2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bende erzurumda okudum biraksalar yine giderim ama okul disinda yasamak nasi olur bilmem :)
Malesef ya bide cocukta tam tayin donemine gelcek 1sene daha kaldk galiba burda
Neyse bebişin 1 yaşındayken taşınman kolay olur canım inşallah istediğin bi yer olur atamaniz

ben Kertme olayına hiç girmedim valla.kertme olayının mimarları malum tarihe adlarını altın harflerle yazdırdılar:))) 30 yaşındaki bayana sormak Lazım o kendisini istiyor mu diye???bende çok sinir oluyorum canım yaşa başa takılana.önemli olan kalp duygu meselesi değil midir?erkek kendinden 5 YAŞ büyük birine da aşık olabilir sevebilir ve bence hiçbir sakıncası da yok.yeterki Gönül birliği aşk sevgi olsun

Yok kuzum yazmam ben kendim yapabiliorum ztn Bulantilar geçti ya canım çeksin yeter 6 kilo almışım ya

Sevgili Temmuz anneleri
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve artık ben de aranıza katılmaya karar verdim. Sohbetim, muhabbetim iyidir :) Aranızda bana da yer var mı
Hoşgeldin defalarca getrdin bi cenesi düşük daha geldi yani buyrun efendimmm

Kesinlikle katılıyorum. Gönül bu yaşı başı mı olur hıh...

Sevgili Temmuz anneleri
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve artık ben de aranıza katılmaya karar verdim. Sohbetim, muhabbetim iyidir :) Aranızda bana da yer var mı
Hoşgeldiiinn :) var var burda DraconianX a direnc gosterebilen herkese yer var
Saka bi yana tekrardan hosgeldin canim :)

Ben 10kg aldım çok mu sence
Bakış açın bağlı canım bence çok tabi doktor ne der bilmem de ben 6 kilo çok diorum kızımda 5 almıştım bu haftada toplam yani toplam 15 ile doğuma gttim. Bundan sonra 10 kilo daha almamız lazım en fazla canım çok gtmeyelim ben ekstra bişi yemiorum bide nasıl aldım bilmem

Hay maşallah boyunu kilo şunu sen sormadan söylemeliydi aslında neyse canım sorun yoktur olsa söylerdi zaten bir kerecikten bişey olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…