2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

Canım çok üzüldüm inş.Allah en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin sana,yüzünü güldürsün. Gerçekten çok zor
Dua et canım bana dua ya çok ihtiyacım var hamilesin duan kabul olur bana dua et hayırlısıyla önce şu perdeden kurtulayim sonrada Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah..
 
Rabbim yardumcın olsun.. kayıplar zordur inşâllah en kısa zamanda daha sağlıklı bir gebelik nasip eder rabbim..
Merhabalar benimde 3 . Gebeliğim 2 oğlum var 14+2 yim şimdilik herşey yolunda gidiyor...

Rabibim isteyen herkeze nasip etsin inşallah..
Hayırlı olsun, sizinle hemen hemen aynıyız
 
canım seninle tedaviye aynı anda başlamıştık benim negatif olmuştu ilki, şimdi dondurulmuşlarla hamileyim.
senin de dondurulmuşların vardı inş bu defa iyi sonuçlar alırsın ve güzel geçer.
Dondurulmuşlarla denemek diğeri kadar eziyetli değil ve yumurtalar daha dirençli oluyormuş inş. senin de güzel haberlerini alırız.
 
[QUOTE="yade87, post: 45080092, member: [/QUOTE]
Sağol canım aa evet 1 güncük var aramızda.. senin ilkmi?
 
ismen bende dua edicem canim sana... Rabbim tez zamanda bebeklerini saglikla kucagina alacagin gunlere ulastirsn insaAllah
 
ismen bende dua edicem canim sana... Rabbim tez zamanda bebeklerini saglikla kucagina alacagin gunlere ulastirsn insaAllah
Amin canim benim Allah razı olsun.. İnşaAllah canm yaa yüreğime su serpiyosunuz umut oluyosunuz bana bide siz böyle yazınca sanki ikizlerim olcak gibi hissediyorum. Sağlıcakla Olsun da insaAlllah
 
Merhabalar bende 16+3 günlük hamileyim.Allah izin verirse Temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu yolda emek çekenlerin emeklerini boşa çıkarmasın Allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
Hayırlı olsun size de, inş. hepimiz sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız beklerimizi
gün olarak hepimizden ileridesiniz deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz:)
 
Selamlar, tüp bebekte bebeğin kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyorsunuz transfer gününden mi başlayarak hesaplanıyor?
 
Hayırlı olsun size de, inş. hepimiz sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız beklerimizi
gün olarak hepimizden ileridesiniz deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz:)
Ben üçüncü dememde hamile kaldım çok şükür hamileliğim rahat geçiyor mide bulantıları aşermeler bende olmadı sadece son dönemlerde kasık ve bel ağrılarım oluyor bunlarda normalmiş bebek büyüdüğü içinmiş doktorum öyle dedi akşamları biraz mide yanmalarım oluyor onada katlanıyorum ilaç olarak coraspirin ve decavit kullanıyorum 13. hafta kontrole gittiğimde doktorum cinsiyeti yüzde 90 kız olarak görüyorum dedi önümüzdeki hafta tekrar kontrole gideceğiz bakalım.Senin nasıl gidiyor hamileliğin kaçıncı denemende gebe kaldın?
 

merhaba, hayırlı olsun öncelikle. ben ilk denememi temmuz ayında taze embiriyo ile denedim ve negatif sonuç aldım 9 tane blast embiriyo dondurulmuştu kasım ayında ikinci denememde dondurulmuşlarla hamile kaldım.
7ci haftada çok büyük bir kanama geçirdim iki buçuk hafta işe gitmedim dinlendim ve sabah akşam iğne oldum
onun dışında bence çok mide bulantısı aşerme falan yaşamadım çok şükür. Bendede 4-5 gündür bel ağrıları başladı hafif hafif bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş doktorum öyle dedi.
geçen hafta kontrolum vardı ikili test iyi çıktı üçlüve dörtlüye gerek yok dedi cinsiyeti de 2 hafta sonra öğreneceğiz inş henuz birşey demedi doktorumuz.
Ben sadece demir hapı kullanıyorum vitamin vermedi bana birde artık hamilelere D vitamini veriliyormuş henuz değil dedi dktorum. benim kontrollerim 2 haftada 1 oluyor hep çokmu sık anlamadım
 
Kızlar, ben de çok halsizlik çabuk yorulma oluyor. Sürekli yatıyorum desem yeridir. Normal midir acaba?
 
Kontrol sıklığı doktora göre değişiyor olabilir ben ayda bir gidiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…