2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kardeşime dün epey büyümüş karnımın fotoğrafını gönderince şöyle yorum yaptı "bir zamanlar biraz göbeği çıksa üzülüp ağlayan kız şimdi büyüyen göbeğiyle mutlu oluyor:)". İçeride onların büyüdüklerini bilmek her geçen biraz daha fazla hissediyor olmak, biraz daha iletişime geçebiliyor olmak çok güzel bir duygu.
Onlarla gelen karnın irileşmesi dışında bir dizi değişiklik daha oluyor. 2 aydır çenemin sol tarafını mesken tutan ve misafirlik nedir bilmeyen sivilcem:) dışında el tırnaklarım çok hızlı uzamaya başladı. Sizlerde ne gibi değişiklikler var? Saçları hızlı uzayan, bel-sırt ağrısı çeken, ödemden yakınan, göğüsleri büyüyen var mı?

Canım ben onu Dr A sormuştum son kontrolume, benimde sağ altta ağrım oluyor diye. Adını hatırlayamadığım bir bağırsak bölgesindeki gaz ve kakalak birikmesi sonucu oluyormuş :)))

Canım ben onu Dr A sormuştum son kontrolume, benimde sağ altta ağrım oluyor diye. Adını hatırlayamadığım bir bağırsak bölgesindeki gaz ve kakalak birikmesi sonucu oluyormuş :)))
Aman tek sıkıntım ondan olsun.ya bebiş de öyle düzenli hareket etmiyor ki hareket takibi yapayım.senin bebiş düzenli hareket ediyor mu mesela her saatte iki üç kere filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…