- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.841
Terzi kendi söküğünü dikemez, bunu bile bile kerten
Kızlar şarjım az öpüyoruz hepinizi ayrı ayrı yazamadıminteriorarchitect idilduam Super_anne1411 DraconianX kuzum sen aylinle jindama benim yerime de cvp verirsin zira verdiğin cvplar duble oluyo zaten:))))ben Kaçar aylinle jindam beni yolmadan:)))
Ayaklarının altına yastık koy hareket takibi yap cnm doktorunda aynısını diyecek muhtemelen bebişin hareket ediyorsa korkma sut iç uzanBilmiyorum ki ani hareket filan da yapmadım da bugün çok ayakta kaldım ondan mı acaba
vurun ulan vurun ben kolay ölmem der AHMET ARİF :)
pis bunlarAyyy ne dedikoducu cıktınız ne gömdünüz bee L Light Of GodDraconianX
Masallah annen geldi ya bi havalar bi biseyler noluyoruzidilduam
Takildim oyleinteriorarchitect bakma sen bunlara sekerim
Ayyy laflara bak yaaa :) sana ragmen seni ve aryayı öpyrzKızlar şarjım az öpüyoruz hepinizi ayrı ayrı yazamadıminteriorarchitect idilduam Super_anne1411 DraconianX kuzum sen aylinle jindama benim yerime de cvp verirsin zira verdiğin cvplar duble oluyo zaten:))))ben Kaçar aylinle jindam beni yolmadan:)))
Kızlar şarjım az öpüyoruz hepinizi ayrı ayrı yazamadıminteriorarchitect idilduam Super_anne1411 DraconianX kuzum sen aylinle jindama benim yerime de cvp verirsin zira verdiğin cvplar duble oluyo zaten:))))ben Kaçar aylinle jindam beni yolmadan:)))
Kız yarın gelicek ben hep Havaliyim kizimmmAyyy ne dedikoducu cıktınız ne gömdünüz bee L Light Of GodDraconianX
Masallah annen geldi ya bi havalar bi biseyler noluyoruzidilduam
Takildim oyleinteriorarchitect bakma sen bunlara sekerim
Dmm DHA bişi Demicem sözvurun ulan vurun ben kolay ölmem der AHMET ARİF :)
Ayys yerim seni Küsermistepis bunlar
Ayys yerim seni Küsermiste
Benim kızıma abla desin o kardeşi yaşında bebekızını alacaktı oğlum halbüsüüüü
Benim kızıma abla desin o kardeşi yaşında bebe
Ya bişey sorucam kızlar benim karnımın sağ tarafında arada bir kasılma mı desem kramp mı desem Ağrı mı desem bişey oluyobugün öyle olmaya başladı.bebekta sağ tarafta bişey olur mu??dr U arasam ne diyceğimi nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum sizce napayım tecrübeli annişler 1cicek3bocek idilduam
Ayyyy yine Küstükızın benim yakışıklı oğluma gönlünü kaptırırsa görürsün aşkkk bu yaş dinlemez hıh almıyoruz zaten
hamilelik beni benden aldııııAyyyy yine Küstü
Aman tek sıkıntım ondan olsun.ya bebiş de öyle düzenli hareket etmiyor ki hareket takibi yapayım.senin bebiş düzenli hareket ediyor mu mesela her saatte iki üç kere filanCanım ben onu Dr A sormuştum son kontrolume, benimde sağ altta ağrım oluyor diye. Adını hatırlayamadığım bir bağırsak bölgesindeki gaz ve kakalak birikmesi sonucu oluyormuş :)))
Ayyyy yine Küstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?