2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Dun moralim bozulunca gece video izlim dedim zuhali izledim komik bolumleri vardı. Kadının birine talip gelmiş kadın 55 yaşında adam 65 falan sanıyorum. Kadın direk olmaz dedi zuhal Topal üstüne gidince elini kenardan ağzıyla kapatıp şeyi kalkmaz dedi ahahaha altıma işedim zuhalde anlamadı kadını çağırdı yanına sordu kadın onada söyledi zuhalin yuz ifadesini görmeliydiniz açında izleyin youtube den @jindam DraconianX Super_anne1411 idilduam aklıma gelenler

Ben onu canli yayında gördüm eşimle bakioduk koptum bende valla süperdi teyse resmen söyledi

Valla ben Nevruz'un üstüne tanımam. Esra Erol kadrosundan Vajinismus var bende dedi canlı yayında

Ya bişey sorucam kızlar benim karnımın sağ tarafında arada bir kasılma mı desem kramp mı desem Ağrı mı desem bişey oluyo bugün öyle olmaya başladı.bebekta sağ tarafta bişey olur mu??dr U arasam ne diyceğimi nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum sizce napayım tecrübeli annişler 1cicek3bocek idilduam

Biz de size bayılıyoruz oğlumla. Hadi bakalım hayırlısı
Baya bi denklem kuruldu bu bağlamda biz kızımla bu denkleme hiç girmeyelim çünkü en son @jindam ın oğluyla Super_anne1411 in oğlu denk gelmişti:)))bu bilinmeyenli denklemde senin oğlan nerede bilemiyorum:)))

Ben onu canli yayında gördüm eşimle bakioduk koptum bende valla süperdi teyse resmen söyledi
Ben ona kahkaha atınca 10 dk önce kavga ettiğim kocam kesin hatun kafayı yedi demiştir
Valla ben Nevruz'un üstüne tanımam. Esra Erol kadrosundan Vajinismus var bende dedi canlı yayında
Onuda izledim kadın ısrarla arkadaşımdı o bnm diyor hemde vajinasmus diyor vajinusmus bile değil alan nasıl alacak onu bilmiyorum

Canım gaz sıkışması olabilir bi maden suyu iç önce ben 7 aylıkken doguruorum sanmıştım. Bide ani hareketle bende olan bi ağrı va malum kızım dan dolayi ani kalmışlar yapiorum bi düşün neyden sonra basladi

Izdivaç ekibine seslenis izlicem mutlaka:))
@Catmom ve insanbuL u da ben ekleyim eksik kalmasin :))

Vajinismus olduğu için ona gelen her talibe istikrarsız gözüyle bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…