- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.921
al benden de o kadar. perişanımgünaydın güzel hamişler, mide yanmasından ölüyorum. sabah kahvaltısından sonra bile yanıyor. ilaç dışında önerisi olan varmı??
günaydın güzel hamişler, mide yanmasından ölüyorum. sabah kahvaltısından sonra bile yanıyor. ilaç dışında önerisi olan varmı??
tşkr ederim, deneyecem hemen. su iç iç bi hal oldumGünaydın, yemekten sonra sakız çiğnemeni öneririm, bende %100 çalışıyor :)
maşallah sizeEki Görüntüle 1786920 oğluş la ben okula gidiyoruz
Günde iki adete kadar maden suyu da içebilirsin o da mideni rahatlatırtşkr ederim, deneyecem hemen. su iç iç bi hal oldum
Teşekkür ederiz canımmm:)maşallah size
o dediklerinden istiyo hep canım. ama yiyemiyom. benim de midem yanıyoGünde iki adete kadar maden suyu da içebilirsin o da mideni rahatlatırKızartma, şeker,çikolata, yağlı yiyecekler ve maalesef ekşi yiyecekler de daha çok midende yanma yapar aklında olsun.
ayyy canım hadi inşallah hep için böyle umut dolar sıkıntılardan kurtulursun ve derdi olan herkes kurtulur allahın izniyle güçlü ol canım kızın da güçlü bak nasıl sıkı sıkı annesine tutunuyorKızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
semurcan canım inşallah en kısa zamanda görürsün bu yazdığımı. Sana da moral olur inşallah
Yedik bile doğunun sevmediği bişi yok zaten aç kalsa beni yer oKalk yap ayy dün benim de iştahım bir açıldı önüme ne çıktıysa yedimBir de taktım kafama senin gibi kaç kalori aldım acaba diye ama bugün de hiçbir şey yiyesim yok Canın çekmişken yap da ye hadi oğluşun da sever
Bende kusuyorum hala hatta midem kotuydu yemeden önce çıkardım bi posta yediğimde gitmesin diye bide sapsarı kusmaya başladım sabahları sanırım ben bunda da 9 ay kusucam ay elma brz rahatlatıyor bnm midemi yemekten sonra bol su içersemde midem kotu oluyor artık yemek yemeden önce acaba yesem mi diye 1 saat düşünüyorum neyse bunada şukur onlar sağlıklı olsunda yeter bizeyiyebiliyosan ye canım azcık yap ye doğu da yer :) benim midem çok kötü oldu asitten reflüden duramıyorum. ne yemek ne içmek istiyorum. iyice halsiz düştüm kusuyorum hala
o dediklerinden istiyo hep canım. ama yiyemiyom. benim de midem yanıyoböyle yağlı yağlı acılı baharatlı şeyler yiyim ama nerdeee ilk lokmayı yutmamla geri çıkması bir oluyo
Yedik bile doğunun sevmediği bişi yok zaten aç kalsa beni yer oarada kaçamak yemek lazım o kdrda hesaba dalınca çıkamıyorum içinden
Aklında olsun bu bebekte onu daha doğduğu zaman yapmaya başla uyku eğitimi o kdr önemli ki sonradan zor adapte olur çocuk o da haklı akşam erken uyut erken de uyansın sende aç bırakma kendini o kdr bebek buyudu artık bebiş doğunca memede bile uyutma o da uyku duzenini etkiliyor bazı anneler öyle alıştırıyor duğun sokak dinlemiyor bebekler illa memede uyuyorlar baştan otoriteyi koymak gerek bu sıpalara ben bu bebeğide halledersem benden iyisi yok valla inan uyumayan çocuğa tahammülüm az oluyor bi akşamları kolumu bacağımı uzatıyorum ondada uyumasa çok gergin olurum herhaldeYa kuzum belli olmuyor ki çok düzensiz. Sütten kestiğimden beri düzeni yok. Dün aksam 10 gbi uyudu halbuki,simdi uyandi. Gece 2 gibi uyuduğunda da hep bu saatlerde uyanıyor. Ben de erken yatsın erken kalksin istiyorum Doğu gibi ama olmuyor
canım benim doktorum da şeker yüklemesi yapılacak dedi yapmak istemiyorum dedim tv ye kulak asma ilerde sorun yaşayınca dönüşü olmaz çok üzülürüz dedi ailede şekeri olan var mı dedi babamın ailesi hepsi şeker hastası dedim o zaman sen riskli gruptasın kesin yapacaz dedi ama 1 ay sonra ben aile hekimliğinde yapmayı düşünüyorum o zamana kadar işten ayrılmış olurum rahat rahat gidip yaparımcanım bende kilo da var baba tarafında şeker hastalığı da var. yaptır dediler yaptırcam bakalım. yarın haber verirsin. olmadı özelde yaptırırım haftasonu. çünkü tek olmak istemiyorum. eşim de bu ara sık izin aldı. haftasonu daha mantıklı. ama zamanını bilmiyorum sorarsın canım sağol
Ispanaklı börek yap :) yada yumurtalı ıspanakDolapta ıspanak var yemeğini yapasım yok hiç öylece bakışıyoruz ne yapayım seni diye
son 3 gündür ne yesem yanıyor, her öğünden sonrao dediklerinden istiyo hep canım. ama yiyemiyom. benim de midem yanıyoböyle yağlı yağlı acılı baharatlı şeyler yiyim ama nerdeee ilk lokmayı yutmamla geri çıkması bir oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?