2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

Kızlar biz yarın doktora gideceğiz kalp atışı duymaya lütfen bize dua eder misiniz çok heycanlıyim gerginim..

Çok heyecanlı bir bekleyiş değil mi:)
İnş hayırlısıyla duyarsınız o minik pıt pıt ları, bekliyoruz haberlerini:)
Çok şukur bin şükür canim minigimi ve kalp atışlarını gördüm ama doktor dinletmedi daha küçük haftaya dinleriz dedi ama gördüm ya o bana yetti çok şükür Rabbim bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Canım çok şükür bana da doktor öyle demişti ama gördüğümde duymuş kadar oldum valla. Dün hastanedeydim serum falan ama ii olamıyorum nasıl geçecek günler bilmiyorum ya

Canım çok şükür bana da doktor öyle demişti ama gördüğümde duymuş kadar oldum valla. Dün hastanedeydim serum falan ama ii olamıyorum nasıl geçecek günler bilmiyorum ya
Çok şukur canım aynen gördüm ya pit pit yanıp sonmesini içim rahatladı çok şükür. Kıyamam canım yaa Allah şifa versin ben okadar değilim çok şükür ama senin ikiz ya sanırım o yüzden aşılamamiydi canım senin. İnşaAllah tez zamanda geçer bulantilarin

Hoşgeldin:) gayet güzel gidiyor çok şükür
2 hafta sonra randevumuz ve ikili testimiz var bakalım. Senin nasıl gidiyor?
benimde iyi gidiyor çok şükür çarşamba günü kontrolüm var sanırım bu gittiğimde 2 li test içün randevu verecek inş herşey yolunda gider. biran önce karnım büyüsün istiyorum

Evet canım çoğul gebelik olduğu için zor olur dedi doktor da yok canım tüp bebek benim. Allah yardımcımız olsun :)

Evet canım çoğul gebelik olduğu için zor olur dedi doktor da yok canım tüp bebek benim. Allah yardımcımız olsun :)
Anladım canim o yüzden bulantın iki kat daha çok Allah şifa versin canim insaAllah miniklerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alınca bunlar hep unutulcak inşaAllah

benimde iyi gidiyor çok şükür çarşamba günü kontrolüm var sanırım bu gittiğimde 2 li test içün randevu verecek inş herşey yolunda gider. biran önce karnım büyüsün istiyorum
11 ile 13 haftalar arasında yapılıyormuş ikili test muhtemelen sana da test tarihini söyler kontrolde. İnş güzel güzel ilerler hepimizin hamileleği insan hep bi tedirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…