- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
cnm çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin nolmuş böyle bir anda sıkıntın varmıydı sebep olarak ne söyledilerCanım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğim hamilesiniz nolur bana dua edin çok çok ihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aci yasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
nasılsın cnm ikili tarama sonucunu aldın mı benim sonuçlar iyi çıktı bir sıkıntı yok dedi dr inş hepimizin sağlıklı sıhhatli vakitlice hamileliği devam ederhayırlı olsun ikiz olması çok güzel :) içinizi ferah tutun,o korkuları hepimiz yaşadık
Amin canim inşaAllah. . Yoktu canım kanamam da yoktu iyiydi bebeğim. Doktor perdeyi söyledi şimdilik rahmimdeki çarşamba günü gidince detaylı sorcam inşaAllah. . Rabbim bidaha yaşatmasin beterinden korusun.. duani eksik etme benden inşaAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bana da..cnm çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin nolmuş böyle bir anda sıkıntın varmıydı sebep olarak ne söylediler
merhaba arkadasımCanım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğim hamilesiniz nolur bana dua edin çok çok ihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aci yasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
Amin canim Allah razı olsun.. İnşaAllah canım Rabbim inşaAllah benimde kucagimi doldursun sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Biliyorum yoksa gözümden yaş dinmicek çok zor..merhaba arkadasım
inan çok uzuldüm. durumun ne kadar zor bırsey olduğunu tahmin edebiliyorum .biliyor musun hepsi geçecek. sen de anne olacaksın. zaman sadece zaman. pes etmek yok. yola devam. allah yardımcın olsun.
Dilerim en yakın zamanda ikizlere hamile kalır Sağlıcakla kucagına alırsın arkadasımCanım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğim hamilesiniz nolur bana dua edin çok çok ihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aci yasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
Oyyyyy Rabbim dilinden düşen duaya icabet etsin inşaAllah. Bugün bunu çok istedim biliyomsun inşaAllah canım insaAllah ikizlerım olur sağlıcakla kucağıma alırım. .. duanda unutma beni nolur..Dilerim en yakın zamanda ikizlere hamile kalır Sağlıcakla kucagına alırsın arkadasım
Rabbim yardumcın olsun.. kayıplar zordur inşâllah en kısa zamanda daha sağlıklı bir gebelik nasip eder rabbim..Canım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğim hamilesiniz nolur bana dua edin çok çok ihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aci yasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
Amin canim Allah razı olsun Rabbim sana da sağlıcakla kucağına almak nasip etsin insaAllah yavrunu..Rabbim yardumcın olsun.. kayıplar zordur inşâllah en kısa zamanda daha sağlıklı bir gebelik nasip eder rabbim..
amin canım rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin inşallah...Amin canim Allah razı olsun Rabbim sana da sağlıcakla kucağına almak nasip etsin insaAllah yavrunu..
Amin canim inşaAllah. .amin canım rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin inşallah...
Ismini verirsen ismen dua etmek isterim cnm belki kabul olurOyyyyy Rabbim dilinden düşen duaya icabet etsin inşaAllah. Bugün bunu çok istedim biliyomsun inşaAllah canım insaAllah ikizlerım olur sağlıcakla kucağıma alırım. .. duanda unutma beni nolur..
çok büyük geçmiş olsun canım.bilirim o acıyı eylülde ben de yaşadım.Rabbim kimseye yasatmasin. İlk zamanlar çok zor geçiyor günler ama yeni bebek özlemiyle tekrar basliyor insan tedaviye. Rabbim o acimizi unutturacak evlat nasip etsin. Rabbim sabır versin sana da arkadaşım. Bu da bizim imtihanimiz inşallah mükafatı güzel olacak. Sadece gereken sabır ve dua....Canım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğim hamilesiniz nolur bana dua edin çok çok ihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aci yasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
Canım yaaa Allah senden razı olsun olmazmı canım benm müslümanın müslümana karşılık beklemeden yaptığı dua kadar makbulü yok.. biri müslüman kardeşi için dua ettiğinde melekler de Allah sana kat kat versin diye dua edermiş canım. . İsmim hatice Kübra. Ben de sana edeyim canım elif mi adinIsmini verirsen ismen dua etmek isterim cnm belki kabul olur
Canım benim insaAllah.. evet ben şimdi bian evvel perdeden kurtulmak istiyorum ama anca nisan gibi en erken oda.. Rabbim sabrını versin insaAllah.. sen hemen kaldın mi canim hamile.. Rabbim inşaAllah mukafatimizi verir kucaklarimizi hayırlı evlatlarla doldurur..çok büyük geçmiş olsun canım.bilirim o acıyı eylülde ben de yaşadım.Rabbim kimseye yasatmasin. İlk zamanlar çok zor geçiyor günler ama yeni bebek özlemiyle tekrar basliyor insan tedaviye. Rabbim o acimizi unutturacak evlat nasip etsin. Rabbim sabır versin sana da arkadaşım. Bu da bizim imtihanimiz inşallah mükafatı güzel olacak. Sadece gereken sabır ve dua....
Rabbim inşaAllah hakkında hayırlısını versin canim Çifter Çifter olsun inşaAllah. . Rabbim bekleyiş lerimizin mükafatıni en güzel şekilde versin. Peki canım kalbimi durdu yavrunun sebep tabiki Rabbim ama doktor bişey dedi miBen normal yoldan hamile kalamiyorum canım.tup bebek denemek zorundayım
Canım çok üzüldümCanım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğim hamilesiniz nolur bana dua edin çok çok ihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aci yasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?