemek hazirlicak lüksüm yok benim anlasın artık

Kizlar benm oglan el emmeye basladi surei agzinda emzigide almiyo artk beyfendi

Benimki de elini emdiginden beri emzik almıyor :(

Tabiiiiii bilmiyon mu sen :p
Tam güü diyip kalıyordum, hay allah ne diyecem diye şaşıp kalmıştım :KK70:
Babanem gözümün içine bakıyordu güle güle diyecem diye :p
Onun sayesinde ayağınıza sağlık, iyi ki geldin grne gel demeye başladım.

Aaa bir de gideni öpmemelisin davası da var :p

Sen emziklisin uzanma, sen şöylesin yapma böylesin süt gider:ukala:
Lütfrn bilmeden yapmayalım bunları sütler gider mazaalllahhhh :ukala:
Gittikleri yer nere acaba :cool:

İyi sutume bir de olmamış :KK17: hepsini yaptım:KK71:

Kizlar yataga koyuo bule uykuya dalan veya yatakta uyumaya baslayan bebeği olan var mi.kac gecedir deniyorum ama aglamaktan apartman inliyor hemen kucağıma alıyorum mecbur.sizler ne alemdesiniz uyku eğitimi konusunda. ilerde bensiz uyumamasindan korkuyorum
Valla ben deneyemem de birbirlerini uyandiracaklar diye hemen ağlar ağlamaz aliyoruz yataktan

Haha az önce önce sallarken:anne: bunu düşündüm :)) sonra dedim yok be öyle bebek mi olur varsa da benim olmaz ki olur mu ki:dua:
Yaa benim ilk kızım öyleydi uyanırdı sesi çıkmazdı dönmeyen dönenceye bakar oyalanirdi 2yasina kadar yatağına koyar uyuturdum 2 yasindan sonra uyumak istememe olayı çıktı basimiza sallamaya başladık :anne: öğlenleri salliyoruz akşamları alıyor yastigini yanimiza veya yere yatıyor uyuyor :KK51:

Kizlar benm oglan el emmeye basladi surei agzinda emzigide almiyo artk beyfendi
Canım benimkiler de emiyordu ellerini biraktilar simdi. Coook az aliyorlar. Bebekler bi şeyi tanimak için ağızlarını kullanir ilk başta az hareketlensin ne bulsa atacak agzina. Simdi ellerini tanimaya calisiyorlar. Ben ellerine ince oyuncaklardan verdim parmagimi tutturup onlara gösterdim... Öyle böyle ellerini kullanmaya başladılar sanırım o yuzden biraktilar emmeyi

Benimki de elini emdiginden beri emzik almıyor :KK43:

İyi sutume bir de olmamış :KK17: hepsini yaptım:KK71:
Emzik iyi oluyodu ya ama elini emincede cok tatli oluyolar:D
Canım benimkiler de emiyordu ellerini biraktilar simdi. Coook az aliyorlar. Bebekler bi şeyi tanimak için ağızlarını kullanir ilk başta az hareketlensin ne bulsa atacak agzina. Simdi ellerini tanimaya calisiyorlar. Ben ellerine ince oyuncaklardan verdim parmagimi tutturup onlara gösterdim... Öyle böyle ellerini kullanmaya başladılar sanırım o yuzden biraktilar emmeyi
Benmki parmagi buldu artk biraz zor birakir oyuncagi felan tutuyo zaten ne bulursa agzina goturuyo battaniyesini cekiyo agzina sokuyo bluzunu tutuyo cekiyo yukari dogru agzina sokmaya calsiyo ne bulursa artik:D

Benimki de agizda emzik illa sag omzuma kafayi koyup uyuyacak.sonra yataga geciyoru.ama korkuyorum bu hep böyle omuz isteği sürüp gider diye. onun için destrksiz uyku eğitime başladım ama yok kiyamiyorum ağlamasına :KK43:
O nasıl oluyomuş :) Daha çok küçükler ya ben büyüyene kadar böyle devam edebilirim ama tabi bebeğin kişiliğini ne denli kötü etkiler araştırmak lazım..

Tabiiiiii bilmiyon mu sen :p
Tam güü diyip kalıyordum, hay allah ne diyecem diye şaşıp kalmıştım :KK70:
Babanem gözümün içine bakıyordu güle güle diyecem diye :p
Onun sayesinde ayağınıza sağlık, iyi ki geldin grne gel demeye başladım.

