- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.901
Üni.den kaynaklidir o kuzum bosna konyadan degil gibi zaten :)Ilceleri kötü oluo demişlerdi tutucu sıkıcı ilçeleri olduğunu duymuştum.ben ilk sene zaferde yurttaydim sonra Bosna Hersek te yurttaydim. Belki ben üniversite yılları doye eğlenceli gelmişti kuzum bilemiyorum
Kızım üniversite yillarimdi arkadaslarimla cokkk eğlenceli yillardj valla konya merkezdeydim yine olsa yine giderim okumaya KonyayaKonya'nın nesini sevdin çok merak ettim :))
Tabi Yaparım başka bi oğlanla kertilmiş masum minnak Oğlanın anasına naz.Bide naz yapıyooo suna bakk
Orası üniversite gencliginin yeri olmuş artık. Ama genel anlamda sakin okunucak şehir ben alladdin tepesinde kahve keyfi yapmayı sewerdim en çokÜni.den kaynaklidir o kuzum bosna konyadan degil gibi zaten :)
Tam 12den vurdun şuan yazık kız oglusuma basına gelenlerden habersiz oynayıp duruyo icerde :)Tabi Yaparım başka bi oğlanla kertilmiş masum minnak Oğlanın anasına naz.
Tabi Yaparım başka bi oğlanla kertilmiş masum minnak Oğlanın anasına naz.
aferin tamda bunu yazcaktımYa valla annemler gelince giremem pek diye seyini çıkardım bugün farkındayım
Yerim onu ben minnak fasulye:)))Tam 12den vurdun şuan yazık kız oglusuma basına gelenlerden habersiz oynayıp duruyo icerde :)
Ya valla annemler gelince giremem pek diye seyini çıkardım bugün farkındayım
Ben yokken ozlersin benide bulamazsınaferin tamda bunu yazcaktım
Aynen orası cok guzel.ama inan okumak icin degilde calismaya falan gelsen nefret edersin burdan :)Orası üniversite gencliginin yeri olmuş artık. Ama genel anlamda sakin okunucak şehir ben alladdin tepesinde kahve keyfi yapmayı sewerdim en çok
Vakit var kizlarda muhabbet te var saolsun lar ceneleri düşükİyi etmişsin vakit varken çene yapmak güzel oluyor
Aynen hala ve Israrla kertmeye çalışıyorlar:))
Doğrudur canım arkadaslarlA keyifli gelmiştir bana.mecburj görew mi ordasjnizAynen orası cok guzel.ama inan okumak icin degilde calismaya falan gelsen nefret edersin burdan :)
Rahat ol ya lütfen biz yokmuşuz gibiVakit var kizlarda muhabbet te var saolsun lar ceneleri düşük
Çözeceğiz cnm Allah ın izniyle bu durumu iyi öneriler aldım bu konuda dikkate alarak bir yol izleyeceğim inş başarılı geçecek :)Yaaaw ne çok konuşuonuz okuyana kadar canım çıktı
DraconianX rica ederiz. Peki o kadar isim içinden beğendiğin olmadı mı?
1cicek3bocek canım bence haklısın. Evde kesinlikle olmaz kanısındayım. Bırak yeğeni insan kayınvalidesinin, kayınpederinin yanında bile rahat edemiyor. Hele önümüzde lohusalık ve emzirme dönemleri varken. Yaşı çok büyük de değil öyle bir başına ilgilenmeden de bırakılmaz. Ayrıca sigaraya falan alışmış diyorsun. Baba otoritesi lazım bence dayısı ne kadar engel olabilir ki? Allah korusun burası büyük şehir ailesi yanında olmayınca çok tehlikeli.
Oglumu uzak tutarak bende aryadan bi ısırık alıyrm :))Yerim onu ben minnak fasulye:)))
Saol dadlum rahatım ztnRahat ol ya lütfen biz yokmuşuz gibi
Bende erzurumda okudum biraksalar yine giderim ama okul disinda yasamak nasi olur bilmem :)Doğrudur canım arkadaslarlA keyifli gelmiştir bana.mecburj görew mi ordasjniz
Oyy ne güzel ne yapıyor fıstık büyümüş mu aman baya pahalı mis muayene ücreti bizde tekrar 16 sinda gitmeyi düşünüyoruz bakalım büyümüş mu sıpa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?