2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

Kızlar kanamam oldu bugün. Panik oldum korktum. Hastaneye gittim muayene etti Dr her sey yolunda görünüyor dedi. Neden oldu ki?

teşekkür ederim cnm, mezun olduk ama cinsiyetini göremedik beklemeye devam :) bana ayrıntılı ultrasonla ilgili birşey demedi dr benimde sormak aklıma gelmedi

Merhaba arkadaslar.gunde 3 kere progestan fitil seklinde kullaniyorum.doktor artik birak dedi ama dozu azaltilarak birakildigini okudum bir yerde.siz nasil biraktiniz ve biraktiktan sonra bir problem oldu mu ?

Merhaba arkadaslar.gunde 3 kere progestan fitil seklinde kullaniyorum.doktor artik birak dedi ama dozu azaltilarak birakildigini okudum bir yerde.siz nasil biraktiniz ve biraktiktan sonra bir problem oldu mu ?
Bende 10. haftamda bıraktım doktorum dozu azaltarak bırak demedi direk bıraktım bir sorunda olmadı

Kızlar, benim gibi sık sık kulakları tıkanan var mı? Hamilelikten önce hiç olmazdı, neden oluyor sizce, tansiyon mu yükseliyor? Kolay kolay da geçmiyor her şeyi deniyorum...

Kızlar, benim gibi sık sık kulakları tıkanan var mı? Hamilelikten önce hiç olmazdı, neden oluyor sizce, tansiyon mu yükseliyor? Kolay kolay da geçmiyor her şeyi deniyorum...
hiç ihmal etme tansiyon olabilir.. doktorum her gittiğimde tansiyonumu ölçtürüyordu hemirelerine bir kez 13/9 çıktı
günde 3 kez sabah-öğle-aakşam ölç eğer 14 dügeçerse hemen beni araa dedi, bu zamana kadar doktorum ne tahmin edip önlem aldıysa uyardıysa başıma geldiği için sıkı takip ettim, bende hiç baş ağrısı olmazdı ara ara baş ağrısı bazende kuağımda basınç oluyordu. ve gçen hafta 14 dü buldu doktorum takibi günde 4 de çıkardı ve tansiyon hamilelikte çok riskli olduğu için ilaca başladık. yaşımda genç,gayet düzgün besleniyorum daha önce böylebirşey de yoktu oldumu oluyor hepinize takip edin derim.

Hanımlar 12+2 günlük oldum. Bu akşam kontrolüm var cinsiyet belli olur mu? 10+6 da gittiğimde erken demişti

Hanımlar 12+2 günlük oldum. Bu akşam kontrolüm var cinsiyet belli olur mu? 10+6 da gittiğimde erken demişti
ben 16. haftadayım hala belli olmadı, arkadaşım 13 buçukta öğrenmişti, çocuğun pozisyonuna göre değişiyor sanırım bu durum ama 12 hafta erken gibi

günaydın hanımlar
nasılsınız.
haftasonu sanki mide bulantım azaldı gibi geldi. kendimi dinleyip durdum.ve malum bu sabah dr a koştum. çok şukur herşey yolundaymış. ama gelin birde bana sorun. resmen buz kesmiştim korkudan. Allah sabır versin hepimize. ikiz ve tedavi ile olunca bu korkular çok normal değil mi.
arkadaşlar bu cinsiyet tespitinde kesenin şekli ve kese içindeki bebeğin konumuna göre cinsiyet tespiti yapıyorlarmış. forumda böyle bir başlık açmışlar. okuyan var mı. doğruluğu nedir acaba. kese yuvarlaksa yada 7.8.9. haftaların birinde ultrason kağıdına göre bebek sağda ise kız solda ise erkekmiş.
deneyelimm mi bakalım kimlerin ki tutacak.
hepiniz sevgi ile kalın.

benim de tansiyonum hep düşüktür, 9-6 son bir senedir, düzenli ölçtürüyorum. O yüzden ilginç geldi bana da.

Benimki hep soldaydı kesemde Oval yuvarlak değil erkek mi ki acaba:)

arkadaşlar merhaba öncelikle yüce rabbim hapimize sağlıklı doğum ve sağlıklı bebişler kucağınıza almayı nasip etsin
ya bir sorum olacak ben 9+2 hamileyim ama bugüne kadar bulantu baş dönmesi kusma aşerme yani hiç bir belirtim yok ama 6. haftada kalp atışını duymuştuk aranızda bunla ilgili fikri olan varmı kafayı yiyecem yolunda gitmeyen bir şeylermi var acaba

Kızlar karınlarınız ne zaman belli olmaya başladı Hamile kıyafetlerini ne zaman giycez.

herkeste belirti olmayabiliyor. Bazıları çok rahat hamilelik geçiriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…