- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.821
Valla gelen tedavi edicek heralde artıkBen ona kahkaha atınca 10 dk önce kavga ettiğim kocam kesin hatun kafayı yedi demiştir
Onuda izledim kadın ısrarla arkadaşımdı o bnm diyorhemde vajinasmus diyor vajinusmus bile değil alan nasıl alacak onu bilmiyorum
Bilmiyorum ki ani hareket filan da yapmadım da bugün çok ayakta kaldım ondan mı acabaCanım gaz sıkışması olabilir bi maden suyu iç önce ben 7 aylıkken doguruorum sanmıştım. Bide ani hareketle bende olan bi ağrı va malum kızım dan dolayi ani kalmışlar yapiorum bi düşün neyden sonra basladi
mecbur kaldık ayrıldık pipiler ayırdı bizi :)
Canım olabilir normalde çok kalmiosan bünye alışık deil tabi bendede oluo coknyuryunce çok ani koltuktan kalkınca panikleBilmiyorum ki ani hareket filan da yapmadım da bugün çok ayakta kaldım ondan mı acaba
Allah muhafaza kötü şeyler çıkıyo yapmayın arkdaşlar :)Baya bi denklem kuruldu bu bağlamda biz kızımla bu denkleme hiç girmeyelim çünkü en soninteriorarchitect ın oğluyla Super_anne1411 in oğlu denk gelmişti:)))bu bilinmeyenli denklemde senin oğlan nerede bilemiyorum:)))
Bilmiyorum ki ani hareket filan da yapmadım da bugün çok ayakta kaldım ondan mı acaba
Sen onlara ne bakıyorsun canım, aradainteriorarchitect ve Super_anne1411 birbirine dünürüm demeye devam ediyor
etiket üstüne etiket yapın bi de duymasınlar cık cık cık
@batideniz inde dediği gibi size hollanda yolu görünmustu bi aramecbur kaldık ayrıldık pipiler ayırdı bizi :)
Evettt:)))Hatırlıyorum senin öyle dediğini:)))o güzel enerjini nasıl sevmezler sana laf yetiştiremedikleri için gıcık oluyorlardır o doğru:)))Şurada senden benden başka kimse yok duymazlar sen rahat ol. Daha bunların cinsiyet belli değil, ben söyledim ikisinin de aynı cinsiyet olacağınıO yüzden pek sevmezler beni ahaha.
yok canım artık tatlım balımmm fıstığıııım diyoruz :)Sen onlara ne bakıyorsun canım, aradainteriorarchitect ve Super_anne1411 birbirine dünürüm demeye devam ediyor
skandaaaaaaaaaal benim üstüme kaldı :)idilduam L Light Of God biz napalım k8z geliyo diye interiorarchitect kandirdi bizi
nası alıstıysam dunurum yazip siliyorum sonra
siz siz olun kesinlesmeden kertmeyin bebeleri
canım 10 martta ayrıntılım. biliyorsun durumumdan dolayı kontrollerim 7-10 günde bir oluyor doktorum her defasında beyni, midesi, kalbi vs bakıyor ama diğer ultrason daha üst düzey olduğu için acaba bişey çıkarmı diye içim içimi yiyor.İkili test sonucum karışık çıktığında ayrıntılı ultrasona da girmiştim bişey çıkmamıştı ama yine de içim içimi yiyor
Allah muhafaza :) benim oğlum büyüsün kendine bulsun artık benim dilim yandı :)@batideniz inde dediği gibi size hollanda yolu görünmustu bi ara
Evettt:)))Hatırlıyorum senin öyle dediğini:)))o güzel enerjini nasıl sevmezler sana laf yetiştiremedikleri için gıcık oluyorlardır o doğru:)))
Allah muhafaza :) benim oğlum büyüsün kendine bulsun artık benim dilim yandı :)
Hepidilduam L Light Of God biz napalım k8z geliyo diye interiorarchitect kandirdi bizi
nası alıstıysam dunurum yazip siliyorum sonra
siz siz olun kesinlesmeden kertmeyin bebeleri
Aminn canım benim inşallahcanım 10 martta ayrıntılım. biliyorsun durumumdan dolayı kontrollerim 7-10 günde bir oluyor doktorum her defasında beyni, midesi, kalbi vs bakıyor ama diğer ultrason daha üst düzey olduğu için acaba bişey çıkarmı diye içim içimi yiyor.İkili test sonucum karışık çıktığında ayrıntılı ultrasona da girmiştim bişey çıkmamıştı ama yine de içim içimi yiyorAllahım hepimize yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?