- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.901
Kız bu minnoş kaça kdr uyuyor bnm dana sabah 7 de hortladı gerçi doğu akşam 8 bayılır normal erken uyanması dimiYapmadımoğlum uyansin diye bekledim o da uyanmadi
Yapmadımoğlum uyansin diye bekledim o da uyanmadi
canım bende kilo da var baba tarafında şeker hastalığı da var. yaptır dediler yaptırcam bakalım. yarın haber verirsin. olmadı özelde yaptırırım haftasonu. çünkü tek olmak istemiyorum. eşim de bu ara sık izin aldı. haftasonu daha mantıklı. ama zamanını bilmiyorum sorarsın canım sağolinsanbuL bende çelişiyorum sanki sonradan pişman olmak istemiyorum da matsiyahoje aile hekimliği yapıyor diye okudum bazı yerlerde ama doğruluk derecesini bilmiyorum yrn izlemem var gideceğim öğrenince yazarım hastane beni basıyor üşengeçlik te var 2 saat oralarda beklemek zorunda kalıyorsun çocuk var bide bilmyrm bakalım şeker hastalığı varsa ailede özellikle anne baba da ihmal etmemeli zaten
Cnm pişi çektiama o da çok kalorili
yiyebiliyosan ye canım azcık yap ye doğu da yer :) benim midem çok kötü oldu asitten reflüden duramıyorum. ne yemek ne içmek istiyorum. iyice halsiz düştüm kusuyorum halaCnm pişi çektiama o da çok kalorili
Arkadaşım çok geçmiş olsun bu ara hiç takip edemedim burayı ne oldu kikizlar hepinize cok tesekkur ederim, kabus gibi gecen 15 gun sonunda nihayet muspet neticeyi aldik. Allah kimseye (bize de bir daha) yasatmasin.
Bu vesile gecirdigim bu 15 kotu gunde tekbir an destegini uzerimden ayirmayan basta1cicek3bocek L Light Of God @batideniz arkadaslarima da ayrica minnet ve sukranlarimi sunarim.
Sen de durumlar ne oldu tobbikcimmÇok şükür ya bir yandan biliyordum iyi çıkacağını ama bi yandan korkuyordum. analık zor zanaatmiş hep yürekler ağızda. topikteki 130dan fazla bebenin birden annesi olduk hepberaber. @semurcan gözün aydın canım. oh be kötü günler geride kaldı artık.
Ya kuzum belli olmuyor ki çok düzensiz. Sütten kestiğimden beri düzeni yok. Dün aksam 10 gbi uyudu halbuki,simdi uyandi. Gece 2 gibi uyuduğunda da hep bu saatlerde uyanıyor. Ben de erken yatsın erken kalksin istiyorum Doğu gibi ama olmuyorKız bu minnoş kaça kdr uyuyor bnm dana sabah 7 de hortladı gerçi doğu akşam 8 bayılır normal erken uyanması dimi
Yaa ben de çok severim ama mayalı olanı beceremiyorum bi turluCnm pişi çektiama o da çok kalorili
kizlar hepinize cok tesekkur ederim, kabus gibi gecen 15 gun sonunda nihayet muspet neticeyi aldik. Allah kimseye (bize de bir daha) yasatmasin.
Bu vesile gecirdigim bu 15 kotu gunde tekbir an destegini uzerimden ayirmayan basta1cicek3bocek L Light Of God @batideniz arkadaslarima da ayrica minnet ve sukranlarimi sunarim.
Yok yav nerde gündüz uykusuna yatirmadim dün,akşam erken uyusun erken kalksın diye. Ama yok... Bi kaç gün sabah ben uyandırdım erkenden. Annem kizdi uyuyan çocuk uyandırılır mi diye :) hiç işime gelmiyor valla,gece uykusuz kalıyorum. Ben niye hesap verme moduna girdim yeeaaaBu saatte aç aç duruyorsun aferin sana. Kalk ye hemen bir şeyler, oğlunu da geç saate kadar tutma ayakta, erken yatır erken kalkmaya alışsın o da. Senin de işine geliyor di mi böyle
Yap tatlım Zinde kalırsınValla mesajini oyle görünce benim de hop bir kii diye egzersiz yapasim geliyor
Yok yav nerde gündüz uykusuna yatirmadim dün,akşam erken uyusun erken kalksın diye. Ama yok... Bi kaç gün sabah ben uyandırdım erkenden. Annem kizdi uyuyan çocuk uyandırılır mi diye :) hiç işime gelmiyor valla,gece uykusuz kalıyorum. Ben niye hesap verme moduna girdim yeeaaao çorba pişecek DraconianX
Yaaa mesajını okudum bulamadım, sen ev sarmaşığı kadınlara niye laf atiyorsun bakiyimmevde olunca iş biter mi bacım. belki tek avantaj bi kaç saat fazla uyku
Rahimle alakalı bir durum bebekle değil ama çok iyi anlayamadım cnm inan hayırlı olsun güzel sonucunuzda
. Saoln kızlar baktrcm hemen burn kanamam sabah uyandgmda ıcten kanams oluyr ole sulu sulu kanama olmyr amaaabunla tansiyonun alakasını çok bilmiyorum canım ama burun kanaman varsa 1-2 hafta her sabah ve her akşam 10-15 dk otur dinlen ve tansiyonunu ölç derim. benim doktorum istemişti. hastanede ölçülen tansiyonlarım çok yüksekti burun kanamam da vardı takip istedi. çok şükür bişey çıkmadı. doktor demese bile sen kendin kontrol et gerekirse doktora söyle derim.
ben de üzüldüm canım. Allah yardımcısı olsun. Tüp bebek diyordu çok çabalamışlar bu bebek için. inşallah tekrardan sağlıklı bir bebeğe hamile kalır sağlıkla kucağına alır. acısı dinmez ama ancak böyle azalır.
inşallah canım benim maalesef bu dünyada herkes hakettiği güzellikleri göremeyebiliyor. inşallah hakettiği güzelliklere hayırlısıyla kavuşur en kısa zamandahele bide hayat hikayesini dinleseniz şu yazıyı yazarken bile tüğlerim diken diken oldu. o kadar çok hakediyorduki o bebeği. Rabbim en hayırlısını bilir tabii. inşallah tez zamanla hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?