2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

Selam kızlar,bugün kontrolüm vardı 8+1 deyim.doktorum birdahaki kontrolü 1 ay sonraya verdi yanı 12.haftada,geç değilmi sizce?sizler ne aralıkta gidiyorsunuz?herşey yolundaymış çok şükür gayet güzel büyümüş dedi .boyu 1.72 cm olmuş.birde 2 li 3 lü testlerden bahsetti bunlardansa nıft testi(harmony) önerdi 35 yaş üstünde olduğum için,amniyoda risk var dedi,bu 2 li 3 lü lerde sapma olabiliyor dedi,sende araştır dedi 12.hafta gittiğimde karar vercez,eğer bua karar girsek ki bu 2300 tl civarında .kan alınıp anneden yurtdışına gönderiyorlarmış sonucu 15 günde geliyormuş.bunun Hakkı'nda bilgisi olan,tavsiyesi olan varmı?

Canım çok geçmiş olsun ama hiç bilgm yok bu konuda. Ben de 5+4 deyim henüz doktora gitmedim hiç inşallah cuma gidicez görürüm ben de inşallah kuzumu.

Hayırlısı olsun cnm böyle durumlarda söylenecek pek söz kalmıyor. Allah tekrar nasip etsin sağlıklı sıhatli gelsin inşallah
Herzaman dualarımdasınız Allah isteyen herkeze güzel hayırlı evlatlar nasip etsin
Bu süreçten geçmiş biri olarak biliyorum ki gerçekten emek isteyen zor bir yol

Merhaba cnm ben kanama yaşadığım için her hafta kıntrole gittim hep şimdi artık 3 hafta sınrasına randevu verdi doktorum iyi gördüğü için. Ve bir sonraki randevude ikili test yapılacak fiyatı 200 tl 200 de muayne 400 tl ödeyeceğim yani.
Dediğin testi şöyle duydum. Arkadaşımın iş yerindeki arkadaşı hamileydi ve ikili test sonuçlarına göre bebek büyük ihtimal dawn sendromu dediler dr u o dediğin testi istedi yurt dışına gönderdiler ve garanti sonuç alınabilen tek testmiş
O test de temiz çıkmıştı.
Doltorun garanti olsun diye istemiştir belki çğnki anenin yaşı bu tanıda risk faktörü

Kızlar bişey sorcam migreni olanınız var mı? ? Ben çok kötüyüm yaa mide bulantısı bi yandan baş ağrısı bi yandan

Çok şukur canım gördüm geçen cuma bu pazartesi de insaAllah kalp atışı için çağırdı insaAllah sağ salim duyarız minigimin pit pitlarini
İnşallah canım benim seninle zamanımız aynı ilerliyo :) ben de feci mide bulantısı var yatırcaktı doktor beni istemedim ama bu gidişle serum takacaklarmış bana

İnşallah canım benim seninle zamanımız aynı ilerliyo :) ben de feci mide bulantısı var yatırcaktı doktor beni istemedim ama bu gidişle serum takacaklarmış bana
Evet canım insaAllah sağlıklı sıhhatli alırız miniklerimizi kucaklarimiza. İstifra ediyomusun peki canım ben bide iki gündür yediğimi çıkarıyorum

Evet canım insaAllah sağlıklı sıhhatli alırız miniklerimizi kucaklarimiza. İstifra ediyomusun peki canım ben bide iki gündür yediğimi çıkarıyorum
Evet canım ben de bugün çıkarmaya başladım zor olacak dedi doktor çoğul olduğu için ne bilim mide bulantısına dayanılmıyo

Evet canım ben de bugün çıkarmaya başladım zor olacak dedi doktor çoğul olduğu için ne bilim mide bulantısına dayanılmıyo
Allah yardımcımız olsun canım inşaAllah onlar sağlıklı sıhhatli olsun da. Ben hatta bulantım azaldımi korkuyorum acaba bişey mi oldu neden bulanmiyor diye hamilelik başka bişey

Allah yardımcımız olsun canım inşaAllah onlar sağlıklı sıhhatli olsun da. Ben hatta bulantım azaldımi korkuyorum acaba bişey mi oldu neden bulanmiyor diye hamilelik başka bişey
Amin canım tabi bi zaman sonra biteceğini düşününce rahatlıyo insan ama sabahları dayanılmaz oluyo gerçekten şuan içim dışıma çıkıyo sanki.

Amin canım tabi bi zaman sonra biteceğini düşününce rahatlıyo insan ama sabahları dayanılmaz oluyo gerçekten şuan içim dışıma çıkıyo sanki.
Ben yemek yaparken bile krakerle bastırmaya çalışıyorum. Bide mide yanması var bakalım daha neler olcak insaAllah pazartesi kalp atışlarını duyalim da içim rahatlayacak zaman geçmek bilmiyor

Ben yemek yaparken bile krakerle bastırmaya çalışıyorum. Bide mide yanması var bakalım daha neler olcak insaAllah pazartesi kalp atışlarını duyalim da içim rahatlayacak zaman geçmek bilmiyor
Ben trabzonda doktora gittim doktor kalbi atıyo yanıp sönüyo dedi ama dinlemeyelim şimdi rahatsız etmeyelim dedi ama Selen hanım da dinlemen lazım dedi ona göre ilaçlarımı değiştircekmiş. Şimdi tekrar gitmem gerekecek doktora

Dinleyince nasıl rahatsız oluyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…