Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim karin egzersizi sart.hergun 10 15 dk gunun farkli saatlerinde 2 kez yapsan yavas yavas etkiyi gorursun bence
Canim sezeryanlimisin? Oyle ise yapma sakin.6 ay onerilmiyo diye duydum ben.sadece yuruyus serbest sanirimBenim karnjm bebeğimi üstüne koyunca aciyo hala egzersiz zor gibi bana şu an
Canim netten ebru sallinin karin egzersizlerini arastirabilirsjn onlardan yapiyorum.simdi nasil tarof etsem bilemiyorum :)) isimlerini bilmiyorum cunkuNasıl olacak egzersiz ? Tarif edermisiniz
Canim sezeryanlimisin? Oyle ise yapma sakin.6 ay onerilmiyo diye duydum ben.sadece yuruyus serbest sanirim
Canim belki birden bire gidecektir.Niye gitmiyoki ya bilemedim.spor yapiyomuydun senMoralim çok bozuk ne kadar dikkt etswmde bir gramım gitmiyor ve herkesin kilomla ilgili yorum yapmasına canım çok sıkılıyor bir haftadır sadece dün öğlen mevlütte az bişey fazla yedim tartılıyorum hep aynı
Canim bende acima olmuyo.ama cok uzun sureli takmadim ya keske taksaydimKızlar korse kullanan varmı 42 bedenin 40 beden takiyorum ama karnımı acıtıyor
Canım inşallah gerisi gelirMaşallah hatun sana bi haftada bi kilo desene![]()

Ara ara yapabiliyorum düzensizCanim belki birden bire gidecektir.Niye gitmiyoki ya bilemedim.spor yapiyomuydun sen
-900 gr canim

Dün aç bugün tok mu tartıldım kuzumBen de dun -900dum. Bugun +600 almisim. Yani topu topu -300. Ay cok sinir oldum yaa nasil alirim yaaa![]()
Hepsi ayni dunle maalesefDün aç bugün tok mu tartıldım kuzum
Ya da kıyafetler fark edebilir mi
Ya da wc ye gidip gitmemekle alakalı olabilir mi
O vakit durmak YokHepsi ayni dunle maalesef![]()