Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyiyim çok şükğrCok gecmis olsun canim benim.simdi daha iyisindir insallah
Ya ben sabitim bir gram bile vermemişim sinirlerim çok bozukGunaydin kizlar.sabah ilik limon suyum icildi.egzersiz yapildi az oncede kahvaltimi yaptim.
Bu sabah -300 gr daha gitmis :) pazar gununden itibaren 1.600 gr vermis oldum![]()
Kuzum sen iyice iyilesmeye bak bol bol meyve ye.toparlandiktan sonra devam edersin olmaz miYa ben sabitim bir gram bile vermemişim sinirlerim çok bozuk
Aksam yemegi;1 kase yogurt corbasi,3 kofte
Bugun 1 kilo kofte yogurunca pek vaktim kalmadi sadece corba yapabildim iki ogunumde kofte oldu![]()
5 gibi yiyorum canim ben aksam yemegimiCanım sen akşam yemeği yedin mi

Etkilemedi canim.nane birkac yaprak koyuyorum.bu sekilde beslenmenin sutumde hicbir kotu etkisi olmadiginj gordum.aksine daha iyi oldu.sutun kalitesjnin arttigini dusunuyorum.cunku cok duzenli ve herseyden yemeye basladim :)Birde Bu Detoks suyu sütünüzu etkiledi mi kizlar
Ya bende olmadım sis hissediorum kendimiBennde bi gun verdim 2 gun aldim ne anladim bundan yaaaakizlar ben hic adet olmadim daha acaba olursam verir miyim ki
Canim valla gunu varmi bilmiyorum.ben pazar gununden beri 2 kez yapamadim.unutmadigim surece yapicam iste.ama gercekten ise yariyo insan hissediyo gercektenCanım detoksa kaç gün devam edeceğiz? Ben yeşil elma limon salatalık kabuk tarçın nane ve maydanoz koydum
Kiz sen nerelerdesin yaa dedim kizlarin diyet hevesi gecti herhalde :)Diyete dewam kızlar ben takip ettim ama yazamadim bugün gusel diyetime yine uygun besledim yürüyüş olarak kızımi oglusu parka götürdüm stresimide attım![]()
Ya valla pazrtesi can sıkıntısı ile basladim böyle geçti 1 hafta canım ya Keyfim duzelmesi sürdü birazKiz sen nerelerdesin yaa dedim kizlarin diyet hevesi gecti herhalde :)
Detoksa için süre var diye biliyorum canım onu araştıralım da ben de iki gündür yapiyorumCanim valla gunu varmi bilmiyorum.ben pazar gununden beri 2 kez yapamadim.unutmadigim surece yapicam iste.ama gercekten ise yariyo insan hissediyo gercekten
Sogan kaynatsak icsek acaba olur muYa bende olmadım sis hissediorum kendimi