Can'ım facede değil Google yaz çıkıyor o notlar.Canm face hesabım yoksa tomrisin notlarını okuyum ozaman bir türlü bitmiyor aksilikler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım facede değil Google yaz çıkıyor o notlar.Canm face hesabım yoksa tomrisin notlarını okuyum ozaman bir türlü bitmiyor aksilikler![]()
Canim biz wrapsling kullaniyoruz, kizim az prematüre bebek, kirkimiz ciktigindan beri kullaniyorum benim icin resmen kurtarici Allah in izniyle, hem disari cikarken hem gazini cikarirken hem de huysuz oldugu gecelerde. Sanirim bi 4 5 ay daha kullanirizKizlar kanguru kullananiz var mi.ben alip almama konusunda kararszim.bugun e bebekte chicco ve kraftinkine baktim pek begenmedim.
Bir de kullanisli oluyor mu ki bu kangrular
Sonucta az para değiller.ziyan olmasin
Bir de comfort baby mi ne o varmis cok ovuyolar.kullananz var mi.yada onerilernz
Ya bu bebek urunleri cidden ne pahali.
Sozkonusu bebek olunca fiyati katliyolar.minicik cingiraklar 30 40 lira
Oyun halisi bakiyim dedi 250 300 lira
Nette daha uygun ya
Hani bu tur seyler uzun sure kullanilmiyor ki cok para vermek anlamsz geliyo.esim alicakti ama ben bu konularda cimriyim.gerek duymadim.resmen soyuyolar bir de.marka olunca
Kizlar bize dua edin anneanne rahmetli oldu normalde 5-6 saatlik yol artik cocuklarla 10 saati bulur 3 cocukla Allah yardimcimiz olsun
Kizlar kanguru kullananiz var mi.ben alip almama konusunda kararszim.bugun e bebekte chicco ve kraftinkine baktim pek begenmedim.
Bir de kullanisli oluyor mu ki bu kangrular
Sonucta az para değiller.ziyan olmasin
Bir de comfort baby mi ne o varmis cok ovuyolar.kullananz var mi.yada onerilernz
Ya bu bebek urunleri cidden ne pahali.
Sozkonusu bebek olunca fiyati katliyolar.minicik cingiraklar 30 40 lira
Oyun halisi bakiyim dedi 250 300 lira
Nette daha uygun ya
Hani bu tur seyler uzun sure kullanilmiyor ki cok para vermek anlamsz geliyo.esim alicakti ama ben bu konularda cimriyim.gerek duymadim.resmen soyuyolar bir de.marka olunca[/QUOTE
Sana katiliyorum gereksiz pahali. Yurt disinda yasiyorum. Burada bebek giysisi oyuncak ne bileyim Been kuveti bile ikinci el kullaniliyor. Herkes elden ele dolastiriyor malzemeleri. Kesinlikle ayip degil. Toplumsal fayda olarak goruluyor. Malesef turkiyede bu ise bakis acisi cok farkli.ailerin bakis acilari da sektordeki fiyatlara yansimis sismis tum fiyatlar. Cocugunu seviyorsan en pahalisi, tabi ki end pahalisi en iyisi anlayisi.
Teşekkürler cnm bakayim ben ona daCanim biz wrapsling kullaniyoruz, kizim az prematüre bebek, kirkimiz ciktigindan beri kullaniyorum benim icin resmen kurtarici Allah in izniyle, hem disari cikarken hem gazini cikarirken hem de huysuz oldugu gecelerde. Sanirim bi 4 5 ay daha kullaniriztavsiye ederim
Himm.. İnşallah buyumeyecek o katarakt. Evet , buna sukur. Peki gözlük lens falan kullanılsa gorme yetisi arttırılabilir miCanım prof.a götürdük bu islerde uzmanmis. Katarakt ömrü boyunca orada olacak. Eğer boyutu buyurse müdahale ederim yoksa ameliyat gereksiz dedi. O gözü cok iyi çalıştırırsak max %60 görür dedi buna da şükür..
Ewet.. BiberonBenmki biberona alıştı canm seninkide mi öyle![]()
Sağol birtanem inşallah .. Hiç kimsenin yavrusu hasta olmasın ;(askiminaskiyim canim geçmiş olsun. Artık hastalıklar geçip gitsin. Bir daha hasta olmayın hemen iyilesin.
