- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 36
Doğal vücut dengemizide bpzmayalim canım bence yaSogan kaynatsak icsek acaba olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğal vücut dengemizide bpzmayalim canım bence yaSogan kaynatsak icsek acaba olur mu
Canim ben normal yaptım 40 gün boyunca attım ne var ne yoksa doktorum da 6 ay regl görmezsin emzirirken dedi ama sezaryeni bilemiyorum açıkçasıBen sezaryen yaptım fark eder mi adet için?
Sen doğum gününde yemişsin ben normal günde yedim ya :'( bu arada nice mutlu sağlıklı yaşlara canımSabah;domates salatalik beyaz peynir kadar 1 yumurta yedim.cok az cikolata yedim.evde degilim bu haftasonu bakalim nasil yapicam
Bu arada dun cok fena bir kacamagim oldu.aksam 9 bucukta 1 dilim pasta yedim.dogum gunumde yemezsen olmazdi :)
Tesekkur ederim canim :))Sen doğum gününde yemişsin ben normal günde yedim ya :'( bu arada nice mutlu sağlıklı yaşlara canım![]()
Dogru diyosun bekleyelim bakalimDoğal vücut dengemizide bpzmayalim canım bence ya
Canim karin egzersizi sart.hergun 10 15 dk gunun farkli saatlerinde 2 kez yapsan yavas yavas etkiyi gorursun benceKızlar merhaba temmuz annesiyim 92 kilo ile doğuma gırdım son aylar çok kilo aldım şuan 74 kiloyum hedefim 67 hamile kaldığım kilom( birde göbek gitsin sıkılaşsın diye neler yapabiliriz ?
Kac ciktinnnnn kiz soyle bakiyim :) mendil sallagina gore vermissin heYarın mi tartılma günümüz ben bugun dayanamadim tartildim![]()

-900 gr canimKac ciktinnnnn kiz soyle bakiyim :) mendil sallagina gore vermissin he![]()
Supersinn canim ya masallah :)) yarin guncelleyelim kilolari-900 gr canim
Hiç umudum yoktu aslında amaSupersinn canim ya masallah :)) yarin guncelleyelim kilolari

Maşallah hatun sana bi haftada bi kilo desene-900 gr canim

Benim karnjm bebeğimi üstüne koyunca aciyo hala egzersiz zor gibi bana şu anCanim karin egzersizi sart.hergun 10 15 dk gunun farkli saatlerinde 2 kez yapsan yavas yavas etkiyi gorursun bence