Son adet tarihinden hesaplanıyor normal gebelikle aynıSelamlar, tüp bebekte bebeğin kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyorsunuz transfer gününden mi başlayarak hesaplanıyor?
Cinsiyeti öğrenmiş olmalısınız ne zmn öğrendiniz ? Ayrıntılı ultrason falan yapıldı mı? Bu arada cinsiyeti neTransferin olduğu gün 2 haftalık kabul ediliyor
Normaline göre kontrolün sık ama ne güzel uzun aralıklar benim sabrımı zorluyo alıştım sık ultrasona özlüyorum:) ay sonunda kontrolüm günler geçmiyomerhaba, hayırlı olsun öncelikle. ben ilk denememi temmuz ayında taze embiriyo ile denedim ve negatif sonuç aldım 9 tane blast embiriyo dondurulmuştu kasım ayında ikinci denememde dondurulmuşlarla hamile kaldım.
7ci haftada çok büyük bir kanama geçirdim iki buçuk hafta işe gitmedim dinlendim ve sabah akşam iğne oldum
onun dışında bence çok mide bulantısı aşerme falan yaşamadım çok şükür. Bendede 4-5 gündür bel ağrıları başladı hafif hafif bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş doktorum öyle dedi.
geçen hafta kontrolum vardı ikili test iyi çıktı üçlüve dörtlüye gerek yok dedi cinsiyeti de 2 hafta sonra öğreneceğiz inş henuz birşey demedi doktorumuz.
Ben sadece demir hapı kullanıyorum vitamin vermedi bana birde artık hamilelere D vitamini veriliyormuş henuz değil dedi dktorum. benim kontrollerim 2 haftada 1 oluyor hep çokmu sık anlamadım
evet cnm ilk bebeğim 1 gün var aramızda :)[/QUOTE]Sağol canım aa evet 1 güncük var aramızda.. senin ilkmi?
merhaba, hayırlı olsun öncelikle. ben ilk denememi temmuz ayında taze embiriyo ile denedim ve negatif sonuç aldım 9 tane blast embiriyo dondurulmuştu kasım ayında ikinci denememde dondurulmuşlarla hamile kaldım.
7ci haftada çok büyük bir kanama geçirdim iki buçuk hafta işe gitmedim dinlendim ve sabah akşam iğne oldum
onun dışında bence çok mide bulantısı aşerme falan yaşamadım çok şükür. Bendede 4-5 gündür bel ağrıları başladı hafif hafif bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş doktorum öyle dedi.
geçen hafta kontrolum vardı ikili test iyi çıktı üçlüve dörtlüye gerek yok dedi cinsiyeti de 2 hafta sonra öğreneceğiz inş henuz birşey demedi doktorumuz.
Ben sadece demir hapı kullanıyorum vitamin vermedi bana birde artık hamilelere D vitamini veriliyormuş henuz değil dedi dktorum. benim kontrollerim 2 haftada 1 oluyor hep çokmu sık anlamadım
Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin canim bizde 9 haftalik oldu 8 de duymustum ikizlerimin kalp atislarini .. ☺Hanimlarr çok şükür ikizlerimin kalp atislarini duydum. 7 haftalık hamileyim
yok cnm ikiz değil tek benim. dktorum çok iyi ve ilgili güzelde takip yapıyor ondan sık çağırıyor sanırımSanirim senin ikiz canim.. ondan olabilir sık cagirmasi ..bende 9 haftalik gebeyim ve ikiz.. doktorum 20. Haftaya kadar 15 gunde bir gelmemi istedi sanirim kontrol altinda tutmak istiyo dr.larimiz risk olusmamasi icin
hadi gözün aydın, çok heyecan verici değil mi :)Hanimlarr çok şükür ikizlerimin kalp atislarini duydum. 7 haftalık hamileyim
ben de 12ci haftaya kadar her hafta gittim şimdi 2 hftada 1 e düştü, evet insan alışıyor görmek istiyorNormaline göre kontrolün sık ama ne güzel uzun aralıklar benim sabrımı zorluyo alıştım sık ultrasona özlüyorum:) ay sonunda kontrolüm günler geçmiyo
Senin ilk olduğundan heyecan vardır baya.. rabbim sağ salim kucağımıza akmayı nasip etsin inşallah.[/QUOTE]evet cnm ilk bebeğim 1 gün var aramızda :)
amin.. çok teşekkür ederim hepimize inşallah.. evet ilkleri yaşadığım için heyecan hep var :)[/QUOTE]amin çok teşekkür ed
Senin ilk olduğundan heyecan vardır baya.. rabbim sağ salim kucağımıza akmayı nasip etsin inşallah.
Çok şükür canım benim de ikiz ben de 6. Haftada duymuştum. Allah ım dileyen isteyen herkese nasip etsin bize de sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de bugün doktordaydım herşeyi belli oluyodu nasıl ağladım anlatamam elleri ayakları kafası inanılmaz bir his gerçekten. Benim çift yumurta ikizi sizin de öyle miHanimlarr çok şükür ikizlerimin kalp atislarini duydum. 7 haftalık hamileyim
ben 7ci haftada kanama yaşadım ama öyle böyle değildi 4-5 saat içinde 6-7 kez ve çok yoğundu biz kesin birşey oldu dedik. sabah akşam iğne oldum yattım 2 buçuk 3 hafta işe gitmedim birşey olmadı çok şükür. dr ultrasonda görüyor zaten rahimde kanama varsa söylüyorKizlar bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza alalim insaAllah.. bizde 9+4 olduk bugun cift yumurta ikiziyiz 9+2de bi kanama yasadim cok asiri olmasada onceki lekelenmelerime gore cok korkuttu.. bebeklerimden birine birsey oldu.sandim neyseki dun kalp atislarini duyduk doktorum normal diyor tup bebek gebeliklerinde ilkaylardaki kanamalara.. tek oyle olsunda insaAllah.. varmi boyle durumlar yasayan arkadaslar..
ben 7ci haftada kanama yaşadım ama öyle böyle değildi 4-5 saat içinde 6-7 kez ve çok yoğundu biz kesin birşey oldu dedik. sabah akşam iğne oldum yattım 2 buçuk 3 hafta işe gitmedim birşey olmadı çok şükür. dr ultrasonda görüyor zaten rahimde kanama varsa söylüyor
Erken oldu 7 ay once dogum yapmistimBu yolda bir çok aşamadan,bir çok zorlu süreçten geçiyoruz ve bu süreçte hepimizin farklı hikayeleri,yaşantıları ve tecrubeleri oluyor. Bende birbirimize destek olalım istedim...
2016 temmuz, ağustos ve eylül anneleri paylaşımlarımızı burada yaparak birbirimize destek olabiriz. sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?