2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aynen hala ve Israrla kertmeye çalışıyorlar:))

Valla yeni nesil fena. Sizin kertikleriniz bir işe yarar mı bilemedim. Herkes istediğini alıyor arkadaş :) Hee bi de erkeklerin yaşıtlarını geçtim 2-3 yaş küçüklerini bile beğenmemeleri mevzusu var deli ediolar beni. Adam 35 ine gelmiş 30 yaşında istemem diyor!

Çözeceğiz cnm Allah ın izniyle bu durumu iyi öneriler aldım bu konuda dikkate alarak bir yol izleyeceğim inş başarılı geçecek :)

Oyy ne güzel ne yapıyor fıstık büyümüş mu aman baya pahalı mis muayene ücreti bizde tekrar 16 sinda gitmeyi düşünüyoruz bakalım büyümüş mu sıpa :)

Uff aklımda bi dünya soru vardı boyunu kilosunu sormayı unuttum o da söylemedi. Detaylıca baktık ama el sallıyordu sıpacığım. Zaten artık daha sık hissediyorum hareketlerini. Ama hep aynı noktada. Ayakları orda dedi doktor. Bir ayağını rahim duvarına doğru dayamıştı. Demek onu hissediyorum :)
İyi edersin canım, 1 aydan önce gitmemek lazım, zaten çok sık oluyor ultrasona girişlerimiz. İnş. bir zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…