çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda bulantların biter toparlanırsınKızlar bir haftadır hastanedeydim sürekli serum takılıyorum ölüyorum resmen bu nasıl aşermeydi günde 30 kere kusuyorum boğazlarım yara oldu hep kan bile kustum. 2 ayda 13 kg verdim elden ayaktan düştüm resmen ama bebeklerim iyi çok şükür
Canım bana da çok ilaçlar verildi ne serumlar yedim bu mide bulantısına fayda yokkkk. Ben bunu öğrendim serumla vücuda besin takviyesi oluyo o kadar ilaçlar hiç fayda etmiyo ben ölümden döndüm resmen çok zor canım ikiz olduğu için çok zor gün sayıyırum şümdi evde serum takılıyorum Allah ım tarif edemiyorum kızlar hastanede hemşireler doktorlar bile şok geçirdi halime ama bu günümüze hamd olsun napalım geçecek inşallahYunu geçmiş olsun. Bende 9. Haftadayim bulantı ve kusma arttı. Sabah başlıyor. Uyuyanâ kadar devam ediyor. Dr primesis diye bulantı hapı verdi. Daha icmedim . İçen varsa yorum bekliyorum. Dr. İkiz olunca bulantı şiddetli olur demişti. İlaç hamileler icinmis. Sanırım icmeden olmayacak.
çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda bulantların biter toparlanırsın
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. En kısa zamanda toparlanırsın inşallahKızlar bir haftadır hastanedeydim sürekli serum takılıyorum ölüyorum resmen bu nasıl aşermeydi günde 30 kere kusuyorum boğazlarım yara oldu hep kan bile kustum. 2 ayda 13 kg verdim elden ayaktan düştüm resmen ama bebeklerim iyi çok şükür
çok gçmiş olsun umarı çabucak toparlanırsın, kuzenim 1 aya yakın hastanede yatmıştı oda senin gibiydi ilk zamanlar ama sonradan geçti çok iyi toparlandı bir oğlu var şimdiKızlar bir haftadır hastanedeydim sürekli serum takılıyorum ölüyorum resmen bu nasıl aşermeydi günde 30 kere kusuyorum boğazlarım yara oldu hep kan bile kustum. 2 ayda 13 kg verdim elden ayaktan düştüm resmen ama bebeklerim iyi çok şükür
arkadaşım geçmiş olsun geçer inşallah sıkıntıların yeterki bebişlerini sağsalim kucağına al inşallah bak benimde hiç bir belirtim olmuyor hamile olduğumu bile hissedemiyorum bundan dolayı hep kaygılarım korkularım oluyor geceleri uyuyamıyorum düşünmekten çok şükür dün kontrole gittim herşey yolundaymış demek istediğim zor bir süreç yaşıyoruz olsun yeterki yüce rabbim babişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nesip etsin inşallahKızlar bir haftadır hastanedeydim sürekli serum takılıyorum ölüyorum resmen bu nasıl aşermeydi günde 30 kere kusuyorum boğazlarım yara oldu hep kan bile kustum. 2 ayda 13 kg verdim elden ayaktan düştüm resmen ama bebeklerim iyi çok şükür
canım bu zorlu süreçlerden sonra inşallah meleklerimizi kucağımıza alınca herşeyi unutacaz inanıyorum, yeterki o melekleri bir kucaklıyalaım allahın izniylene kadar sanşlısın kıymetini bil. bulantı kusma uyku nefes darlığı halsizlik tiksinme ateş basması üşüme kaşıntı yokyok bende. eminim çoğumuzdada böyle. bebeklerin iyi olduğu sürece korkma. keyfini çıkar. bizim gibi yüzü asık iki büklüm gezmektense rahat olmak daha iyi emin ol.
Canım çok şanslısın inanki herkes bana acıyo artık kusarken yerlere kapanıyorum ve öyle zorlanıyorum ki idrarım kaçıyo hep bu beni çok geriyo ve diyorumki bu kadar zorlanıyorum organlarım resmen dışarı fırlıyo ama bebişlerim sağlıklı. Mevlam herşeyi öyle ayarlamış ki gerçektenarkadaşım geçmiş olsun geçer inşallah sıkıntıların yeterki bebişlerini sağsalim kucağına al inşallah bak benimde hiç bir belirtim olmuyor hamile olduğumu bile hissedemiyorum bundan dolayı hep kaygılarım korkularım oluyor geceleri uyuyamıyorum düşünmekten çok şükür dün kontrole gittim herşey yolundaymış demek istediğim zor bir süreç yaşıyoruz olsun yeterki yüce rabbim babişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nesip etsin inşallah
canım o bebişleri kucağına aldığın zaman inanki herşeyi unutacaksın bambaşka bir dünyada olacaksın hayırlısıyla o günleri gürürüz inşallah allah yardımcın olsunCanım çok şanslısın inanki herkes bana acıyo artık kusarken yerlere kapanıyorum ve öyle zorlanıyorum ki idrarım kaçıyo hep bu beni çok geriyo ve diyorumki bu kadar zorlanıyorum organlarım resmen dışarı fırlıyo ama bebişlerim sağlıklı. Mevlam herşeyi öyle ayarlamış ki gerçekten
bende de pek olmadı,bu zamana kadar 1-2kez olmuştu ama bu sabah bende kötüydüm üst üste. gerçekten zorCanım çok şanslısın inanki herkes bana acıyo artık kusarken yerlere kapanıyorum ve öyle zorlanıyorum ki idrarım kaçıyo hep bu beni çok geriyo ve diyorumki bu kadar zorlanıyorum organlarım resmen dışarı fırlıyo ama bebişlerim sağlıklı. Mevlam herşeyi öyle ayarlamış ki gerçekten
Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı cnm? Bu arada cinsiyeti kesinleşmemişti sanırım belli oldu mu?bende de pek olmadı,bu zamana kadar 1-2kez olmuştu ama bu sabah bende kötüydüm üst üste. gerçekten zor
evet cnm hissetmeye başladım:) daha kesinleşmedi haftaya cuma tekrar gideceğiz.Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı cnm? Bu arada cinsiyeti kesinleşmemişti sanırım belli oldu mu?
