2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

merhaba arkadaşlar.hamileliğimin 12. haftasındayım.doktor bugün elevit pronatala başlamamı ve folik asite de devam etmemi söyledi.İkisi birlikte kulanılınca bir problem olur mu diye sormak gelmedi aklıma doktordayken.iki vitamini birlikte kullanan var mı acaba?

biri follik asit zaten hamilelik öncesi bile gerekiyor, diğeri de vitamin zararı yerine aksine faydası var
doğal vitaminlerden de almaya çalış meyve sebzelerden

biri follik asit zaten hamilelik öncesi bile gerekiyor, diğeri de vitamin zararı yerine aksine faydası var
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.ikisinin içinde B12 ve folik asit var,bu vitaminlerin fazlası zararlı olur mu diye korkmuştum ama doktorun bir bildiği vardır diye düşünüyorum :)

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.ikisinin içinde B12 ve folik asit var,bu vitaminlerin fazlası zararlı olur mu diye korkmuştum ama doktorun bir bildiği vardır diye düşünüyorum :)
rica ederim, üç ayda bir tam kan sayımı yaptır, kandaki herşeye baktır ben öyle yapıyorum orada çıkyor zaten değerler,bende demir eksikliği çıktı zaten hep vardı da şuan demir hapı içiyorum içinde follik asitte varmış hapın o sebebten ekstradan follik asit içmene gerek yok demişti dr.

sevgili anne adayları
herkes nasıl.
bulantı kusma halsizlik uyku aşerme tiksinme midede yanma karında ağrı lekelenmeler korkular telaşlar yakamızda olsun. yeter ki bebişlerimiz bizleri bırakmasın . sağlıkla kucağımıza alalım.
hepiniz Allah a emanet olun. sevgiyle kalın.

Merhaba Çok şükür iyiyiz cumartesi günü kontrolümüz var ikizlerime gebeyim ben çok şükür ki Mide bulantım yok kusmam yok ama tiksinme var biraz iştahsızlık var Kasıklarımda sancı karnımda Ağrı olabiliyor zaman zaman ama olsun yeter ki onlar iyi olsun diyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ..

slm nasılsın bebişinin cinsiyeti belli oldumu bende bugün 3 buçukta dr gidecem bakalım dr ne diyecek 2 li tarama sonucum iyi çıktı cinsiyeti sormamıza rağmen belli değil demişti bu sefer söyler diye umuyorum

Ben de bulantı var, iştahsızlık var sağlıklı beslenemiyorum. Halsizlik huzursuzluk bi tuhaf hallerdeyim. Umarım geçer. Dr beslenme konusunda ilk 3 ay canın ne istiyorsa onu ye dedi o yüzden şuan beslenmeyi pek takmıyorum.

Evet ilk 3 ayda bebek annenin depolardan beslenirmis.. halsizlik yorgunluk hadsafadada ama bulanti aralarda oluyo sadece.. benim canim hic yemek felan yapmak istemiyo ama yemek istiyo o ayri :)) halsiz hissettigim icin hep gecistirmenin derdindeyim.. disarida cikmiyorum bisey olcak korkusunu atamiyorum uzerimden evde duvarlar artik ustume geliyo su riskleri gunleri bi atlatsak hayirlisiyla

slm nasılsın bebişinin cinsiyeti belli oldumu bende bugün 3 buçukta dr gidecem bakalım dr ne diyecek 2 li tarama sonucum iyi çıktı cinsiyeti sormamıza rağmen belli değil demişti bu sefer söyler diye umuyorum
yok cnm yarın belli olacak cinsiyeti, hem dr kotrolum var cinsiyetini öğrencez ardından da doktora mezuniyet törenim var ikisi aynı güne denk geldi :) Senin belli oldumu?

Ay çok Heyecanlı:) benim daha 2 haftam var çok merak ediyorum
Evet bizde heyecanla bekliyoruz,bazen erkende öğrenilebiliyor arkadaşım 13.haftada öğrenmişti
bir sürü hediye geldi hepsi turuncu,yeşil,sarı falan cinsiyet belli olmayınca:)

Evet bizde heyecanla bekliyoruz,bazen erkende öğrenilebiliyor arkadaşım 13.haftada öğrenmişti
bir sürü hediye geldi hepsi turuncu,yeşil,sarı falan cinsiyet belli olmayınca:)
Yarın öğreniceksin demek ne güzel bzede haber et olur mu :) transfer sonrası günleri düşünüyorumda Bugünleri görmek çok güzel hepimiz için mutluyum umarım çabucak Sağlıcakla kucağımıza alırız

Kizlar gunaydin. Rabbim saglikla evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Sizlere birsey sormak istiyorum yeni hamile oldugunuz icin yardimci olabileceginii dusundum. Dr kontrolunde yumurta takibi yaptırdım dogal olarak hicbir ilac igne olmadan kendiliginden yumurtam catladi dun 3.gundu ve daha once hic yaşamadıgim sekilde dun aksam ishal oldum bugun hicbirseyim yok kasik agrim disinda. Yumurtlamadan sonra ishal olan varmi icinizde degisik geldigi icin cok merak ettim.

tabi ki haber veririm :) Söylediğin gibi öylesine zorlu ve emek isteyen bir süreçten geçtik ki bu günlere gelebilmek çok güzel ve anlamlı...

yok cnm yarın belli olacak cinsiyeti, hem dr kotrolum var cinsiyetini öğrencez ardından da doktora mezuniyet törenim var ikisi aynı güne denk geldi :) Senin belli oldumu?
aaa doktoran hayırlı olsun dr kıza benziyor ama alışveriş yapma 16 17. haftadan önce net olmuyor dedi bir sonraki kntrolüm 9 mart ozamana kaldı bu arada ayrıntılı ultrasyon için şimdiden gün al dedi onuda 6 nisana verdiler 9 cm olmuş minik kuzum 80 gr civarlarındaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…