aminnnn inşallah :)Amiiin canım inşaAllah. Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize
Merhaba canım. Bizim bi günümüz bi günümuzu tutmuyor bazen iyi oluyoruz bazen yataktan çıkamıyorum ☺ ama iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın canim. Biz biraz küçük olduğumuzdan lekelenme filan yok ama cildim çok yaglandi sivilcelerim çıktıarkadaşlar merhaba nasıl gidiyor hamilelik bakalım :)
sizlere bir sorum var, şuan çene kısmımda lekelenme var 3-4 gündür geçmedi sizde öyle birşey oldumu ilaç olarak bi follik asit kullanıyorum oda yaparmı bilemedim
iyi olmana sevindim,bşver hiçbirşey yapma dinlen :) benim saçım çok yağlanmaya başladı,yüzümde çene kısmında lekelenme oldu, burun çevresi ve alın ortsında da deri soyulması oluyor, nemlendiriyorum şuan sadece. doktora sorucam gidince artıkMerhaba canım. Bizim bi günümüz bi günümuzu tutmuyor bazen iyi oluyoruz bazen yataktan çıkamıyorum ☺ ama iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın canim. Biz biraz küçük olduğumuzdan lekelenme filan yok ama cildim çok yaglandi sivilcelerim çıktı
Bebislerimiz iyi olsun da bunlar hep geçecek inşaAllah.iyi olmana sevindim,bşver hiçbirşey yapma dinlen :) benim saçım çok yağlanmaya başladı,yüzümde çene kısmında lekelenme oldu, burun çevresi ve alın ortsında da deri soyulması oluyor, nemlendiriyorum şuan sadece. doktora sorucam gidince artık
Canım benim de yüzüm vücudum hep kurudu dökülüyo felaket şekilde ama nemlendirici kullanıyorum. Bugün de kalp atışlarını duyduk çift yumurta ikiziymiş öğrendik çok şükür. Mide bulantılarım beni mahvediyo nasıl geçecek günler bilmiyorumiyi olmana sevindim,bşver hiçbirşey yapma dinlen :) benim saçım çok yağlanmaya başladı,yüzümde çene kısmında lekelenme oldu, burun çevresi ve alın ortsında da deri soyulması oluyor, nemlendiriyorum şuan sadece. doktora sorucam gidince artık
Oyy yy maşallah kuzucularına çok sevindim canım hadi gözün aydın çok şükür.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin insaAllah miniklerini oyy biçir biçir ne güzel maşaAllah ikiz başka oluyo yaCanım benim de yüzüm vücudum hep kurudu dökülüyo felaket şekilde ama nemlendirici kullanıyorum. Bugün de kalp atışlarını duyduk çift yumurta ikiziymiş öğrendik çok şükür. Mide bulantılarım beni mahvediyo nasıl geçecek günler bilmiyorum
İnş biri kız diğeri erkektir ikisindende olur güzelde olur hani:) dikkat edin haftada 2 gün balık yiyin gün içinde azar azar ceviz badem fındık yiyin.Canım benim de yüzüm vücudum hep kurudu dökülüyo felaket şekilde ama nemlendirici kullanıyorum. Bugün de kalp atışlarını duyduk çift yumurta ikiziymiş öğrendik çok şükür. Mide bulantılarım beni mahvediyo nasıl geçecek günler bilmiyorum
Evet onlar iyi olsun da geçer bunlar önemli değil:)Bebislerimiz iyi olsun da bunlar hep geçecek inşaAllah.
İnşallah canım hayırlısı bakalımİnş biri kız diğeri erkektir ikisindende olur güzelde olur hani:) dikkat edin haftada 2 gün balık yiyin gün içinde azar azar ceviz badem fındık yiyin.
Benim arada oluyor mide bulantım ama az oluyor uzun sürmüyor çok şükür.
Mide bulantısına arkadaşım ekşi elma yiyordu iyi geliyordu mide yanmadına da süt ısıtıp az şeker atıyordu bi dene istersen elmayı
dene mutlaka cnm belki iyi gelir. Bende bir şey yiyemiyorum 2 buçuk kilo verdim, birşey yiyemediğim için en azından faydalı şeyler yiyeyim diye badem,fındık,ceviz,meyve faln yemeye çalışıyorum birde özellikle balık, arada zorla 2 kaşık sebze falan yemeye çalışıyorum onlr yetiyordur umarımİnşallah canım hayırlısı bakalımpek yemek yiyemiyorum işte bi yerde hazır masa görürsem sadece o zaman doktor da dışarı çık oksijen al ve hep birilerine git evde durma diyo. Elmayı deniycem canım muhakkak sağol
Yeter canım çünkü doktorlar diyoki aşerme zamanı yiyemiyorum diye üzülmeyin bu dönemde bebek kesesinden besleniyo ama sizin vitamine ihtiyacınız var hiç yiyemezseniz serum takviyesi şart diyo. Zaten aşermeler bittiği dönemde bebek anneden beslenmeye başlıyomuş yani Allah bu dengeyi de kurmuşdene mutlaka cnm belki iyi gelir. Bende bir şey yiyemiyorum 2 buçuk kilo verdim, birşey yiyemediğim için en azından faydalı şeyler yiyeyim diye badem,fındık,ceviz,meyve faln yemeye çalışıyorum birde özellikle balık, arada zorla 2 kaşık sebze falan yemeye çalışıyorum onlr yetiyordur umarım
kullanmadım cnm ama doktor verdiyse doğal ve zararsızdır, sevindim bulantılarının azalmasına,çok kötü oluyor.Kızlar benim bulantım geçti premesis diye bi ilaç verdi doktor daha doğrusu vitamin. Bulantılarım çok azaldı bu ilacı kullanan varmı aranızda
benim pek bulantım olmadı, kişiden kişiye değişiyor bu durum. ilk haftalar (6-7.ci haftalarda) arada akşamları mide bulantım oluyordu kısa süreli, bu son haftada sabah dişlerimi fırçalayınca bulanıyor biraz sonra geçiyorKızlar tam olarak bulantılarınız ne zaman başladı beni altıncı hafta dayım normal mi sizce başlamamış olması.. gerci arada hafif midem bulanıyor ama yemek yedikten sonra bazen geceleri bazen sabahlari.. pek anlayamadim
Canım korkma üç gün önce benden de öyle çok ufak leke geldi iğneyi iki tane vuruldum. Doktor büyük ihtimal çok öğürüyosun ondandır dedi. Kalp atışlarını falan dinledik bi tehlike yok dedi çok şükür ben de mide bulantısı ve kusma çok fazla o yüzden tedirgin olmuştum bayaGerci dr. um 15 gune anca baslar dedi ama dikkat ediyorum burda herkesin erken baslamis .. insan bi tereddute dusuyo ister istemez yolunda gitmeyen biseyler mi var diye Bir de benim cuma günü keseleri gördükten sonra aksam cok ufak bir kare şeklinde hafif kanamam oldu O gun dr igne yaptırdı.. O günden sonra bir daha kanamam olmadı ama yinede herseyde bisey ariyorum iste
Evet canım canım çok şükür çok azaldı. Ama evham da yapmıyor değilim hanikullanmadım cnm ama doktor verdiyse doğal ve zararsızdır, sevindim bulantılarının azalmasına,çok kötü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?