2016 Şubat Anneleri

Kizlar kanguru kullananiz var mi.ben alip almama konusunda kararszim.bugun e bebekte chicco ve kraftinkine baktim pek begenmedim.
Bir de kullanisli oluyor mu ki bu kangrular
Sonucta az para değiller.ziyan olmasin
Bir de comfort baby mi ne o varmis cok ovuyolar.kullananz var mi.yada onerilernz
Ya bu bebek urunleri cidden ne pahali.
Sozkonusu bebek olunca fiyati katliyolar.minicik cingiraklar 30 40 lira
Oyun halisi bakiyim dedi 250 300 lira
Nette daha uygun ya
Hani bu tur seyler uzun sure kullanilmiyor ki cok para vermek anlamsz geliyo.esim alicakti ama ben bu konularda cimriyim.gerek duymadim.resmen soyuyolar bir de.marka olunca

chocolate19 chocolate19 canım geçmiş olsun. nedir bilmiyorumamaa bursa mastit olanlar vardı belki fikirleri vardır. Senin çocukların gerçekten de ne kadar duygusal hassas. Çok hoşlar. Maşallah. :)

Kizlar kanguru kullananiz var mi.ben alip almama konusunda kararszim.bugun e bebekte chicco ve kraftinkine baktim pek begenmedim.
Bir de comfort baby mi ne o varmis cok ovuyolar.kullananz var mi.yada onerilernz
Nette daha uygun ya
Hani bu tur seyler uzun sure kullanilmiyor ki cok para vermek anlamsz geliyo.esim alicakti ama ben bu konularda cimriyim.gerek duymadim.resmen soyuyolar bir de.marka olunca
Canim biz wrapsling kullaniyoruz, kizim az prematüre bebek, kirkimiz ciktigindan beri kullaniyorum benim icin resmen kurtarici Allah in izniyle, hem disari cikarken hem gazini cikarirken hem de huysuz oldugu gecelerde. Sanirim bi 4 5 ay daha kullaniriz;) tavsiye ederim

Merhaba anneler,
Kusura bakmayın gün bitiyor, yazamadım,hepimizin anneler günü kutlu olsun.
Bugün çok yorucu geçti, bebeğim pek huysuzdu, Allah'tan eşim evdeydi de nöbetleşe baktık, sırtım ve kollarım iptal... Neyse uzun uğraşlar sonucu uyudu meleğim. Şükürler olsun.
Herşeye rağmen anne olmak öyle güzel ki... Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.

Kizlar bize dua edin anneanne rahmetli oldu normalde 5-6 saatlik yol artik cocuklarla 10 saati bulur 3 cocukla Allah yardimcimiz olsun

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah

askiminaskiyim askiminaskiyim çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

bskn bskn aa bu nevresim geçirme yöntemi pek pratikmiş, bundan sonra biz de böyle yapalım zira hiç sevmiyorum öbür türlü geçirmeyi..

sessizyazar sessizyazar canım benim kız da son zamanlarda çok kusmaya başladı umarım normaldir yarın sağlık ocağında kontrolümüz var sorucam

FB_IMG_1462703869226.webp
Anne olmuş ve olmak için çabalayan bütün anne adaylarının anneler günü kutlu olsun..

Nette daha uygun ya
Hani bu tur seyler uzun sure kullanilmiyor ki cok para vermek anlamsz geliyo.esim alicakti ama ben bu konularda cimriyim.gerek duymadim.resmen soyuyolar bir de.marka olunca[/QUOTE
Sana katiliyorum gereksiz pahali. Yurt disinda yasiyorum. Burada bebek giysisi oyuncak ne bileyim Been kuveti bile ikinci el kullaniliyor. Herkes elden ele dolastiriyor malzemeleri. Kesinlikle ayip degil. Toplumsal fayda olarak goruluyor. Malesef turkiyede bu ise bakis acisi cok farkli.ailerin bakis acilari da sektordeki fiyatlara yansimis sismis tum fiyatlar. Cocugunu seviyorsan en pahalisi, tabi ki end pahalisi en iyisi anlayisi.

