- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.881
İçinizi ferah tutun siz iyisin le kotuysuyle bu bebekler bizim canımız ve Rabbim bu canları bize emanet ediyo inşAllah sağlıkla kucagimiza almayi da nasip ederBiz de şok olduk alalım dedikleri zaman. Asla öyle tek doktora güvenip vazgeçmemek lazım bebekten. Sonra diğer doktorlar umut var iyileşebilir dedi. Ya aldırsaydık allah korusun. Malesef her doktora da güven olmuyor
Aha Esra Erol bizim başlığı okumuş, burada biri evlilik programları kaldırılacak diyordu, kadın açıklama yapıyor şimdi
Hep bu kertmeciler konuşuo benim suçum yokYaaaw ne çok konuşuonuz okuyana kadar canım çıktı
DraconianX rica ederiz. Peki o kadar isim içinden beğendiğin olmadı mı?
@gvn1907 canım bence haklısın. Evde kesinlikle olmaz kanısındayım. Bırak yeğeni insan kayınvalidesinin, kayınpederinin yanında bile rahat edemiyor. Hele önümüzde lohusalık ve emzirme dönemleri varken. Yaşı çok büyük de değil öyle bir başına ilgilenmeden de bırakılmaz. Ayrıca sigaraya falan alışmış diyorsun. Baba otoritesi lazım bence dayısı ne kadar engel olabilir ki? Allah korusun burası büyük şehir ailesi yanında olmayınca çok tehlikeli.
Arya dan doğmadan emin deilim ben denizde çıkabilir o3-5gunden bisey olmazbu sefer dogru yere teklif veriyorum o yüzden rahatim suan :))
Nerdeyse 3yıl olcak sevemedim hic@aylinalpr canım Konyada nerdesin sen ben uniyi orda okudum sewerim Konyayi
Tabiii sen sadece okuyucusun bisey dermisin sen hicccHep bu kertmeciler konuşuo benim suçum yok
bilemiycem sizin bu eski Kertme olayını bi daha düşünmem Lazım:)))3-5gunden bisey olmazbu sefer dogru yere teklif veriyorum o yüzden rahatim suan :))
Ilceleri kötü oluo demişlerdi tutucu sıkıcı ilçeleri olduğunu duymuştum.ben ilk sene zaferde yurttaydim sonra Bosna Hersek te yurttaydim. Belki ben üniversite yılları doye eğlenceli gelmişti kuzum bilemiyorumNerdeyse 3yıl olcak sevemedim hic
Suan bi ilcesindeyiz kuzum. Merkezdeyken karataydaydik
Geldim geldim, ütü vardı onu halledeyim dedim. İlahi, onlar bana ne yapabilirDraconianX a ne yaptınızzz kadın ortalarda yok bu doğmamış çocuğa don biçen eski dünürler:))) @jindam Super_anne1411
Hep bu kertmeciler konuşuo benim suçum yok
zzorla dedirttorionusTabiii sen sadece okuyucusun bisey dermisin sen hiccc
Sıkıştırmışlardır filan bi köşe de ne bileyim:)))Geldim geldim, ütü vardı onu halledeyim dedim. İlahi, onlar bana ne yapabilir
@aylinalpr canım Konyada nerdesin sen ben uniyi orda okudum sewerim Konyayi
Ya valla annemler gelince giremem pek diye seyini çıkardım bugün farkındayımDilleri yanmadı ille kertecekler :) Hadi hadi bugün sen de formundasın
Aynen hala ve Israrla kertmeye çalışıyorlar:))Dilleri yanmadı ille kertecekler :) Hadi hadi bugün sen de formundasın
Onlar ortak bir noktada buluşamaz, buna beni sıkıştırmak da dahilSıkıştırmışlardır filan bi köşe de ne bileyim:)))
Bide naz yapıyooo suna bakkbilemiycem sizin bu eski Kertme olayını bi daha düşünmem Lazım:)))
Canım ben dün gittim gördüm yavruşumu. Aslında erken oldu biraz 12 sinde detaylıya gitmiştim. Başka bir doktor tavsiye etmişlerdi. Fiyat öğrenmeye çalıştım ama gidip 220 lira muayene parasını bayılmadan öğrenemedim. Zaten kadın çok yüksek fiyat söyledi. Belki doğum öncesi eğitim seansına giderim ama doğumu onunla yapmam zor. Bu da son artık bir sonraki kontrole gideceğim doktorda doğurmam lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?