Valla canm napıcam bilmiyorum sürekli bi problem çıkıyor.. Çözebilirsen bu sorunu banada anlat lütfenEwet.. Biberon![]()
Kizlar bize dua edin anneanne rahmetli oldu normalde 5-6 saatlik yol artik cocuklarla 10 saati bulur 3 cocukla Allah yardimcimiz olsun
Biz de nesquik.i ilk defa aldik 1aydir en küçük paket bitmedi. Benim de eşim çok abur cubur aliyor çocuğa. Ben abur cuburu çok severim kötü bi sey ama dayanamiyorum. Ama kizim uyurken kahvemi alip yiyorum. Ama esim markette evde disards uslu dursun diye vere vere alistirdi maalesef. Gunde 1-2 küçük cikolata veya biskuvi falan yiyor
Anneler günümüz kitlu olsun annisler. Ev temizligi yaparken ozel deterjan kullaniyor musunuz mesela yeleri silerkem yer sil kullaniyormusunuz veya wc banyo yikarken camasir suyu bir akıl verin![]()
Yok gülüm.. Ben yapamıyorum.. Memenin ucuna dili degse sanirsin zehir alıyor feryat figan ağzının içine bile girmiyor meme.. Uykuluyken, uyku arasında, yatakta, ayakta, hatta ılık suyun altında. İkimiz döndük bir sure sema döner gibi başı dönünce memeyi verdim almadı.. Ben kabullenir oldum.. Bugün bir bayan 1 yaşındaki kızını emzirdi öyle sizladi içim.. Ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhValla canm napıcam bilmiyorum sürekli bi problem çıkıyor.. Çözebilirsen bu sorunu banada anlat lütfen
Aynen canm ağzı değince basıyor yaygarayı duyan bişey yapıyorum sanar bende neler denedm ama yok.. Aç bırakıp vermeye yıkamıyorum günah daha el kadar.. Biberon arasında veriyorum ama nasl ağlıyorYok gülüm.. Ben yapamıyorum.. Memenin ucuna dili degse sanirsin zehir alıyor feryat figan ağzının içine bile girmiyor meme.. Uykuluyken, uyku arasında, yatakta, ayakta, hatta ılık suyun altında. İkimiz döndük bir sure sema döner gibi başı dönünce memeyi verdim almadı.. Ben kabullenir oldum.. Bugün bir bayan 1 yaşındaki kızını emzirdi öyle sizladi içim.. Ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Cnaımmmmm. Online sın diye hemen yzdım. Hangi mamayı başlattı?Kızlar merhaba uzun bir süre giremedim siteye... Biz neler yaptık ... Ogluma voiding çekimi yapıldı tekrarlayan enfeksiyon yüzünden.. Hafif mesanede. Böbreğe idrar kacagimiz var.. Mesane reflusu deniliyor.. En ufak bir ateslenme de yok dışı çıkıyor ondan, kulak ağrısıdır ondandir demeden, idrar tahlili vereceğiz... Suyumuzu içeceğiz, bezimizi kontrol edeceğiz... Her ayda idrar kültürü yapıp, koruyucu antibiyotigimizi içeceğiz...
Yarında sünnet olacak yavrum.. @firkan , canım yüzyılda yaptırıcaz bekir beye.. Yalnız oglumu uyutucak. Allahın izniyle skintisiz sorunsuz atlayacagiz bu durumu da.. Neler yapmam gerek acaba sünnet sonrası tavsiyelerin var mı?
bskn , nasılsın canım... En sonunda Dr.umla anlaşıp Renas a alerji maması başladık ve evet 5 günde 1oo gr aldı :))))) ama mama piyasa da yok şu anda
bulamıyorum... Depocu arkadaşlarım var haber saldim.. Bekliyorum.
Bende peynir süt yoğurt çikolata hazır kekler yemiyorum. Gerçi ilaçsız sutum bitti gibi ama olsun... 1 damla bile kıymetli sütün..
Biz rotateq asimizi olduk cuma günü... Biraz sıkıntılı gidiyoruz birde Allah korusun o skintimis olmasın dedim yaptırdım..
Sizin bebeler ellerini emiyor mu? Bizim kuzu ellerine saldırıyor resmen.. Dr. Dişlerinin oluştuğunu söylüyor..