- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.781
Zaten bi daha leo ya vermezler :)) ne capsler yapmislar beÖyle deme öyle demee çocuksuz son Oscar töreni izleyişimdi ve ben almışım gibi sevindimManyaklık parayla mı hahah
Off dinleyemiyorum esim esrayla ayni anda konusup ayni anda nefes arası verdigi icin bisey anlamiyrmAha Esra Erol bizim başlığı okumuş, burada biri evlilik programları kaldırılacak diyordu, kadın açıklama yapıyor şimdi
Off dinleyemiyorum esim esrayla ayni anda konusup ayni anda nefes arası verdigi icin bisey anlamiyrm
Burayı terkederim dediiiiiAltyazı geçiyorlar zaten söylediklerini
Burayı terkederim dediiiii
atara atar gidere gider
Randevun ne zamandı? Saglıklı mutlu haberlerle gelceksin insallah icini ferah tutmaya calıs lutfenMerhaba kızlar sayfalar bayağı ilerlemiş hepsini okuyamadım. Detaylı ultrason Zamanı yaklaştıkça beni stres basıyor , okuduklarımda çok etkiliyor sanırım rüyalarıma girmeye başladı. O yüzden kendimi sokağa attım bugün dolaştım... Sizler iyisinizdir umarım , sıkıntısız güzel günler görelim inşallah...
Ama ağlayamadı gözleri doldu sadeceTüh ya şimdi kendini yiyordur nasıl ağlayamadım diye
zuhal de atarlandımı acabainsanbuL bilir onu da
Zuhal sahte nikah memuru getirmis diye okumustum bi yerde :))
Teşekkür ederiz ablasıDraconianX Tırnak makasın Şahane:))Gül'e Gül'e kullansın minnak oğlun:))
:))teşekkür ederiz bizdeTeşekkür ederiz ablasıSiz de güle güle kullanın fırçanızı :))
Aslında burdan bedava dedikodusunu cevirmek yerine 2alkislamaya gitsek para da alirizEsra cast değiliz diyor ama kendi kurmuş castPara veriyormuş tribündekilere
Aslında burdan bedava dedikodusunu cevirmek yerine 2alkislamaya gitsek para da aliriz
inşallah canım, randevum 10 martta daha çok varRandevun ne zamandı? Saglıklı mutlu haberlerle gelceksin insallah icini ferah tutmaya calıs lutfen
Yoğundum canım şimdi yazdım ya yetmesmi alla alla sana Hesapmi vercez kızımNiye yazmadın ?
Evet.Yoğundum canım şimdi yazdım ya yetmesmi alla alla sana Hesapmi vercez kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?