2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@aylinalpr canım Konyada nerdesin sen ben uniyi orda okudum sewerim Konyayi

Biz de şok olduk alalım dedikleri zaman. Asla öyle tek doktora güvenip vazgeçmemek lazım bebekten. Sonra diğer doktorlar umut var iyileşebilir dedi. Ya aldırsaydık allah korusun. Malesef her doktora da güven olmuyor
İçinizi ferah tutun siz iyisin le kotuysuyle bu bebekler bizim canımız ve Rabbim bu canları bize emanet ediyo inşAllah sağlıkla kucagimiza almayi da nasip eder

Hep bu kertmeciler konuşuo benim suçum yok

M melda983 canim dr kontrolün ne zaman malum aynı haftadayız senle :) biz en son 16 şubatta gitmiştik özledim minnakimi :)

Canım ben dün gittim gördüm yavruşumu. Aslında erken oldu biraz 12 sinde detaylıya gitmiştim. Başka bir doktor tavsiye etmişlerdi. Fiyat öğrenmeye çalıştım ama gidip 220 lira muayene parasını bayılmadan öğrenemedim. Zaten kadın çok yüksek fiyat söyledi. Belki doğum öncesi eğitim seansına giderim ama doğumu onunla yapmam zor. Bu da son artık bir sonraki kontrole gideceğim doktorda doğurmam lazım :)

Nerdeyse 3yıl olcak sevemedim hic
Suan bi ilcesindeyiz kuzum. Merkezdeyken karataydaydik
Ilceleri kötü oluo demişlerdi tutucu sıkıcı ilçeleri olduğunu duymuştum.ben ilk sene zaferde yurttaydim sonra Bosna Hersek te yurttaydim. Belki ben üniversite yılları doye eğlenceli gelmişti kuzum bilemiyorum

Oyy ne güzel ne yapıyor fıstık büyümüş mu aman baya pahalı mis muayene ücreti bizde tekrar 16 sinda gitmeyi düşünüyoruz bakalım büyümüş mu sıpa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…