- 18 Aralık 2012
- 695
- 520
- 103
Evet canım gittik. Boy kilo ölçümü, göz ve testis muayenesi yaptılar bizekızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım gittik. Boy kilo ölçümü, göz ve testis muayenesi yaptılar bizekızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.
3. Doz son doz mu oluyordu ya. E biz de gittik bana bi şey deme diler. Ben de olsam diyordum aslında.niye uyarmiyolar yahuDaha3 olmadık ama Çocuğu götürüp tarttıracağım.
Bana da aşı yapacakalr. Tetenosun son dozu
@firkan kolun ne alemde? Ateş ağrı yaptı mı?
Ben sonuncusunda iyiydim ama ilki felaketti.
Çok korkuyorum o yüzden![]()
Ne biliyim deniz ayri, cok temiz olmasi lazim denizin, herkes dikkat edermi etmezmi diye belkide onlem amacli soylemistir hic bir fikrim yok.. bu arada bizim verem asisi olan kolumuzda igne yeri kizardi :) Iyice iyilesene kadar dikkat etmemiz lazim.Ağıstosta kardeşimin düğünü falan var o yüzden erken çıkartmamız lazım :)
Emeklemesini bekleyemem ben, sanki çok sıkıntı olur diye düşünüyorum. Otelde yerlerde aürünmek isterse falan.
Kontrol bendeyken çıkartmalıyım bu işi
Aa ilk defa duydum :) herkes gidiyor, hatta büyümeden gidin rahat edersiniz diyorlar.
Sizin doktor niye öyle demiş ki acaba
Ayrıca yıkıyoruz sonuçta çocukları. Aşıdan sonra olmasa da yıkanıyorlar...
Daha kapsamlı düşünürsek antalya da bebekli anneler napıyor çocuğu denize sokmuyor muhiç sanmıyorum.
Saçmalamış bence doktor![]()
Biz gitmedik çağırmadılar da.kızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.
Anneler merhaba
Ben haziran anne adayıyım. Dr bebişimin acele ettiğini erken geleceğini söylüyor. Bebiş biraz aşağıda başka da bir şey yok.
Benim bebişimin kafası aşağıda ama yüzü karnıma dönük. (Ultrasonla bakınca yüzü görünüyo) doktorum diyor ki normal doğum için yüzünün sırtına dönük olması lazım. Ve benisezeryana yönlendiriyor. Ben bebek zatenaşağıda yüzünü de döner diye düşünüyorum.Yani sonuçta daha kanala inmedi. Var mı benzer durum yaşamış olan. Doktoru böyle söyleyen.Bana sanki drum beni sezeryana yönlendirmekistiyor gibi geliyor. Baya güvenim kırıldı.
senin için bulduğum konuda içe dönük olmasından söz ediyor
bi oku istersen
http://www.anneoluncaanladim.com/2/dogum/2616/bebegin-durus-sekli-dogumu-nasil-etkiliyor
İnsan hiç kendi kendine felaketi çağırır mı
Ben çağırdım
Günlerdir aklımda içimde bi korku ya bu çocuk düşerse ya istemeden farketmeden düşürürsem diye
Evet biliyorum düşe kalka büyüyecekler ama simdi degil daha çok küçük diye diye bunlari kafamda düşünmemeye çalıştım ama olmadı
Hemde benim ihmalim
Nasıl döndü nasıl düştü aklım almıyor
O an yaşadığım şok anlatılır gibi değil zaten
Şimdi de nasil boyle sonuclanabilecegini dusunemedim diye vicdanim rahat birakmiyo beni içimdeki ses susmuyor![]()
canım inşAllah birşeyi yoktur korkma,
ben 5-6 sene önce teyzemin kızı kucağımda iken bi anda nasıl oldu anlayamadığım elimden kafa üstü düştü
kuzum cok ağladıi o ağladıkca ben ağladım teyzen korkma bişy olmamıştır desede 1 hafta kendime gelemedim
şimdi maşAllah benden sağlam cin gibi, onların yapıları darbelere sanırım daha dayanıklı
Galiba son oluyor. Bana ikinciyi vururken 3.için mayısta el bebeğin aşısı yok ama sana aşı yapıcaz demişti.3. Doz son doz mu oluyordu ya. E biz de gittik bana bi şey deme diler. Ben de olsam diyordum aslında.niye uyarmiyolar yahu![]()
Belki de önlem için demiştir.Ne biliyim deniz ayri, cok temiz olmasi lazim denizin, herkes dikkat edermi etmezmi diye belkide onlem amacli soylemistir hic bir fikrim yok.. bu arada bizim verem asisi olan kolumuzda igne yeri kizardi :) Iyice iyilesene kadar dikkat etmemiz lazim.
Anneler merhaba
Ben haziran anne adayıyım. Dr bebişimin acele ettiğini erken geleceğini söylüyor. Bebiş biraz aşağıda başka da bir şey yok.