Hamileliğim çok şükür rahat geçiyo bide bebişi hissetsem :) ben cinsiyeti öğrendim erkekmiş merakımı giderdim böyle gün saymakla 9 ay nasıl geçicek bilmem senin kaçıncı denemendi bu cnmevet cnm hissetmeye başladım:) daha kesinleşmedi haftaya cuma tekrar gideceğiz.
senin nasıl gidiyor?
canım gözünaydın cinsiyetini de öğrenmişsin yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. ya lütfen bana biraz yardımcı olurmusun bende hiç bi şey hissetmiyorum sanki hamile değilim bu beni hep tedirgin ediyor sen hiç bişey hissetmedinmi karnın büyümeye başladımı biraz. affedersin dün lavaboda silinirken çok az çamur gibi bir kir geldi peçeteye daha öncede böyle şey yaşamıştım ama sonra kontrolde herşey yolunda dedi dktr biz dedikki tutunmayan embriyoların pisliği diye düşündük ama şimdi neyin nesi anlamadım kontrolümede daha 4 hafta var kafayı yiyecemHamileliğim çok şükür rahat geçiyo bide bebişi hissetsem :) ben cinsiyeti öğrendim erkekmiş merakımı giderdim böyle gün saymakla 9 ay nasıl geçicek bilmem senin kaçıncı denemendi bu cnm
rahat geçmesine sevindim. ilk başlarda çok az ve ara ara hissediyosun zaten 20. haftadan sonra net hissetmeye başlıyormuşsun. Biz hala cinsiyetini bilmiyoruz :)Hamileliğim çok şükür rahat geçiyo bide bebişi hissetsem :) ben cinsiyeti öğrendim erkekmiş merakımı giderdim böyle gün saymakla 9 ay nasıl geçicek bilmem senin kaçıncı denemendi bu cnm
Hiç bi belirtim olmadı sadece 5. Hafta Başlayan bi kanamam oldu ikinci embriyo tutunmuştu düştü 40 gün sürdü onun dışında hiç bişey olmadı çok şükür o Yüzden sıkıntı etme cnm herkesin hamileliği bir değil benim kanama öncesi kahverengi gelenim olmuştu öyle bişey değildir inş gördüğün akıntı bu arada ikiz mi tek mi ? Ve hayırlı olsun cnm dilerim sağlıklı bi hamilelik geçirip Sağlıcakla kucagına alırsıncanım gözünaydın cinsiyetini de öğrenmişsin yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. ya lütfen bana biraz yardımcı olurmusun bende hiç bi şey hissetmiyorum sanki hamile değilim bu beni hep tedirgin ediyor sen hiç bişey hissetmedinmi karnın büyümeye başladımı biraz. affedersin dün lavaboda silinirken çok az çamur gibi bir kir geldi peçeteye daha öncede böyle şey yaşamıştım ama sonra kontrolde herşey yolunda dedi dktr biz dedikki tutunmayan embriyoların pisliği diye düşündük ama şimdi neyin nesi anlamadım kontrolümede daha 4 hafta var kafayı yiyecem
Bu arada karnıma gelince hiç göbeğim olmamıştı artık hafiften bi şişkinliğim var tabi kilo artışıda var 2 kilo almışım umarım hepimiz 9-12 kilo artışıyla bitirirşz hamileliği :)canım gözünaydın cinsiyetini de öğrenmişsin yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. ya lütfen bana biraz yardımcı olurmusun bende hiç bi şey hissetmiyorum sanki hamile değilim bu beni hep tedirgin ediyor sen hiç bişey hissetmedinmi karnın büyümeye başladımı biraz. affedersin dün lavaboda silinirken çok az çamur gibi bir kir geldi peçeteye daha öncede böyle şey yaşamıştım ama sonra kontrolde herşey yolunda dedi dktr biz dedikki tutunmayan embriyoların pisliği diye düşündük ama şimdi neyin nesi anlamadım kontrolümede daha 4 hafta var kafayı yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?