Sizinle aramızda 1 gün var 10 Ocakta mı trsnsferiniz oldu?Yunu evet çift yumurta ikizi. Dogum icin Bir Liste yapılacak mı varmi . Benide eklermsiniz
biri follik asit zaten hamilelik öncesi bile gerekiyor, diğeri de vitamin zararı yerine aksine faydası varmerhaba arkadaşlar.hamileliğimin 12. haftasındayım.doktor bugün elevit pronatala başlamamı ve folik asite de devam etmemi söyledi.İkisi birlikte kulanılınca bir problem olur mu diye sormak gelmedi aklıma doktordayken.iki vitamini birlikte kullanan var mı acaba?
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.ikisinin içinde B12 ve folik asit var,bu vitaminlerin fazlası zararlı olur mu diye korkmuştum ama doktorun bir bildiği vardır diye düşünüyorum :)biri follik asit zaten hamilelik öncesi bile gerekiyor, diğeri de vitamin zararı yerine aksine faydası var
doğal vitaminlerden de almaya çalış meyve sebzelerden
Cinsiyeti belli oldu mu cnmbiri follik asit zaten hamilelik öncesi bile gerekiyor, diğeri de vitamin zararı yerine aksine faydası var
merhaba 12 ocak ta transfer oldu.Sizinle aramızda 1 gün var 10 Ocakta mı trsnsferiniz oldu?
rica ederim, üç ayda bir tam kan sayımı yaptır, kandaki herşeye baktır ben öyle yapıyorum orada çıkyor zaten değerler,bende demir eksikliği çıktı zaten hep vardı da şuan demir hapı içiyorum içinde follik asitte varmış hapın o sebebten ekstradan follik asit içmene gerek yok demişti dr.teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.ikisinin içinde B12 ve folik asit var,bu vitaminlerin fazlası zararlı olur mu diye korkmuştum ama doktorun bir bildiği vardır diye düşünüyorum :)
merhaba cnm :) cuma kontrollüm var o zaman belli olacak inş. doktorum muhtemelen gördü bir öncekindeCinsiyeti belli oldu mu cnm
slm nasılsın bebişinin cinsiyeti belli oldumu bende bugün 3 buçukta dr gidecem bakalım dr ne diyecek 2 li tarama sonucum iyi çıktı cinsiyeti sormamıza rağmen belli değil demişti bu sefer söyler diye umuyorumbiri follik asit zaten hamilelik öncesi bile gerekiyor, diğeri de vitamin zararı yerine aksine faydası var
Evet ilk 3 ayda bebek annenin depolardan beslenirmis.. halsizlik yorgunluk hadsafadada ama bulanti aralarda oluyo sadece.. benim canim hic yemek felan yapmak istemiyo ama yemek istiyo o ayri :)) halsiz hissettigim icin hep gecistirmenin derdindeyim.. disarida cikmiyorum bisey olcak korkusunu atamiyorum uzerimden evde duvarlar artik ustume geliyo su riskleri gunleri bi atlatsak hayirlisiylaBen de bulantı var, iştahsızlık var sağlıklı beslenemiyorum. Halsizlik huzursuzluk bi tuhaf hallerdeyim. Umarım geçer. Dr beslenme konusunda ilk 3 ay canın ne istiyorsa onu ye dedi o yüzden şuan beslenmeyi pek takmıyorum.
Ay çok Heyecanlı:) benim daha 2 haftam var çok merak ediyorummerhaba cnm :) cuma kontrollüm var o zaman belli olacak inş. doktorum muhtemelen gördü bir öncekinde
gülerek bir sonraki vizitte söylicem dedi
yok cnm yarın belli olacak cinsiyeti, hem dr kotrolum var cinsiyetini öğrencez ardından da doktora mezuniyet törenim var ikisi aynı güne denk geldi :) Senin belli oldumu?slm nasılsın bebişinin cinsiyeti belli oldumu bende bugün 3 buçukta dr gidecem bakalım dr ne diyecek 2 li tarama sonucum iyi çıktı cinsiyeti sormamıza rağmen belli değil demişti bu sefer söyler diye umuyorum
Evet bizde heyecanla bekliyoruz,bazen erkende öğrenilebiliyor arkadaşım 13.haftada öğrenmiştiAy çok Heyecanlı:) benim daha 2 haftam var çok merak ediyorum
Yarın öğreniceksin demek ne güzel bzede haber et olur mu :) transfer sonrası günleri düşünüyorumda Bugünleri görmek çok güzel hepimiz için mutluyum umarım çabucak Sağlıcakla kucağımıza alırızEvet bizde heyecanla bekliyoruz,bazen erkende öğrenilebiliyor arkadaşım 13.haftada öğrenmişti
bir sürü hediye geldi hepsi turuncu,yeşil,sarı falan cinsiyet belli olmayınca:)
tabi ki haber veririm :) Söylediğin gibi öylesine zorlu ve emek isteyen bir süreçten geçtik ki bu günlere gelebilmek çok güzel ve anlamlı...Yarın öğreniceksin demek ne güzel bzede haber et olur mu :) transfer sonrası günleri düşünüyorumda Bugünleri görmek çok güzel hepimiz için mutluyum umarım çabucak Sağlıcakla kucağımıza alırız
aaa doktoran hayırlı olsun dr kıza benziyor ama alışveriş yapma 16 17. haftadan önce net olmuyor dedi bir sonraki kntrolüm 9 mart ozamana kaldı bu arada ayrıntılı ultrasyon için şimdiden gün al dedi onuda 6 nisana verdiler 9 cm olmuş minik kuzum 80 gr civarlarındaymışyok cnm yarın belli olacak cinsiyeti, hem dr kotrolum var cinsiyetini öğrencez ardından da doktora mezuniyet törenim var ikisi aynı güne denk geldi :) Senin belli oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?