Benim bebişimin kafası aşağıda ama yüzü karnıma dönük. (Ultrasonla bakınca yüzü görünüyo) doktorum diyor ki normal doğum için yüzünün sırtına dönük olması lazım. Ve benisezeryana yönlendiriyor. Ben bebek zatenaşağıda yüzünü de döner diye düşünüyorum.Yani sonuçta daha kanala inmedi. Var mı benzer durum yaşamış olan. Doktoru böyle söyleyen.Bana sanki drum beni sezeryana yönlendirmekistiyor gibi geliyor. Baya güvenim kırıldı.
Canim benide cagirdi sabah gidip geldim normal yanikızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.
Ugrasmak istemiyor belliki.. sacma bir sebep :)Anneler merhaba
Canım benimde bebeğim 32.haftada baş aşağı dönmüştü sonra 12 ocakta kanamam oldu nişan gelmiş denildi muayene sırasında 2 cm açılmamda vardı erken doğum olabilir denildi sonra doktor ultrasonla muayene etti ve iyi yüzünü gösteriyor daha başı dönmemiş dedi nitekim ben 3 şubata kadar doğurmadım 2 şubatta sancılarla gittik hastaneye ultrasonla tekrar baktığında yüzünü göstermemişti bebeğim yinede için rahat etmiyorsa özele gidiyorsun anladığım kadarıyla devlette bir doktora muayene olmanı öneririm sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahAnneler merhaba
Valla biz ilk kizimda uc aylikken gunu birlik sileye gidiyorduk denize sokuyordum da 6 aylikken tatile ciktik bi sıķıntı olmadi,simdi yine ramazsndan sonra bol bol gideriz egzamasi var kizimin iyi gelir diye dusunuyorum tuzlu su.Eylulun basi ideal olabilir benceYa kızlar bu arada aranızda tatil planı yapan var mı yaptıysanız hangi ay gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım biraz daha büyüsün istiyorum.
Ne gazetesi allaaasennnn :) kalk müge anlıyı aç zeytninle izle
Aman boşversene canım yaaa. Bende rüyama girnce ararım ama rüya iyi miydi kötü müydü demem. Aman kimbilir totom mu açıkta kaldı iyisini kötüsünü boşver derim
Vee ben çok sık rüya görürüm.
Şu yarım saatlik uykularımda bile
Takma kafaya hayırlara gitsin de
Aynen yaaa, üstünü örtmeyi unutmuşun kalkıp millete anlatıyorsunne gerekk dimi...
Şaşırdım.
Kaşık konuysnda haklısın alıştırmak lazım.
bağırsak sistemi gelişmesi için aslında kendi haline bırakın diyorlar.
Tabi sen annesi olarak çok daha iyi gözlem yaparsın, bağırskları gelişip gelişmediği yönünde.
Mesela Bizim çokkk zamana ihtiyacımız var ek gıda için.
Daha kendile ek gıdaya başlayamadım :)
Ay bende hala karar veremedim.
Alsam da nereye koyucam o da meçhul.
Orta sehpam evin %90ını kaplıyor.
Piyanolu piyanosus diye iki seçenek arasındayım. Çocuk yaşına girmeden karar veririm inşallah![]()
Canım benimde bebeğim 32.haftada baş aşağı dönmüştü sonra 12 ocakta kanamam oldu nişan gelmiş denildi muayene sırasında 2 cm açılmamda vardı erken doğum olabilir denildi sonra doktor ultrasonla muayene etti ve iyi yüzünü gösteriyor daha başı dönmemiş dedi nitekim ben 3 şubata kadar doğurmadım 2 şubatta sancılarla gittik hastaneye ultrasonla tekrar baktığında yüzünü göstermemişti bebeğim yinede için rahat etmiyorsa özele gidiyorsun anladığım kadarıyla devlette bir doktora muayene olmanı öneririm sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Ya müge den sonra ne izliyorsunMüge anlı izlemeyen bizden değildir
Yer konusu gercekten sıkıntı benım orta sehpa da cok yer kaplıyor kaldırıp atasım geliyor eşim tutuo beni
Aslında ne gerek ki tozunu alıp duruyorum anca kendime iş almışım
Oyun halısıyla işimiz bitince lidyanın dolabıyla duvar arasına sıkıstırıyorum tam sığmıyor el sallıyor ordan ama yapcak bişe yok evi bir türlü tam anlamıyla toparlayamıyorum zati Hersey tam ttertemiz ve düzenli olmuyor ütü var dünya kadar mesela![]()
canım biz antalya kaşta yaşıyoruz .ben oğlumu 2 hafta sonra denize sokmaya başlayacağım.şimdiden biz de oğlumla şehir dşı gezmelerine başladık çok da seviyo.bence tedirgin olma onun için çok iyi olur sakınılan göze çöp batar.Valla biz ilk kizimda uc aylikken gunu birlik sileye gidiyorduk denize sokuyordum da 6 aylikken tatile ciktik bi sıķıntı olmadi,simdi yine ramazsndan sonra bol bol gideriz egzamasi var kizimin iyi gelir diye dusunuyorum tuzlu su.Eylulun basi ideal olabilir bence