2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

kullanmadım cnm ama doktor verdiyse doğal ve zararsızdır, sevindim bulantılarının azalmasına,çok kötü oluyor.
Canım benimde mide bulantım cok asırıydı doktorum banada premesıs ver yaklaşık yırmı gundur kullanıyorum cok rahatlattı doktoruna guven tedırgın olma

Bulantı olması gerekmiyor ki illa :) ben de 8. haftama girdim ve daha bir kere bile bulantı, kusma vs. olmadı. Biz şanslı olanlardanız, dua edelim de böyle kalsın :)

Bulantı olması gerekmiyor ki illa :) ben de 8. haftama girdim ve daha bir kere bile bulantı, kusma vs. olmadı. Biz şanslı olanlardanız, dua edelim de böyle kalsın :)
Suan 7. Haftamdayim sabahlari peynir felan yiyemiyorm.zerre canim istemiyo tost yada simit... sonra kokular midemi bulandiriyor .. mesela sabah banyoyu fayanslari yikadi esim o sirada banyodan gelen cif ve camasir suyu kokusu beni mafetti ki ben bayilirim temizlik malzemelerinin kokusuna.. insaAllah kusma felan olmaz dedigin gibi .. hayirlisiyla cuma gunu bide kalp atislarini duyarsam bebislerimin.. siz kalp atisini duydunuz muhtemelen haftaniza gore.☺

Evet 7. haftasına girerken duydum :)

bizde 6+5 te duymuştuk kalp atışlarını. güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

Slm güzel bi sayfa ama pek yazan yok galiba :s cinsiyeti öğrenen var mı? Ne zmn öğrendiniz? Bi de ikili test yaptıran var mı?

Slm güzel bi sayfa ama pek yazan yok galiba :s cinsiyeti öğrenen var mı? Ne zmn öğrendiniz? Bi de ikili test yaptıran var mı?
merhaba :) ben ikili testi geçen hafta cuma yaptırdım ama cinsiyetini göremedik henuz. Benimle aynı hamile olan arkadaşıma erkeğe benziyor demiş doktoru.
doktorum aradı ikili test temiz çıktı dedi. Tekrar kontrolümüz var bakalım cinsiyeti hakkkında birşey diyecekmi :)

Bana Dr ikili testle ilgili bişey demedi 15. Haftamda kontrole çağırdı heralde cinsiyetide o zmn öğrenicez bana braz geç gibi geldide merak ettim

Kontrole ne zmn gidiceksin? Ya da gttginde ne kadarlık olmuş olucaksın?

Ya çok şey sordum ama henüz 11 +2 haftalığım ama 3 kilo aldım gerçi zaten başta ilaç kullanırken almıştım ilk 2 kiloyu ama böyle giderse sonum çok şişman olucak bi tek ben mi böyleyim

Bana Dr ikili testle ilgili bişey demedi 15. Haftamda kontrole çağırdı heralde cinsiyetide o zmn öğrenicez bana braz geç gibi geldide merak ettim
bence doktorunu ara çünki ikili testin tarihleri var belli haftayı kaçırdınmı yaptıramıyorsun geçerliliği yok diye biliyorum
12-14 haftalar arası yapılıyr diye biliyorum sen yinede sor beni 12+3 te çağırdı doktorum test için

Ya çok şey sordum ama henüz 11 +2 haftalığım ama 3 kilo aldım gerçi zaten başta ilaç kullanırken almıştım ilk 2 kiloyu ama böyle giderse sonum çok şişman olucak bi tek ben mi böyleyim
ben henuz 1 buçuk kilo aldım, eğer 2 kiloyu tedavide aldıysan sonrasında 1 kilo almışsın demekki bence normal 1 kilo da. dikkat etmey çalış ve öncesinde aldığın kiloyu sayma bence

ben henuz 1 buçuk kilo aldım, eğer 2 kiloyu tedavide aldıysan sonrasında 1 kilo almışsın demekki bence normal 1 kilo da. dikkat etmey çalış ve öncesinde aldığın kiloyu sayma bence
Cvpların için tsk ederim vakti geçirmeden randevu Alıp gidicem Dr a kilo konusunda da dkkat edicem umarım kararında bi hamilelik geçiririz :)

Cvpların için tsk ederim vakti geçirmeden randevu Alıp gidicem Dr a kilo konusunda da dkkat edicem umarım kararında bi hamilelik geçiririz :)
mutlaka takip et ve testin gününü kaçırma 14. haftadan sonra yapılmıyor.
kilo konusuna gelince kilo olsunda böyle tatlı bi şeyden olsun:) tabi ki dikkat de etmek lazım:)
bu arada tansiyonlarınızı da ara ara ölçün kızlar bu hamilelik tansiyonu çıkabiliyor

tüm güzel anne adaylarına merhaba
hanimlar bende pazartesi günü 2 adet kese gördüm çok şükür. gidene kadar aklımdan kırkbin tane korku senaryosu geçirdim.
dr 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. çok korkuyorum. ALLAH HEPİMİZİN YAVRULARINI BAĞIŞLASIN.

ay maşallah ikizler geliyor :)

hayırlı olsun ikiz olması çok güzel :) içinizi ferah tutun,o korkuları hepimiz yaşadık

Hayırlı olsun Rabbim kalp atışlarınida duyursun Bende 8 haftalık hamileyim bir kaç gün önce ben de kalp atışlarını duydum aynı tereddütler aynı Korkular bende de vardı Allah'a şükür duydum size duyacaksınız inşAallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…