2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
insanbuL bende çelişiyorum sanki sonradan pişman olmak istemiyorum da matsiyahoje aile hekimliği yapıyor diye okudum bazı yerlerde ama doğruluk derecesini bilmiyorum yrn izlemem var gideceğim öğrenince yazarım hastane beni basıyor üşengeçlik te var 2 saat oralarda beklemek zorunda kalıyorsun çocuk var bide bilmyrm bakalım şeker hastalığı varsa ailede özellikle anne baba da ihmal etmemeli zaten

canım bende kilo da var baba tarafında şeker hastalığı da var. yaptır dediler yaptırcam bakalım. yarın haber verirsin. olmadı özelde yaptırırım haftasonu. çünkü tek olmak istemiyorum. eşim de bu ara sık izin aldı. haftasonu daha mantıklı. ama zamanını bilmiyorum sorarsın canım sağol

Cnm pişi çekti ama o da çok kalorili

Kalk yap ayy dün benim de iştahım bir açıldı önüme ne çıktıysa yedim Bir de taktım kafama senin gibi kaç kalori aldım acaba diye ama bugün de hiçbir şey yiyesim yok Canın çekmişken yap da ye hadi oğluşun da sever

Merhabalar güzel anneciklerrrrr
Bayadir ugrayamadim. Benim de cumartesi ayrıntılı USG var.
İkili testim kötü çıkmıştı. Ayrıntılıda bazı şeyler ipucu oluyormuş bilginiz var mi? Arkadaşım çok geçmiş olsun bu ara hiç takip edemedim burayı ne oldu ki
Sen de durumlar ne oldu tobbikcimm

Kız bu minnoş kaça kdr uyuyor bnm dana sabah 7 de hortladı gerçi doğu akşam 8 bayılır normal erken uyanması dimi
Ya kuzum belli olmuyor ki çok düzensiz. Sütten kestiğimden beri düzeni yok. Dün aksam 10 gbi uyudu halbuki,simdi uyandi. Gece 2 gibi uyuduğunda da hep bu saatlerde uyanıyor. Ben de erken yatsın erken kalksin istiyorum Doğu gibi ama olmuyor

Hamdolsun cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi da nasip etsin.

Bu saatte aç aç duruyorsun aferin sana. Kalk ye hemen bir şeyler, oğlunu da geç saate kadar tutma ayakta, erken yatır erken kalkmaya alışsın o da. Senin de işine geliyor di mi böyle
Yok yav nerde gündüz uykusuna yatirmadim dün,akşam erken uyusun erken kalksın diye. Ama yok... Bi kaç gün sabah ben uyandırdım erkenden. Annem kizdi uyuyan çocuk uyandırılır mi diye :) hiç işime gelmiyor valla,gece uykusuz kalıyorum. Ben niye hesap verme moduna girdim yeeaaa o çorba pişecek DraconianX

Dolapta ıspanak var yemeğini yapasım yok hiç öylece bakışıyoruz ne yapayım seni diye

Yaaa mesajını okudum bulamadım, sen ev sarmaşığı kadınlara niye laf atiyorsun bakiyimm evde olunca iş biter mi bacım. belki tek avantaj bi kaç saat fazla uyku

cnm yaaa bende ilk evlendim 4 yıl çalışmadım ev hanımıda oldum yani tamam çalışmak güzel ama çalırken tam aile hayatı yaşayamıyorsun. benimde önceliğim ailem. herşey çok hızlı geliyo gidiyo hayattan saaatlerinin çoğu dışarda geçiyo . ailen için özel hiçbir şeye gücün yetmiyo. bende mükmmeliyetçi biriyim. istiyorumki aileme güzel şeyler hazırlayım. temizliğimi onlar olmadan yapayım hafta sonu güzel vakit geçirelim ama çalışınca herşeyi hafta sonuna sığdıramıyorsun maalesef

Rahimle alakalı bir durum bebekle değil ama çok iyi anlayamadım cnm inan hayırlı olsun güzel sonucunuzda

. Saoln kızlar baktrcm hemen burn kanamam sabah uyandgmda ıcten kanams oluyr ole sulu sulu kanama olmyr amaaa

hele bide hayat hikayesini dinleseniz şu yazıyı yazarken bile tüğlerim diken diken oldu. o kadar çok hakediyorduki o bebeği. Rabbim en hayırlısını bilir tabii. inşallah tez zamanla hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder tekrar..

inşallah canım benim maalesef bu dünyada herkes hakettiği güzellikleri göremeyebiliyor. inşallah hakettiği güzelliklere hayırlısıyla kavuşur en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…