Canim biz wrapsling kullaniyoruz, kizim az prematüre bebek, kirkimiz ciktigindan beri kullaniyorum benim icin resmen kurtarici Allah in izniyle, hem disari cikarken hem gazini cikarirken hem de huysuz oldugu gecelerde. Sanirim bi 4 5 ay daha kullaniriz:KK66: tavsiye ederim
Teşekkürler cnm bakayim ben ona da

P prospect Aynen öyle cnm.bu kadar talep olmasa ve satilmasa bu kadar uc olmazdi tabi fiyatlar.arz talep meselesi
.buyuklermzn dedigi gibi cocugun giydigi haram yedigi helal diye.bende dönüşümlü kullanimdan yanayim.sonucta bebekler tertemiz ve cok hizli buyuyorlar.kullandklari urunler cok az kullnlmis oluyor ve gereksz para harcamaya gerek yok.onun yerine daha fuzuli şeyler alınır.
Ben gorumcemden arkadsmdan filan aldım mesela kiyafet.bende onlara vermstm.yeni de aldgmz oluyor elbet.ama varsa etrafta gocunmam veririm de alirim da ne olcak
Buyuk kizimin kabani 4 el degstrdi.geldi geri minik buyusun o giyecek.tertemz hala

Kızlar merhaba,
Burdan kızım için tavsiye veren ve iyi dileklerde bulunan bütün yüreği güzel insanlar hepinize tek tek teşekkür ederim.

Kızımı hastaneden çıkardık çok şükür, karın ultrasonu ve tahliller yapıldı. Kanda sınırda enfeksiyon varmış, fakat en önemlisi idrar tahlilini bi türlü veremedik:110:akşama kadar 3,4 kere idrar poşeti takıldı fakat bi türlü idrarı poşete denk gelmedi. Evde de denedik henüz alamadık. Alır almaz tahlile yolluyacaz.

Kızım daha iyi sayılır, o kadar çok ağladı ki sesi kısılmış vaziyette öyle ki uyandığı Zaman zor duyuyorum. Annelik ne zormuş kızlar, ömrümden 10 yıl gitti resmen :KK61:

Allah hiçbirimizin kuzusuna hastalık dert vermesin inşallah. Buradaki bütün fedakar annelerin Anneler Günü kutlu olsun...:KK15:

Canım prof.a götürdük bu islerde uzmanmis. Katarakt ömrü boyunca orada olacak. Eğer boyutu buyurse müdahale ederim yoksa ameliyat gereksiz dedi. O gözü cok iyi çalıştırırsak max %60 görür dedi buna da şükür..
Himm.. İnşallah buyumeyecek o katarakt. Evet , buna sukur. Peki gözlük lens falan kullanılsa gorme yetisi arttırılabilir mi

Kizlar bize dua edin anneanne rahmetli oldu normalde 5-6 saatlik yol artik cocuklarla 10 saati bulur 3 cocukla Allah yardimcimiz olsun

allah rahmet eylesin. ayrıca küçük çocuklarla yolculuk, kalabalık zor oluyor Allah yardımcın olsun.

Biz de nesquik.i ilk defa aldik 1aydir en küçük paket bitmedi. Benim de eşim çok abur cubur aliyor çocuğa. Ben abur cuburu çok severim kötü bi sey ama dayanamiyorum. Ama kizim uyurken kahvemi alip yiyorum. Ama esim markette evde disards uslu dursun diye vere vere alistirdi maalesef. Gunde 1-2 küçük cikolata veya biskuvi falan yiyor

abur cuburu sevmeyen yok zaten, ben de severim ama az tüketmeye çalışıyorum bir de çocuğa yeme deyip kendim yersem olmuyor yaşı da 8 olunca ondan gizli iş çeviremiyorum artık, o yüzden miktarı azalttık, markette bir şey istediğinde de çoğunlukla evde ben sana daha güzelini yaparım deyip her istediğini almıyorum. okulda kantinden almak istiyor haftada bir kere almasına izin verdim ama bu defa da arkadaşları ısmarlıyor, deli ediyorlar beni...
çocuklara biz alıştırıyoruz zaten aman ağlamasın bir şeker vereyim aman ağzı tatlansın çikolata vereyim falan diye alıştırıp sonra da kızıyoruz işte. bazı uzmanları dinlemiştim abur cubur merakınız varsa en azından sadece bitter çikolata yiyin diyorlardı, daha az zararlı ve antioksidan etkisi var diye. ben de bitteri çok severim zaten haftada bir iki defa bitter çikolata yiyorum, emzirdiğim için hazır gıda tüketmemeye ve doğal beslenmeye çalışıyorum tabi bu devirde ne kadar mümkün tartışılır.

