2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
günaydın güzel hamişler, mide yanmasından ölüyorum. sabah kahvaltısından sonra bile yanıyor. ilaç dışında önerisi olan varmı??

Günde iki adete kadar maden suyu da içebilirsin o da mideni rahatlatır Kızartma, şeker,çikolata, yağlı yiyecekler ve maalesef ekşi yiyecekler de daha çok midende yanma yapar aklında olsun.
o dediklerinden istiyo hep canım. ama yiyemiyom. benim de midem yanıyo böyle yağlı yağlı acılı baharatlı şeyler yiyim ama nerdeee ilk lokmayı yutmamla geri çıkması bir oluyo

ayyy canım hadi inşallah hep için böyle umut dolar sıkıntılardan kurtulursun ve derdi olan herkes kurtulur allahın izniyle güçlü ol canım kızın da güçlü bak nasıl sıkı sıkı annesine tutunuyor

Yedik bile doğunun sevmediği bişi yok zaten aç kalsa beni yer o arada kaçamak yemek lazım o kdrda hesaba dalınca çıkamıyorum içinden

yiyebiliyosan ye canım azcık yap ye doğu da yer :) benim midem çok kötü oldu asitten reflüden duramıyorum. ne yemek ne içmek istiyorum. iyice halsiz düştüm kusuyorum hala
Bende kusuyorum hala hatta midem kotuydu yemeden önce çıkardım bi posta yediğimde gitmesin diye bide sapsarı kusmaya başladım sabahları sanırım ben bunda da 9 ay kusucam ay elma brz rahatlatıyor bnm midemi yemekten sonra bol su içersemde midem kotu oluyor artık yemek yemeden önce acaba yesem mi diye 1 saat düşünüyorum neyse bunada şukur onlar sağlıklı olsunda yeter bize

o dediklerinden istiyo hep canım. ama yiyemiyom. benim de midem yanıyo böyle yağlı yağlı acılı baharatlı şeyler yiyim ama nerdeee ilk lokmayı yutmamla geri çıkması bir oluyo

Ben her akşam yemekten sonra bir limonu bardağa sıkıp üstüne de maden suyunu ekleyip içiyorum, iki günde bir de yeşil çay (fazlası yassah ) Vee sakız :) Tükürük bezlerini çalıştırıyor gerisi malum kahrolsun asitler Bu üçü benim ilacım. Hamilelikten önce de karşıydım ben ilaca şimdi de almam hiç.

Yedik bile doğunun sevmediği bişi yok zaten aç kalsa beni yer o arada kaçamak yemek lazım o kdrda hesaba dalınca çıkamıyorum içinden

Ohh iyi yapmışsın, yarasın kan yapsın löp löp et olsun bebişee Bak sen geldin benimki tekmelemeye başladı, hayırdır inşallah

Aklında olsun bu bebekte onu daha doğduğu zaman yapmaya başla uyku eğitimi o kdr önemli ki sonradan zor adapte olur çocuk o da haklı akşam erken uyut erken de uyansın sende aç bırakma kendini o kdr bebek buyudu artık bebiş doğunca memede bile uyutma o da uyku duzenini etkiliyor bazı anneler öyle alıştırıyor duğun sokak dinlemiyor bebekler illa memede uyuyorlar baştan otoriteyi koymak gerek bu sıpalara ben bu bebeğide halledersem benden iyisi yok valla inan uyumayan çocuğa tahammülüm az oluyor bi akşamları kolumu bacağımı uzatıyorum ondada uyumasa çok gergin olurum herhalde

canım benim doktorum da şeker yüklemesi yapılacak dedi yapmak istemiyorum dedim tv ye kulak asma ilerde sorun yaşayınca dönüşü olmaz çok üzülürüz dedi ailede şekeri olan var mı dedi babamın ailesi hepsi şeker hastası dedim o zaman sen riskli gruptasın kesin yapacaz dedi ama 1 ay sonra ben aile hekimliğinde yapmayı düşünüyorum o zamana kadar işten ayrılmış olurum rahat rahat gidip yaparım

son 3 gündür ne yesem yanıyor, her öğünden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…