- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız içli köfte haşlayıp da oluyo ya öyle ye makarna yerine nolacak köftede mi yemiyyeekk :)Akşama içli köfte yapmış annem yaaayok yemiycem ama öğle bi tabak makarna Akşama mercimek Çorbası tmm dır
idilduam
Ben Yoğurtla üzüm karistiriyorum canımO yoğurtla tarçını hiç sevemedim ben önerebileceğin başka bi şey var mı canım benim? :/
İçli köfte yi sakla yarın öğlen öğün ünde yersin aksama çok kalorili beslenme canım 6 Dan sonra çiğnemek yasak sıvı alimi serbestAkşama içli köfte yapmış annem yaaayok yemiycem ama öğle bi tabak makarna Akşama mercimek Çorbası tmm dır
idilduam
Canım benim çok tatlısın yaValla tülbent ile memeleri bağladım (buyuk olumca zor oluo ))ip atladım ayyy görseniz gülmekten ölürsünüzz bir ineğin ip atlayışi![]()
Saol canim o senin dadlulugunCanım benim çok tatlısın ya
Amaç acikmak deildi bu topikte Zayıflamakti konuyu saptirmayalimKızlar böyle yemek konusunca daha cok acıkıyom sanki hepinizin menüsündekileri yiyesim gelmiyo degil![]()
Amaç acikmak deildi bu topikte Zayıflamakti konuyu saptirmayalimbak açlıktan detoks suyunu bitirdim sesim cikiomu
![]()
Teşekkürler canım benim bu arada ip atlamışsın haksızlık etme kendine gayet fit görünüyorsun bence@Nurmuratkf canım yoğurda illa bişi koymaya da gerek yok koy kaseye ye kasik kasik .

Sağ ol canım deneyeyim :)Ben Yoğurtla üzüm karistiriyorum canım
Aynen he sanki anlaşıp yaptık bende de makarna varTopikce dünden kalan makarnamiz var
Aynen benim de vardı yedim azcıkTopikce dünden kalan makarnamiz var
Yoğurda yeşil elma doğrayın müthiş oluyorBen Yoğurtla üzüm karistiriyorum canım
Bundan sonrada 2 lt su ic canim.bende bu saate bitiriyorum :)