Aaa bir de gideni öpmemelisin davası da var :p

Sen emziklisin uzanma, sen şöylesin yapma böylesin süt gider:ukala:
Lütfrn bilmeden yapmayalım bunları sütler gider mazaalllahhhh :ukala:
Gittikleri yer nere acaba :cool:
Bak ya ben hepsini yaptım bir kişide uyarmadı :P Güle güleye çok gülmüştüm ahhh kadınlar ahh :)))

Bu daha sacmaymis haha :KK70: ay ne biliyim uyusturuyolar felan onun icn mi ki
Ne biliyimmm bence lohusanın anası gitti bakmaya kızana her misafir gidişinde kızının kalkmasına kıyamayıp böyle bir yalan uydurdu :)))

Yaa benim ilk kızım öyleydi uyanırdı sesi çıkmazdı dönmeyen dönenceye bakar oyalanirdi 2yasina kadar yatağına koyar uyuturdum 2 yasindan sonra uyumak istememe olayı çıktı basimiza sallamaya başladık :anne: öğlenleri salliyoruz akşamları alıyor yastigini yanimiza veya yere yatıyor uyuyor :KK51:
Ay deme iki yaşından sonra naz niyaz çekemem gerçi arabalı yatak alıcam sever yatar heralde :)))

Biraz okudum da forumu ahh ahh.. Mama veren arkadaşlar eminim ki hiçbiriniz isteyerek değil zorunluluktan veriyorsunuz o yüzden üzülmeyin lütfen.. Ben de esimde mama ile buyumusuz 34-35 yasindayiz ve şükürler olsun turp gibiyiz..
Benim sutum bu zamana kadar şükür yeterli geldi ara sıra yetmiyor mu diye çok düşündüm üzüldüm.. Ama en çok neye üzüldüm biliyor musunuz.. Oğlumun gözünde katarakt var daha 14 günlükken göz doktorlarini dolaştım.. Acaba gozu kör mü diye çok ağladım.. Geçen hafta prof bana katarakt olan gözü max %60 görecek dediğinde sevinçten ağladım kör değil diye..
Bir gözü hep bebek mavisi kalacak yani iki gözü farklı renk hemde tam göremeyecek o gözü ama bakın sevinçten ağladım..
Böyle şeylere bozmayın moralinizi insanlar neler yaşıyor Allah hepimizin bebeğine sağlık versin yeterki..
Hayırlı kandiller..

Canım benim cok gecmıs olsun bak görecek olması ne kadar güzel bir haber insallah o %60 lik kısmı %100 olsun :KK68:
Yakışıklıyı öperimmm

Hayorlı kandiller arkidişler:dua:
Bol bol dua edelim inş, yavrucuklarımız hayırlı evlat olsun, sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.

Yeni emıjiler çok şeker yaa. Mune den hunili istek yapmıştım hatta çift huni ama yokmuş bununla idare ediyorum.:deli:

Bir de ağlayan emzikli bebek. , var dedi ama ben listede göremiyorum:kahve:

Su en son koyduğun kahve içen emojiyle bitirdin beni, eskı günlerim geldi aklıma kahve gazete keyfi Can'ım Nasıl da çekti sabah sabah :KK14:
amaaaan ben gidiyim zeytin ekmeğimi yiyeyim :rolleyes:
şuan ki modum tam olarak :anne: :KK70:

gününüz aydın olsun hatunlar :KK24:

kv iki gün önce aradı cok kötü rüya gördüm hakkınızda oğlunuz nasıl iyi mii dedi
o günde burnundan kustu oğlum, o günden beri cok pimpiriklendim sürekli etrafında geziyorum
aklıma girdi uyuz :mad:

kızlar benim bebiş sol mememi almamaya başladı az emiyor soldan artıl..sağ memeye yükleniyor hep farklı tutuş stilleriyle solmememi vermeye çalışıyorum..bugün hele solu dayadıkça bastı yaygarayı:KK34: varmı böyle bidurum yaşayan aranızda?

Benimde sag gogsumde pek istekli degildi bir ara ama simdi aliyor. Inatla o memo vermistim. Acikonca istemeyerekte olsa almisti.

Ama bir arkadasimin sag memesini iki cocuguda hic almamisti. O memesini sagip ayrica veriyordu. Solu emzirirken ayni anda sagi sagiyirdu. Arkasindan sagi veriyordu. Olabiliyor sanirim boyle meme secme durumu. Ama neden bilemiyorum. Ne fark varsa artik. Sende vaz gecme inatla vermeye calis canim bence.

Her bebek farklı olduğu için kimi tutma eylemi gerceklestirirken kimi de diğerinden daha çabuk konuşabilir yürüyebilir. Bireysel farklılıklar çok fazla karşımıza çıkacak. Mesela bizimki dönme konusunda şu anda başarısız ama tutmada çok yeterli değil . saclarimi bir iyi tutuyor :) doğduğundan beri çok sıkıldı yumrukları biraktirirken canım bile acıyor :))

Kizlar yarin disciye gitcem bi arkadasim sutun kesilir yaptrma dedi dogru mu yaa her gum heer gunde basima vuruyo agrisi

Neden kesilsin ki. Ya benim aklim gercekten almiyor. Biyolojik bir sey degil mi bu sut nasil hop diye kesilsin? Ben gittim disciye dolgu yaptirdim canim bisey olmadi. Curuk disle durmak daha tehlikeli git kurtul canim. Birisinin sutu kesilmistir neden diye dusunurken disciye gittigi gelmistir boyle kalmistir. Herkes bisey diyor herkese gore sutun kesilmesine sebep bisey var.

Gule gule deme sutun kacar, disciye gitme kesilir, sakiz cigneme yagi gider :s ee napalim yani. Hepsinide yaptim valla suan bir sorun yok :D

Back
X