2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

merak etme rahat ol onların hiçbirini bende yşamadım,aşerme zaten 4. aydan sonraymış öyle diyorlar

merak etme rahat ol onların hiçbirini bende yşamadım,aşerme zaten 4. aydan sonraymış öyle diyorlar
canım teşekkür ederim cevabın için ne bileğim zor ulaştığımız bir şeyi hap kaybetme korkusuyla yaşıyoruz bu hamilelik takvimini beceremedim tarih yazdım göster butonuna bastım ama olmadı :)

Bende de hiç bi belirti olmadı herseyde gayet normal gidiyo sıkıntı yapma yani herkeste olmayabiliyo

Kızlar karınlarınız ne zaman belli olmaya başladı Hamile kıyafetlerini ne zaman giycez.
Ben 3. Aydan sonra giymeye başladım elbiselerim tam geliyo sıkmasın diye hamile pantolonları çok rahat :) 3.5 aylık oldum ama sanırım 4 aydan sonra büyür karınlarımız

Aşerme ilk 3 ayda olan bişey ama herkeste olmuyo aşerme bi yerde vücudun eksikliklerini tamamlamak için Oluşan bi durum

Arkadaşlar Ben çok kötü olmaya başladım. uyuyamıyorum. yemek zaten doğru düzgün yemiyorum, sıkıntı basmaya başladı bi de bugün. Yatarken Sanki boğulacakmışım gibi geliyor ev üzerime geliyo ağlama krizine giriyorum. Nolcak böyle nasıl gececek hiç bilmiyorum. Tekim kimsem yok yanımda eşim işte oluyo zaten akşama kadar. ailem uzakta.

canım oyalanacak bir şeyler yap bebeğine bir şeyler örmeyi dene mesela :) bazı programları takip et kitap oku gerçi ben ne zaman kitap okumaya çalışsam uyuyorum onun için hiç okuyamıyorum ben çalıştığım için sıkılmaya zamanım olmuyor seninle hemen hemen aynıyız benim tahmini doğum tarihim 30 eylül 1 ekim ama hiç bir değişiklik yok bende sanki hamile değilim kafayı yicek gibi oluyorum endişeleniyorum dr kontrolüm yarın zaman nasıl geçecek diye düşünüyorum

Ah keşke bende de hiç belirti olmasa inan hiç böle olacagını tahmin etmemiştim. Depresyonda gibiyim. Bulantım oluyodu ama hiç çıkarmamıştım dün bi de çıkarmaya başladım kitap okumayı çok seviyorum ama adapte olamıyorum bu etkilerden dolayı. Evde oda oda geziyorum biraz orda biraz burda yatıyorum :) hamilelik takvimini sen soruyordun sanırım tahmini doğum tarihini mesala 28-09-2016 şeklinde gir, en altta değişiklikleri kaydet var oraya da tıklaman lazım.

Hormonlardan tatlım bişeylerle oyalanmaya çalış üzülme geçicek :s

canım zaten hamileliğin ilk aylarında ister istemez gerginlik tedirginlik stres mutlaka oluyor bunlarıda atlatırız inşallah yeterki bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde bize gelsinler çekilecek ne varsa razıyız :) hamilelik takvimini yaptım ama oldumu acaba

ayy evet olmuş çok heyecan yaptım :) :) :)

hiç korkma bendede aş erme kusma olmadı çok az mide bulantısı ve halsiz oldu onlarda 12. haftadan sonra geçti biz şanslı grupta sayılıyoruz

hiç korkma bendede aş erme kusma olmadı çok az mide bulantısı ve halsiz oldu onlarda 12. haftadan sonra geçti biz şanslı grupta sayılıyoruz
teşekkür ederim inşallah sorun olmasında böyle devam ederse hakketen çok rahat geçecek yarın kontrolüm var biraz rahatlarım inşallah

teşekkür ederim inşallah sorun olmasında böyle devam ederse hakketen çok rahat geçecek yarın kontrolüm var biraz rahatlarım inşallah
rahat ol en önemli şey moralimi yüksek tutmak ne aşamalardan geçtik artık huzurlu sakin bir hayat yaşamalıyız herşey yokundadır merak etme bebişide üzme strese sokma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…