• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah kahvaltı 2 domates 1 salatalık yumurta 7zeytin yarım yağlı peynir ve iki dilim kepek ekmeğiyle yapıldı. Detoksu aç karna ve tok karna içtim. Biraz önce de içtim ara öğün yerine :/ şimdi de öğle yemeği olarak bir porsiyon nesfit ve üzüm yiyorum.

Sabah;domates salatalik beyaz peynir kadar 1 yumurta yedim.cok az cikolata yedim.evde degilim bu haftasonu bakalim nasil yapicam :(

Bu arada dun cok fena bir kacamagim oldu.aksam 9 bucukta 1 dilim pasta yedim.dogum gunumde yemezsen olmazdi :)

Sabah;domates salatalik beyaz peynir kadar 1 yumurta yedim.cok az cikolata yedim.evde degilim bu haftasonu bakalim nasil yapicam :KK43:

Bu arada dun cok fena bir kacamagim oldu.aksam 9 bucukta 1 dilim pasta yedim.dogum gunumde yemezsen olmazdi :)
Sen doğum gününde yemişsin ben normal günde yedim ya :'( bu arada nice mutlu sağlıklı yaşlara canım :KK19:

Oglen nohut yemegi,birkac kasik pirinc pilavi,salata yedim

Kızlar merhaba temmuz annesiyim 92 kilo ile doğuma gırdım son aylar çok kilo aldım şuan 74 kiloyum hedefim 67 hamile kaldığım kilom :(( birde göbek gitsin sıkılaşsın diye neler yapabiliriz ?

Yarın mi tartılma günümüz ben bugun dayanamadim tartildim:halay:

Kızlar merhaba temmuz annesiyim 92 kilo ile doğuma gırdım son aylar çok kilo aldım şuan 74 kiloyum hedefim 67 hamile kaldığım kilom :KK43:( birde göbek gitsin sıkılaşsın diye neler yapabiliriz ?
Canim karin egzersizi sart.hergun 10 15 dk gunun farkli saatlerinde 2 kez yapsan yavas yavas etkiyi gorursun bence

Back
X