Anneler günümüz kitlu olsun annisler. Ev temizligi yaparken ozel deterjan kullaniyor musunuz mesela yeleri silerkem yer sil kullaniyormusunuz veya wc banyo yikarken camasir suyu bir akıl verin:KK23::KK69:

önceden çamaşır suyu kullanıyordum, yer silmek için olan deterjanlardan da kullanıyordum ama son 1 senedir arap sabunu, sabun tozu, karbonat, sirke, limon suyu gibi şeyler kullanıyorum. arap sabunu ve sirke yer silerken, karbonat sirke mutfak,wc banyo temizliğinde kullanılabilir. çamaşır suyu kullanılıyorsa da sık sık değil haftada bir falan kullanmak daha doğru olur bence. elbette bu söylediklerim benim tercihim, herkesin tercihi düzeni tarzı farklı.

Valla canm napıcam bilmiyorum sürekli bi problem çıkıyor.. Çözebilirsen bu sorunu banada anlat lütfen
Yok gülüm.. Ben yapamıyorum.. Memenin ucuna dili degse sanirsin zehir alıyor feryat figan ağzının içine bile girmiyor meme.. Uykuluyken, uyku arasında, yatakta, ayakta, hatta ılık suyun altında. İkimiz döndük bir sure sema döner gibi başı dönünce memeyi verdim almadı.. Ben kabullenir oldum.. Bugün bir bayan 1 yaşındaki kızını emzirdi öyle sizladi içim.. Ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Yok gülüm.. Ben yapamıyorum.. Memenin ucuna dili degse sanirsin zehir alıyor feryat figan ağzının içine bile girmiyor meme.. Uykuluyken, uyku arasında, yatakta, ayakta, hatta ılık suyun altında. İkimiz döndük bir sure sema döner gibi başı dönünce memeyi verdim almadı.. Ben kabullenir oldum.. Bugün bir bayan 1 yaşındaki kızını emzirdi öyle sizladi içim.. Ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aynen canm ağzı değince basıyor yaygarayı duyan bişey yapıyorum sanar bende neler denedm ama yok.. Aç bırakıp vermeye yıkamıyorum günah daha el kadar.. Biberon arasında veriyorum ama nasl ağlıyor :(:(

Kızlar merhaba uzun bir süre giremedim siteye... Biz neler yaptık ... Ogluma voiding çekimi yapıldı tekrarlayan enfeksiyon yüzünden.. Hafif mesanede. Böbreğe idrar kacagimiz var.. Mesane reflusu deniliyor.. En ufak bir ateslenme de yok dışı çıkıyor ondan, kulak ağrısıdır ondandir demeden, idrar tahlili vereceğiz... Suyumuzu içeceğiz, bezimizi kontrol edeceğiz... Her ayda idrar kültürü yapıp, koruyucu antibiyotigimizi içeceğiz...
Yarında sünnet olacak yavrum.. @firkan , canım yüzyılda yaptırıcaz bekir beye.. Yalnız oglumu uyutucak. Allahın izniyle skintisiz sorunsuz atlayacagiz bu durumu da.. Neler yapmam gerek acaba sünnet sonrası tavsiyelerin var mı?
bskn bskn , nasılsın canım... En sonunda Dr.umla anlaşıp Renas a alerji maması başladık ve evet 5 günde 1oo gr aldı :))))) ama mama piyasa da yok şu anda :KK43: bulamıyorum... Depocu arkadaşlarım var haber saldim.. Bekliyorum.
Bende peynir süt yoğurt çikolata hazır kekler yemiyorum. Gerçi ilaçsız sutum bitti gibi ama olsun... 1 damla bile kıymetli sütün..
Biz rotateq asimizi olduk cuma günü... Biraz sıkıntılı gidiyoruz birde Allah korusun o skintimis olmasın dedim yaptırdım..

Sizin bebeler ellerini emiyor mu? Bizim kuzu ellerine saldırıyor resmen.. Dr. Dişlerinin oluştuğunu söylüyor..
Cnaımmmmm. Online sın diye hemen yzdım. Hangi mamayı başlattı?
Ayyy az önce bir bayan bana 5kutu mama yollayacaktı:( ihtiyacı olan birine yollaması için reddettim:(
Baktım başkasına yollamış:/
Ben sana bulurum canım sen merak etme. Ama neocate mi, proge... Mi? Onu söyle bana.
Çok sevindim kilo almasına çok mutlu oldum:)
İdrar enf. için birşey diyemiyorum canım:( inşalalh geçecek. Belki sünnet iyi gelir :) bir daha olmaz;) inşallah

El emmek mi:işsiz: anam ayağaına yetişse onu da sokacak:p bir de cap cup emiyor.
Çoğumuzun bebesi emiyor korkma;)

Back
X