- 1 Eylül 2010
- 249
- 201
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.921
Neyse bebişin 1 yaşındayken taşınman kolay olur canım inşallah istediğin bi yer olur atamanizBende erzurumda okudum biraksalar yine giderim ama okul disinda yasamak nasi olur bilmem :)
Malesef ya bide cocukta tam tayin donemine gelcek 1sene daha kaldk galiba burda
ben Kertme olayına hiç girmedim valla.kertme olayının mimarları malum tarihe adlarını altın harflerle yazdırdılar:))) 30 yaşındaki bayana sormak Lazım o kendisini istiyor mu diye???bende çok sinir oluyorum canım yaşa başa takılana.önemli olan kalp duygu meselesi değil midir?erkek kendinden 5 YAŞ büyük birine da aşık olabilir sevebilir ve bence hiçbir sakıncası da yok.yeterki Gönül birliği aşk sevgi olsunValla yeni nesil fena. Sizin kertikleriniz bir işe yarar mı bilemedim. Herkes istediğini alıyor arkadaş :) Hee bi de erkeklerin yaşıtlarını geçtim 2-3 yaş küçüklerini bile beğenmemeleri mevzusu var deli ediolar beni. Adam 35 ine gelmiş 30 yaşında istemem diyor!
Çözeceğiz cnm Allah ın izniyle bu durumu iyi öneriler aldım bu konuda dikkate alarak bir yol izleyeceğim inş başarılı geçecek :)
Tabiki hoş geldin:)Sevgili Temmuz anneleri
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve artık ben de aranıza katılmaya karar verdim. Sohbetim, muhabbetim iyidir :) Aranızda bana da yer var mı
Sevgili Temmuz anneleri
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve artık ben de aranıza katılmaya karar verdim. Sohbetim, muhabbetim iyidir :) Aranızda bana da yer var mı
Yok kuzum yazmam ben kendim yapabiliorum ztn Bulantilar geçti ya canım çeksin yeter 6 kilo almışım yaidilduam annen gelince yaptığı yemekleri yazma sakın ha
ben Kertme olayına hiç girmedim valla.kertme olayının mimarları malum tarihe adlarını altın harflerle yazdırdılar:))) 30 yaşındaki bayana sormak Lazım o kendisini istiyor mu diye???bende çok sinir oluyorum canım yaşa başa takılana.önemli olan kalp duygu meselesi değil midir?erkek kendinden 5 YAŞ büyük birine da aşık olabilir sevebilir ve bence hiçbir sakıncası da yok.yeterki Gönül birliği aşk sevgi olsun
Insallaahh canimcmm.Neyse bebişin 1 yaşındayken taşınman kolay olur canım inşallah istediğin bi yer olur atamaniz
Ben 10kg aldım çok mu senceYok kuzum yazmam ben kendim yapabiliorum ztn Bulantilar geçti ya canım çeksin yeter 6 kilo almışım ya
Hoşgeldin defalarca getrdin bi cenesi düşük daha geldi yaniSevgili Temmuz anneleri
ben Kertme olayına hiç girmedim valla.kertme olayının mimarları malum tarihe adlarını altın harflerle yazdırdılar:))) 30 yaşındaki bayana sormak Lazım o kendisini istiyor mu diye???bende çok sinir oluyorum canım yaşa başa takılana.önemli olan kalp duygu meselesi değil midir?erkek kendinden 5 YAŞ büyük birine da aşık olabilir sevebilir ve bence hiçbir sakıncası da yok.yeterki Gönül birliği aşk sevgi olsun
Hiç yok ya topikteHoşgeldin defalarca getrdin bi cenesi düşük daha geldi yanibuyrun efendimmm
Hoşgeldiiinn :) var var burdaSevgili Temmuz anneleri
Bakış açın bağlı canım bence çok tabi doktor ne der bilmem de ben 6 kilo çok diorum kızımda 5 almıştım bu haftada toplam yani toplam 15 ile doğuma gttim. Bundan sonra 10 kilo daha almamız lazım en fazla canım çok gtmeyelim ben ekstra bişi yemiorum bide nasıl aldım bilmemBen 10kg aldım çok mu sence
Ya bakkalmumuysa
Aynen ya, gıkım çıkıyor mu hiç
Uff aklımda bi dünya soru vardı boyunu kilosunu sormayı unuttum o da söylemedi. Detaylıca baktık ama el sallıyordu sıpacığım. Zaten artık daha sık hissediyorum hareketlerini. Ama hep aynı noktada. Ayakları orda dedi doktor. Bir ayağını rahim duvarına doğru dayamıştı. Demek onu hissediyorum :)
İyi edersin canım, 1 aydan önce gitmemek lazım, zaten çok sık oluyor ultrasona girişlerimiz. İnş. bir zararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?