- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.861
Hani gidiyodun sen bizi göm burda sonra bisey olmamis gibi konusmaya devam et o laflari soyleyen sen degilmissin gibiAman tek sıkıntım ondan olsun.ya bebiş de öyle düzenli hareket etmiyor ki hareket takibi yapayım.senin bebiş düzenli hareket ediyor mu mesela her saatte iki üç kere filan
Ayyy laflara bak yaaa :) sana ragmen seni ve aryayı öpyrz
Hani gidiyodun sen bizi göm burda sonra bisey olmamis gibi konusmaya devam et o laflari soyleyen sen degilmissin gibi
Gittiğim gibi geldim:)))nerde bakim dünürler:)))aaa birisi burdaymışş:)))Hani gidiyodun sen bizi göm burda sonra bisey olmamis gibi konusmaya devam et o laflari soyleyen sen degilmissin gibi
O benim kızımı bırakmıo alla allaAaaa rahat biraksana be kızı
ya istemioooom istemioooooooooooooooooooooooomO benim kızımı bırakmıo alla alla
Aman tek sıkıntım ondan olsun.ya bebiş de öyle düzenli hareket etmiyor ki hareket takibi yapayım.senin bebiş düzenli hareket ediyor mu mesela her saatte iki üç kere filan
Aynennn Canımm yaa normal olduğuna sevindim bı durumun:)Yook, nerdeeee. Canı isterse iki patlıyor,bir de takla atıyor, 5 saat tık yok :)))
Yook, nerdeeee. Canı isterse iki patlıyor,bir de takla atıyor, 5 saat tık yok :)))
DraconianX a ne yaptınızzz kadın ortalarda yok bu doğmamış çocuğa don biçen eski dünürler:))) interiorarchitect Super_anne1411
Hızını alamamış evet bende okurken bi an noluyoruz dedimO benim kızımı bırakmıo alla alla
Bak ya hala uslanmamış bu eski dünürler kertmeden:)))benim kızım senin minnakından büyük olacak tatlım bakmaz bile senin bebişe:)))
gaza geldimmmmmHızını alamamış evet bende okurken bi an noluyoruz dedim
İlla kerticek ruhunda kertmek var kadınınHızını alamamış evet bende okurken bi an noluyoruz dedim
3-5gunden bisey olmazBak ya hala uslanmamış bu eski dünürler kertmeden:)))benim kızım senin minnakından büyük olacak tatlım bakmaz bile senin bebişe:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?